2023-zwart
VIER JAAR OP RIJ DE BESTE
EVENTLOCATIE VAN NEDERLAND

Verjaardag vieren op locatie

Verjaardag vieren op locatie? Beachclub degreez in limburg!

Ben je op zoek naar een unieke locatie om je verjaardag te vieren in Midden-Limburg? Bij Beachclub Degreez kun je de perfecte verjaardag vieren op locatie in een prachtige strandclub die alles te bieden heeft. Stel je eens voor: een luxe, witte beachclub met uitzicht over het water, heerlijke hapjes en drankjes, bediening die ervoor zorgt dat het jou en je gasten aan niets ontbreekt. Zo voel jij je pas écht jarig!

Een verjaardag of jubileum op locatie kun je natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. Of je het nu voor jezelf organiseert, of één van je familieleden of vrienden in het zonnetje wil zetten: die ene, speciale dag in het jaar moet bijzonder zijn. Onze event managers begrijpen dat als geen ander. Al meer dan 30 jaar zet onze organisatie zich in om de meeste memorabele momenten te organiseren. Van babyborrels tot communiefeesten, van bruiloften tot verjaardagen: Beachclub Degreez zet altijd alles op alles om de allermooiste dag te organiseren. Zeker als je een verjaardag wil vieren op locatie, is Beachclub Degreez de perfecte plek.

 

EEN MULTIFUNCTIONELE LOCATIE VOOR JOUW VERJAARDAGSFEEST

Beachclub Degreez is een multifunctioneel inzetbare locatie. Dat betekent dat de locatie in te delen is in meerdere ruimtes, ieder met een eigen uitstraling. Ook buiten zijn er veel mogelijkheden: zo is er een ruim terras aangelegd rondom de locaties en steekt een karakteristieke pier over het water.

 

VAN EEN COCKTAILBAR TOT LIVE-COOKING

Natuurlijk leggen we jou en jouw gasten graag in de watten. Zo zijn er meerdere mogelijkheden. Behalve een klassiek dinerbuffet, kunnen wij ook zorgen voor live-cooking of een beach BBQ. En wat dacht je van een cocktailbar op het terras, waar live de lekkerste cocktails worden verzorgd? Informeer bij een van onze event managers naar de mogelijkheden.

Beachclub Degreez ligt midden in Limburg en is daarom makkelijk bereikbaar voor jouw gasten. Zo ligt onze strandclub op slechts 15 minuten rijden van Weert en Roermond, maar bent je ook vanuit Maastricht of Eindhoven in no time op deze fantastische locatie in Panheel. Vanuit de prachtige witte beachclub kijk je uit over het water van Fun Beach Event & Leisurepark. Als het zonnetje aan de hemel staat dan waant jij je net in Ibiza of Saint-Tropez. Maar ook in de koude maanden vormt onze locatie een unieke plek: zo wordt de locatie omgevormd tot Zero Degreez: een knus, warm en winters decor.

 

MEER WETEN OVER HET ORGANISEREN VAN EEN VERJAARDAGSFEEST BIJ BEACHCLUB DEGREEZ?

Onze ervaren event managers helpen jou graag op weg.
Neem contact met ons op voor meer informatie over het organiseren van een verjaardagsfeest op locatie.

Wilt u meer informatie?

De eventmanager maakt uiteraard graag een afspraak met u voor een persoonlijke ontmoeting en de mogelijkheden Beachclub Degreez aan u te presenteren. Zo ervaart u de unieke idyllische locatie van Beachclub Degreez met eigen ogen.