2023-zwart
VIER JAAR OP RIJ DE BESTE
EVENTLOCATIE VAN NEDERLAND

Eindejaarsviering

De ideale locatie voor uw eindejaarsviering in Limburg

INTIEME SFEER TIJDENS UW KERSTFEEST

Het dak van Beachclub Degreez en de pier zijn volledig verlicht met romantische prikverlichting. Originele dennenbomen staan verspreid over de veranda. Een knisperend haardvuur bij de entree. Grote kransen versieren de nok. De ruimtes van Beachclub Degreez doen knus aan en zijn sfeervol aangekleed met warme schapenvachten, flikkerende kaarsjes en glinsterende ijspegels. Dit is Zero Degreez: de gezellige, winterse versie van onze club.

All I want for christmas is Beachclub Degreez. Een kerstfeest bij Beachclub Degreez betekent één en al sfeer en warmte. Een winters sprookje in het midden van Limburg.

Iwon Janssen Wika Benelux
Wij hebben met het hele team genoten van een prachtige avond, een mooie ontvangst op de ijsbaan met Gluhwein en warme chocolademelk en daarna een heerlijke barbeque in een sfeervolle omgeving. De bediening en service was helemaal af. Bedankt voor deze top avond.
bron: Meetingreview
Fraukje van Nunen ING Eindhoven
Aangeklede bedrijfsborrel bij Degreez gehad. Helaas geen zonnig weer maar een mooie ruimte binnen gekregen met vriendelijk (!) personeel en goede hapjes + drankjes. Niks op aan te merken (ben best kritisch). Dank voor de goede zorgen en fijne communicatie.
bron: Meetingreview
Ivo Hoogervort Philip van Horne
Mede dankzij Beachclub Degreez hebben onze eindexamenleerlingen en collega's een onvergetelijke avond mogen beleven. Beachclub Degreez is een locatie met een setting die 100% past bij een gala. Een luxe maar ook relaxte sfeer, heerlijk eten en vriendelijk personeel. Vanaf het eerste gesprek tot aan de afhandeling is alles via fijne communicatie verlopen. Daarnaast zijn ze ook nog eens heel flexibel geweest met het omboeken van de datum en wijzigingen in het aantal gasten.
bron: Meetingreview
Previous slide
Next slide

EEN KERSTFEEST BIJ BEACHCLUB DEGREEZ IS HET MOOISTE KERSTCADEU VOOR UW GASTEN

Beachclub Degreez is de ideale locatie voor uw kerstfeest. Uw gasten komen aan en de sneeuwvlokken vallen naar beneden. Een warm en hartelijk onthaal met glühwein en verse wafels. Een gezellige en intieme kerstmarkt is gecreëerd. Idyllische stalletjes staan binnen in de ruimtes en buiten op de terrassen verspreid opgesteld en bieden uw gasten de leukste kerstcadeaus. Op deze manier kunnen kerstpakketten geheel naar eigen wens worden samengesteld. Er staan kraampjes met warme chocomel. Verwarmende schnaps kan worden genuttigd bij de Icebar. De poffertjeskar bakt de lekkerste poffertjes. Boven een houtgestookte driepoot wordt heerlijke erwtensoep bereid. Een professionele kok bakt live de meest heerlijke spiezen. Op de achtergrond brengt een kerstkoor a capella de mooiste kerstliederen ten gehore. Dat is het echtekerstgevoel!

INDOOR EN OUTDOOR DE LEUKSTE KERSTACTIVITEITEN VOOR JONG EN OUD

Gasten kunnen binnen, maar ook buiten plaatsnemen, terrasverwarmers en plaids zorgen voor een aangenaam vertoeven. Binnen kan er naar hartenlust geschaatst worden op de ijsbaan. Een uniek en leuk fotomoment door plaats te nemen in een ijsblok. Uw gasten verrassen met een workshop icecarving. 

Here comes Santa! De kerstman arriveert in de arrenslee en kan over al uw gasten iets vertellen, terwijl de kerstelfjes de kinderen vermaken. Het toneel voor uw kersttoespraak staat voor u klaar. Unieke fotomomenten zijn er het gehele event door. Uw kerstfeest bij Beachclub Degreez zal voor een geweldige en blijvende herinnering zorgen bij jong en oud.

Waarom beachclub degreez?

Wilt u meer informatie?

De eventmanager maakt uiteraard graag een afspraak met u voor een persoonlijke ontmoeting om de mogelijkheden Beachclub Degreez aan u te presenteren. Zo ervaart u de unieke idyllische locatie van Beachclub Degreez met eigen ogen.