BEACHCLUB DEGREEZ | DE IDEALE LOCATIE VOOR UW KERSTFEEST IN LIMBURG

 

All I want for christmas is Beachclub Degreez. Een kerstfeest bij Beachclub Degreez betekent één en al sfeer en warmte. 
Een winters sprookje in het midden van Limburg.

INTIEME SFEER TIJDENS UW KERSTFEEST

Het dak van Beachclub Degreez en de pier zijn volledig verlicht met romantische prikverlichting. Originele dennenbomen staan verspreid over de veranda. Een knisperend haardvuur bij de entree. Grote kransen versieren de nok. De ruimtes van Beachclub Degreez doen knus aan en zijn sfeervol aangekleed met warme schapenvachten, flikkerende kaarsjes en glinsterende ijspegels.

 

EEN KERSTFEEST BIJ BEACHCLUB DEGREEZ IS HET MOOISTE KERSTCADEU VOOR UW GASTEN

Beachclub Degreez is de ideale locatie voor uw kerstfeest. Uw gasten komen aan en de sneeuwvlokken vallen naar beneden. Een warm en hartelijk onthaal met glühwein en verse wafels. Een gezellige en intieme kerstmarkt is gecreëerd. Idyllische stalletjes staan binnen in de ruimtes en buiten op de terrassen verspreid opgesteld en bieden uw gasten de leukste kerstcadeaus. Op deze manier kunnen kerstpakketten geheel naar eigen wens worden samengesteld. Op de achtergrond brengt een kerstkoor a capella de mooiste kerstliederen ten gehore. Er staan kraampjes met warme chocomel. Verwarmende schnaps kan worden genuttigd bij de Icebar. De poffertjeskar bakt de lekkerste poffertjes. Boven een houtgestookte driepoot wordt heerlijke erwtensoep bereid. Een professionele kok bakt live de meest heerlijke biefstukspiezen. 

 

INDOOR EN OUTDOOR DE LEUKSTE KERSTACTIVITEITEN VOOR JONG EN OUD

Gasten kunnen binnen maar ook buiten plaatsnemen, terrasverwarmers en plaids zorgen voor een aangenaam vertoeven. Binnen kan er naar hartenlust geschaatst worden op de ijsbaan. Een uniek en leuk fotomoment door plaats te nemen in een ijsblok. Uw gasten verrassen met een workshop icecarving. Een Fire & Ice-dessert waarbij  wordt gebruikgemaakt van stikstof van -180 graden Celsius. Here comes Santa. De kerstman arriveert in de arrenslee en kan over al uw gasten iets vertellen, terwijl de kerstelfjes de kinderen vermaken. Het toneel voor uw kersttoespraak staat voor u klaar. Unieke fotomomenten zijn er het gehele event door. Uw kerstfeest bij Beachclub Degreez zal voor een geweldige en blijvende herinnering zorgen bij jong en oud.