BEACHCLUB DEGREEZ | DE IDEALE LOCATIE VOOR UW TRAINING IN LIMBURG

 

Beachclub Degreez biedt het ideale toneel voor uw training. Een multifunctionele eventlocatie in een uitdagende en veelzijdige omgeving. Met een mooie ligging aan het water en omgeven door een prachtig leisurepark zijn er indoor en outdoor ultieme trainingsmogelijkheden.

IN-HOUSE EVENTBUREAU MET 30 JAAR ERVARING

Uiteraard bent u vrij de dag geheel naar eigen idee in te vullen, het personeel van Beachclub Degreez zal waar gewenst en nodig ondersteunen. Maar wij bieden u tevens de optie uw trainingsdag samen te stellen met behulp van ons in-house eventbureau. Dit bureau is met ruim dertig jaar organisatie-ervaring de specialist op het gebied van evenementen en groepsactiviteiten. Tezamen met u wordt de perfecte invulling van uw dag bepaald.

 

ULTIEME OMGEVING EN PROFESSIONELE TRAINERS

Beachclub Degreez telt indoor drie ruimtes, Degreez Main Room, Degreez White en Degreez Lodge, die allen individueel gebruikt kunnen worden. Wilt u verschillende activiteiten ongestoord tegelijkertijd laten plaatsvinden, dit is geen probleem. De ruimtes kunnen visueel en geluidstechnisch volledig van elkaar afgescheiden worden. Wilt u juist één grote groep op hetzelfde moment aan één activiteit laten deelnemen, dan zorgen wij ervoor dat de drie ruimtes naadloos één grote ruimte vormen. Tevens kan door het openen van de vele deuren naar het terras een perfecte verbinding met de buitenomgeving worden gemaakt. Een groot voordeel hierbij is dat het terras deels overdekt is en buitenactiviteiten mogelijk zijn bij goed en minder goed weer. Het is zelfs mogelijk het terras geheel te overkappen door middel van de inzet van sfeervolle pagodetenten. Daarnaast biedt het leisurepark rondom Beachclub Degreez met een heerlijke plas, ruime grasweiden en witte strand legio mogelijkheden voor uw ultieme training. De activiteiten zullen worden begeleid door ervaren trainers en er zal gebruik worden gemaakt van professionele materialen en spellen.

 

DE LEUKSTE INDOOR EN OUTDOOR TRAININGEN

Om u een idee te geven van de trainingsactiviteiten bij Beachclub Degreez. Een intensieve warming-up op de pier. Een boksclinic van Arnold van der Leyde. Een workshop schermen. Bamboobuilding waarbij een team met slechts bamboo en door samenwerking een metershoge toren moet zien te bouwen. Een waterestafette met twaalf-persoons kano's. Een toernooi sumoworstelen. Ouderwets touwtrekken. Of Lego Serious Play, met een speciaal samengestelde set legosteentjes geeft iedere deelnemer zijn visie op zijn eigen functioneren en dat van het bedrijf als geheel. Verrassende nieuwe inzichten volgen. De indeling van uw dag en de activiteiten worden uiteraard volledig afgestemd op de doelstelling van uw training.

 

BEACHCLUB DEGREEZ GESCHIKT BIJ GOED EN SLECHT WEER SCENARIO

Door de multifunctionele locatie, ruime ervaring en flexibiliteit zijn de trainingsdagen bij Beachclub Degreez nooit afhankelijk van het weer. Er wordt altijd rekening gehouden met een goed en slecht weer scenario. Uiteraard biedt Beachclub Degreez tevens de leukste mogelijkheden uw trainingsdag te combineren met een ontbijt, lunch, diner of borrel. En ook hier geldt immer een originele invulling.