2023-zwart
VIER JAAR OP RIJ DE BESTE
EVENTLOCATIE VAN NEDERLAND

Neem contact op

Informatie aanvraag

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie, het team van Beachclub Degreez hoort het graag. Beachclub Degreez is bereikbaar per telefoon en email. De eventmanager maakt uiteraard graag een afspraak met u voor een persoonlijke ontmoeting en de mogelijkheid Beachclub Degreez aan u te presenteren. Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen, meld u dan aan voor de Beachclub Degreez nieuwsbrief.

Mocht u uw vraag liever online stellen, dat is voor Beachclub Degreez uiteraard geen probleem. Vul de onderstaande velden in, of gebruik onze chat functie, en u zult zo spoedig mogelijk een reactie ontvangen.

Locatie

Het kan voorkomen dat uw navigatiesysteem de straat ‘Velkenskamp’ niet zal herkennen. In dit geval kunt u ‘Thornerweg’ ingeven. Vanaf de hoger gelegen Thornerweg ziet u het park van Fun Beach Event & Leisurepark direct liggen. Op dit park is Beachclub Degreez gelegen. Neem vanaf de Thornerweg de afslag naar beneden richting de parkeerplaats en u bent gearriveerd bij Beachclub Degreez.

Contact gegevens

Beachclub Degreez
Velkenskamp1
6097 NN Panheel
T: +31 (0) 475 57 90 89
E: info@degreez.nl