2023-zwart
VIER JAAR OP RIJ DE BESTE
EVENTLOCATIE VAN NEDERLAND

Teambuilding

De ideale locatie voor uw teambuilding in Limburg

ERVAREN IN-HOUSE EVENTBUREAU

Het in-house eventbureau van Beachclub Degreez adviseert en helpt u graag bij het samenstellen van uw ideale teambuildingsprogramma. Dit bureau is reeds dertig jaar actief als organisator van evenementen, spetterende feesten en groepsactiviteiten en weet de leukste indoor- en outdoor-belevenissen aan elkaar te koppelen. 

U wilt tijdens een teambuildingsdag de banden binnen uw team versterken en de communicatie bevorderen. Beachclub Degreez is hiervoor de perfecte uitvalsbasis.
De prachtige ligging aan het water en het aangrenzende leisurepark bieden volop mogelijkheden voor de meest sportieve, creatieve en culinaire activiteiten.

Claudie Vermeer Quantum Multiverse
Een geweldige locatie met een enorme gastvrijheid. Geweldige ontvangst en iedereen was super behulpzaam. Zodra we iets vroegen werd dit meteen in werking gesteld. Geweldig persoon die oog hadden voor stukje persoonlijke aandacht en goede service. We hebben 4 heerlijke dagen gehad bij Beachclub Degreez en waar we een geweldige training hebben neer kunnen zetten, mede omdat alle facetten kloppen. Hopelijk volgend jaar weer aanwezig te zijn voor een training of event.
bron: Meetingreview
Lianne Tilmanns Met GGZ
Dit is tot dusver 1 van de meest leuke teamuitjes geweest die wij in lange tijd gehad hebben. Uitstekend verzorgd, prachtige locatie, attent personeel, goed en ruim voldoende eten, drinken dat prima aangevuld wordt en de activiteit "battle to the top" was hilarisch. Lange tijd niet zo gelachen. Al met al een top avond, voor een zeer schappelijke prijs. Aanrader voor iedereen.
bron: Meetingreview
Balou de Joode Dephion
We just held an epic team-building event at Fun Beach for our tech company and I can honestly say in my 25 years of producing these kinds of events...this was the BEST venue and staff I've ever had the pleasure of working with! The activity coordinators were incredibly supportive and helpful, and went above and beyond to help us plan this special day and make sure our 70 'contestants' had an unforgettable experience that was all about FUN. And then in the evening the warm and friendly venue staff went even further, preparing a tasty BBQ with all the extras, making us feel incredibly welcomed and appreciated. We honestly couldn't stop smiling (and that's saying something with this hard-to-impress crew)!
bron: Meetingreview
Previous slide
Next slide

UNIEKE KICK-OFF VAN UW TEAMBUILDINGDAG

Uw gasten worden al vroeg in de ochtend bij de entree opgewacht door de vriendelijke hostessen van Beachclub Degreez. Hier geniet u van een heerlijke verse smoothie. Iedereen wordt verzocht zich buiten op de pier te verzamelen voor de kick-off van uw dag, waar het letterlijke startschot voor de activiteiten wordt gegeven. Er wordt begonnen met een warming-up op het strand onder leiding van een professioneel instructeur. Zodra uw gasten zijn warm gedraaid, beginnen de activiteiten. De sfeer zal er al goed in zitten. Hoog tijd om even bij te komen en te genieten van een heerlijke en gezonde beachlunch.

DE ULTIEME TEAM CHALLENGE

De middagactiviteiten zijn reeds voorbereid en zodra de deelnemers klaar zijn met de lunch, kan het programma worden vervolgd. Op het terrein van Fun Beach Group Events begint de ultieme Teambuilding Challenge. Twee teams ondergaan diverse beproevingen waarbij samenwerken en plezier centraal staan. Daarbij gaat het om behendigheid – alsmede om denk- en verrassingsopdrachten. Deze activiteiten zijn alleen succesvol af te leggen als teamspirit, humor, daadkracht en efficiency tot de teamkwaliteiten behoren. Welk team maakt de juiste keuzes en brengt alle opdrachten tot een goed einde? 

ULTIEME OMGEVING EN PROFESSIONELE TRAINERS

Beachclub Degreez telt diverse indoor ruimtes, waaronder Degreez Main Room, Degreez White en Degreez Lodge, die alle drie individueel kunnen worden gebruikt. Wilt u verschillende activiteiten ongestoord tegelijkertijd laten plaatsvinden? Geen enkel probleem! De ruimtes kunnen namelijk visueel en geluidstechnisch volledig van elkaar worden afgescheiden.

Wilt u juist één grote groep op hetzelfde moment aan één activiteit laten deelnemen? In dat geval zorgen wij ervoor dat de drie ruimtes naadloos één grote ruimte vormen. Tevens kan door het openen van de vele deuren naar het terras een perfecte verbinding met de buitenomgeving worden gemaakt. Een groot voordeel hierbij is dat het terras grotendeels overdekt is en buitenactiviteiten mogelijk zijn bij zowel goed als minder goed weer. Het is zelfs mogelijk het terras geheel te overkappen door het plaatsen van sfeervolle pagodetenten.

Daarnaast biedt het leisurepark rondom Beachclub Degreez met zijn prachtige recreatieplas, ruime grasweiden en witte strand legio mogelijkheden voor uw ultieme training. De activiteiten worden begeleid door ervaren trainers en er wordt gebruikgemaakt van professionele materialen en spellen.

DE LEUKSTE INDOOR- EN OUTDOOR-TRAININGEN

Om u een idee te geven van de trainingsactiviteiten bij Beachclub Degreez, volgt hierbij een greep uit de vele mogelijkheden. Een intensieve warming-up op de pier. Een boksclinic van een ervaren trainer. Een workshop schermen. Bamboobuilding waarbij een team met slechts bamboo en door samenwerking een metershoge toren moet zien te bouwen. Een waterestafette met twaalfpersoonskano’s. Een toernooi sumoworstelen. Ouderwets touwtrekken. Of één van de breinkrakende quizzen. Alles stimuleert de samenwerking binnen uw team. De indeling van uw dag en de activiteiten worden uiteraard volledig afgestemd op de doelstelling van uw training.

GEZAMENLIJK DE CULINAIRE HANDEN UIT DE MOUWEN STEKEN

Als afsluiter gaan uw gasten onder het genot van een borrel een unieke live cooking workshop ervaren. Met de gehele groep de handen uit de mouwen steken om buiten op het schitterende terras van Beachclub Degreez het diner te bereiden. Met behulp van een originele op hout gestookte pizzaoven, een driepoot en een vuurschaal bereidt u gezamenlijk een overheerlijke maaltijd. Uiteraard wordt hierna met de hele groep gezellig gedineerd en is er alle ruimte om na te praten over een geslaagde teambuildingsdag. Uw gasten verlaten Beachclub Degreez vol motivatie en positieve energie.

TEAMBUILDING OP MAAT NAAR DOELSTELLING

Alle activiteiten worden uitgevoerd door professionele en ervaren begeleiders. Beachclub Degreez houdt altijd rekening met goed en slecht weer-scenario’s. Uiteraard is het mogelijk uw teambuildingsdag te combineren met een presentatie of een meeting, indoor en outdoor. De teambuildingactiviteiten kunnen naar iedere doelstelling of elk thema worden aangepast en op maat aan u worden aangeboden.

Waarom beachclub degreez?

Wilt u meer informatie?

De eventmanager maakt uiteraard graag een afspraak met u voor een persoonlijke ontmoeting om de mogelijkheden Beachclub Degreez aan u te presenteren. Zo ervaart u de unieke idyllische locatie van Beachclub Degreez met eigen ogen.