BEACHCLUB DEGREEZ | DE IDEALE LOCATIE VOOR UW PERSONEELSDAG IN LIMBURG

 

U wilt uw personeel eens in het zonnetje zetten en verwennen met een leuke personeelsdag. Beachclub Degreez is hiervoor de ultieme locatie.
Jong en oud zullen zich kostelijk vermaken. Een dag vol activiteiten, plezier, vermaak en de leukste en lekkerste foodconcepten.

GEZELLIGE PERSONEELSDAG VOOR HET HELE GEZIN

Niet alleen uw personeel kan worden uitgenodigd, Beachclub Degreez biedt ook volop mogelijkheden voor het gehele gezin van uw medewerkers. Een gezellige personeelsdag met de partners en kinderen erbij. Zo leren de collega's elkaar ook eens op een andere manier kennen. Onze eventpartner, die reeds jarenlang ervaring heeft in het organiseren van personeelsevents, adviseert u graag over de perfecte invulling van uw dag. Om u een idee te geven van een personeelsdag bij Beachclub Degreez..........

 

VAN UITNODIGING TOT VERRASSEND WELKOM

Uw personeel ontvangt een door Beachclub Degreez professioneel ontworpen uitnodiging waarin de feestelijke personeelsdag wordt aangekondigd. In dezelfde uitnodiging wordt verwezen naar een website, op maat ontworpen, waarop uw gasten zich kunnen aanmelden voor de personeelsdag en tevens kunnen inschrijven voor de diverse activiteiten en workshops. Om half één worden uw gasten verwacht bij ons strandpaviljoen aan de overkant van de plas. Hier staan de Beachclub Degreez parkingboys klaar om valet parking te verzorgen. Uw gasten zullen vervolgens per sloep naar Beachclub Degreez worden gevaren. Op de pier worden zij verwelkomd door de vriendelijkste hostessen die een heerlijk glaasje prosecco zullen aanbieden. Zodra alle gasten er zijn, is het tijd voor een welkomstwoord en zal er een uitleg betreffende de dag worden gegeven. Een perfect moment voor een toost en een foto.

 

DE LEUKSTE ACTIVITEITEN OP UW PERSONEELSDAG

Binnen in de beachclub staat de barbershop klaar de mannelijke gasten te knippen en te scheren, de professionele cocktailshaker showt de leukste shaketrucs en de collega's dagen elkaar uit wie het langste hoog kan houden tijdens een workshop jongleren. Op het terras kan er een parcours worden afgelegd op de Ninebot One of segway en staat het reuzetafelvoetbalspel klaar waar twee teams van ieder acht personen tegen elkaar kunnen strijden. Op het strand wordt een beachvolleybaltoernooi georganiseerd en in het water wordt in een reuzekano met twaalf personen zeer fanatiek gepeddeld de tegenpartij te verslaan tijdens een waterestafette. Daarnaast kan er over het water worden gelopen in een aquaroller of huppen als een kangaroo op de aquaskipper. Ook de kinderen zullen zich kostelijk vermaken. Activiteiten als een springkussen, een rodeobed, een schminkfabriek, ballonnenclown, levend tafelvoetbal of funny soccer en sumoworstelen in gekke pakken. Uiteraard kan er de gehele dag naar hartenlust gezwommen worden in de plas en in het zand en gras worden gespeeld. 

 

INSPANNEN EN ONTSPANNEN BIJ BEACHCLUB DEGREEZ

Aan het einde van de middag start de beach barbecue en kan er binnen en buiten genoten worden van de lekkerste vers bereide gerechten. Na een middag actief ontspannen is het nu tijd voor passief ontspannen. Alle tijd om heerlijk weg te zakken in de comfortabele loungesets of aan te schuiven aan de gezellige lange tafels en na te praten over een ontzettend leuke en geslaagde dag. Uiteraard is het mogelijk uw personeelsdag te verlengen met een aanvullend avondprogramma vol activiteiten en entertainment.