BEACHCLUB DEGREEZ | DE IDEALE LOCATIE VOOR UW JUBILEUMFEEST IN LIMBURG

 

Een jubileum is een mijlpaal. Een bijzonder moment om met familie, medewerkers en relaties te vieren op een bijzondere locatie. Beachclub Degreez is deze bijzondere locatie. Gelegen in een schitterende omgeving aan een prachtige plas en in het witte zand. Een unieke beachclub met een heerlijk ruime veranda die een geweldig panoramazicht biedt over de plas. Bij Beachclub Degreez proeft u hartelijke gastvrijheid en eersteklas service.

PROFESSIONEEL ADVIES VOOR DE PERFECTE INVULLING VAN UW JUBILEUMFEEST

Beachclub Degreez beschikt over een in-house eventbureau dat graag met u meedenkt over de perfecte invulling van uw jubileumfeest. Dit bureau heeft reeds dertig jaar ervaring in het organiseren van evenementen en kan u als de beste adviseren. De nieuwste acts en activiteiten, het allerbeste entertainment en de lekkerste foodconcepten worden aan u voorgesteld. In samenspraak met u wordt het ideale jubileumfeest gecreëerd. Uiteraard is het hierbij mogelijk één thema te kiezen wat het gehele event tot uiting zal komen.

 

BEACHCLUB DEGREEZ ONTZORGT EN VERZORGT

Het professionele team van Beachclub Degreez zal u vanaf het begin tot aan het einde het werk uit handen nemen. De uitnodigingen zijn verzorgd, een website waarop uw gasten zich kunnen aanmelden staat online en de gastenlijst is opgesteld. Originele bedankjes voor de gasten zijn reeds vervaardigd. Valet parking is geregeld. De gewenste opstelling voor uw speech staat klaar. Een hartelijk ontvangst door prachtige hostessen die uw gasten bij binnenkomst een glaasje bubbels uit de champagnetoren aanbieden en naar de zitplaats begeleiden. Uw jubileumspeech kan beginnen.

 

UNIEKE OESTER-ERVARING OP DE BEACHCLUB DEGREEZ SLOEP

Na uw speech worden uw gasten over de plas gevaren op de Beachclub Degreez sloep en krijgen hier de lekkerste verse oesters gevoerd door de Oesterkoning. Op het terras van Beachclub Degreez vindt live cooking plaats. De lekkerste gerechten worden door een professionele kok ter plekke bereid in een authentieke op hout gestookte pizzaoven, een vuurschaal en een driepoot. Uw gasten kunnen genieten van verse pizza's, de lekkerste zalm- en garnalenspiezen en de meest malse goulash.

 

DE LEUKSTE ACTIVITEITEN TIJDENS UW JUBILEUMFEEST

Een leuk muzikaal trio speelt lekkere achtergrondmuziek. Een ludieke zuurstofbar voorziet uw gasten in een shot aromatische zuurstof. De gekste foto's worden gemaakt voor de Green Wall en de camerameisjes lopen rond en leggen de mooiste herinneringen vast. Alle foto's zijn door u en uw gasten naderhand uitgebreid online te bekijken. De Barista Bar tovert de lekkerste cappuccino's en latte macchiato's. Bij het dessert presenteren we uw gasten het Fire & Ice concept, een ijskoude verrassing waarbij gebruik wordt gemaakt van stikstof van -180 graden Celsius. De voetjes kunnen van de vloer tijdens een spetterend live optreden van een saxofonist. De aanwezige kinderen vermaken zich in de gameroom. Uw gasten en uw feest zullen geen seconde stilstaan. Uw jubileumfeest bij Beachclub Degreez is een beleving voor u en uw gasten. Het zal u aan niks ontbreken.