Beachclub Degreez; de unieke eventlocatie van Midden-Limburg. Je kunt hier terecht voor een personeelsfeest, bruiloft, bedrijfsfestival, kerstmarkt, huwelijksjubileum, jubileum en nog veel meer.
VIjf JAAR OP RIJ DE BESTE
EVENTLOCATIE VAN NEDERLAND

Bedrijfsfestival

Wij organiseren een uniek festival voor jouw bedrijf!

Ben jij op zoek naar een écht onvergetelijk bedrijfsevenement? Dan is het festivalterrein van Beachclub Degreez jouw plek! Dankzij de bijzondere locatie aan het strand, midden in Limburg, biedt onze beachclub onbegrensde mogelijkheden voor een ongeëvenaarde festivalervaring met jouw collega’s en zakenpartners. In een ongedwongen sfeer vier je gezamenlijk succes en leer je elkaar nóg beter kennen.

Wij richten een écht festivalterrein in waar voor iedereen wat te beleven is: denk aan muziekpodia, foodtrucks, spannende activiteiten, een verfrissend randprogramma, bijzondere thema’s en andere unieke ervaringen. Verras personeel en partners met een bedrijfsfeest zoals ze dat nog nooit hebben ervaren. Geen zorgen: wij organiseren het voor jou, volledig aangepast op de wensen van jouw bedrijf. Niet voor niets gingen bedrijven en organisaties als Rabobank, Enexis, Bam, VDL, Philips, BMW en Vodafone jullie al voor!

De mogelijkheden zijn eindeloos

De mogelijkheden voor het organiseren van een bedrijfsfestival bij Beachclub Degreez zijn eindeloos. Van een hightech festival met digitale games voor een ICT-bedrijf tot een foodfestival voor een horecagroothandel. Van een enorm strandfeest voor 4000 bezoekers tot een winterfestival voor 850 personen. Voor iedere doelgroep en iedere grootte bieden wij mogelijkheden. Benieuwd naar alle faciliteiten die Beachclub Degreez biedt?

 

Een beachfestival voor jouw bedrijf?

Stel je voor: terwijl de zon hoog aan de hemel staat loop jij het festivalterrein op. Speciaal voor jouw bedrijf is het prachtig ingericht. De beachvlaggen wapperen, je ziet collega’s chillen in de relax-area, en vanuit de beachclub hoor een bekende DJ zomerse muziek draaien en in de verte komt de geur van de beach-BBQ jou al tegemoet. Een van de hostesses geeft je een smootie bij ontvangst waarna je je voeten in het warme strandzand zet. Klinkt als het begin van een heerlijke dag, toch?

 

Een winterfestival voor jouw werknemers

Ervaar de warmte van een winterfestival! Wanneer je arriveert bij onze bijzondere winterclub loopt staan de vuurkorven al te branden en komt de geur van glühwein je tegenmoet. Zie je daar sneeuw? Onze sneeuwmachine bedekt de beachclub met een karakteristieke warme winterse laag sneeuw. Binnen warm je je handen op aan een mok heerlijke chocomel om je vervolgens te vergapen aan een indoor schaatsbaan. Nu is het kiezen: struinen langs de kraampjes van een authentieke indoor kerstmarkt of gauw naar binnen bij de gezellige après-ski bar?

Een foodtruckfestival voor jouw bedrijf

Foodies opgelet! Tijdens het foodtruckfestival voor jouw bedrijf struin je samen met je collega’s langs de lekkerste ontdekkingen. Ga jij voor een pokébowl of een taco? Echte Japanse sushi of een klassiek frietje met? Jouw smaakpapillen gaan hoe dan ook een heerlijke dag tegemoet. Voor de durfals onder ons kun je zelfs insecten proeven, of kennis maken met een echte kweekburger. Ondertussen draait een DJ de lekkerste plaatjes, terwijl de cocktailshaker zijn signatures voor je klaarmaakt: dit is pas écht genieten!

Jouw eigen bedrijfsfestival?

Ben jij op zoek naar een écht uniek bedrijfsevenement voor jouw personeel? Bij Fun Beach Event & Leisurepark zijn de mogelijkheden eindeloos en hebben wij alles in huis om een uniek en op maat gemaakt bedrijfsfestival te organiseren. Onze ervaren eventmanagers gaan graag met jou aan de slag en organiseren een festival op maat.