Beachclub Degreez; de unieke eventlocatie van Midden-Limburg. Je kunt hier terecht voor een personeelsfeest, bruiloft, bedrijfsfestival, kerstmarkt, huwelijksjubileum, jubileum en nog veel meer.
VIjf JAAR OP RIJ DE BESTE
EVENTLOCATIE VAN NEDERLAND

Wij zijn een officiële trouwlocatie!

Nu het trouwseizoen voor de deur staat kan de populaire bruiloftlocatie Beachclub Degreez mooi nieuws aankondigen. Vanaf heden is Beachclub Degreez ook een officiële trouwlocatie van de gemeente Maasgouw. Dit houdt in dat een ambtenaar van de burgerlijke stand officiële huwelijken kan afsluiten op de romantische pier aan het water.

 

ONVERGETELIJKE LOCATIE

De vraag is gesteld, de ring zit trots om de vinger en de datum is gekozen. Dan breekt de tijd aan om dé perfecte locatie te vinden voor de belangrijkste dag van het leven! Steeds vaker zijn bruidsparen op zoek naar de meest unieke locaties om een onvergetelijke dag te organiseren.
Beachclub Degreez was al een geliefde locatie voor bruidsfeesten, maar kan nu een nóg completere dag aanbieden door de trouwplechtigheid
te verplaatsen naar een romantische plek aan het water of in de hippe beachclub.

Naast deze prachtige locatie voor de plechtigheid, biedt het terrein op en rondom Beachclub Degreez meer mogelijkheden: van romantische fotosessies rondom het strand tot een onvergetelijke feestavond voor genodigden. Kortom: Beachclub Degreez biedt bruidsparen dé perfecte trouwlocatie voor de grote dag.

EEN NIEUWE TREND: BRUILOFTEN IN DE WINTER

Door COVID-19 zijn veel mensen genoodzaakt om bruiloften op te schuiven. Dit zorgt voor een nieuwe trend in de trouwbranche: steeds meer bruiloften worden tussen september en december gepland. Beachclub Degreez springt hierop in door de locatie in het najaar om te vormen tot Beachclub ‘Zero Degreez’: een knusse en romantische winterse locatie. Sneeuw, glinsterend ijs, knisperende haardvuren en flikkerende lichtjes te over. Het gebruik van warme kleuren en knusse schapenvellen maakt van Beachclub Zero Degreez een écht hartverwarmende trouwlocatie in de koude maanden.

Meer informatie over trouwen bij Beachclub Degreez? Neem contact op!

 

OVER BEACHCLUB DEGREEZ

Onze Beachclub biedt een stijlvol decor aan het water met een aangename en ontspannen sfeer. Het is niet alleen een plek voor jouw perfecte bruiloft. Een inspirerende vergadering, een onvergetelijk beachside event of een exclusieve productlancering. Beachclub Degreez kent oneindig veel mogelijkheden.
We creëren met plezier, goede service en hartelijke gastvrijheid voor elk wat wils. 

Hebben we je interesse gewekt? Schroom niet, en neem contact met ons op!