Beachclub Degreez; de unieke eventlocatie van Midden-Limburg. Je kunt hier terecht voor een personeelsfeest, bruiloft, bedrijfsfestival, kerstmarkt, huwelijksjubileum, jubileum en nog veel meer.
VIjf JAAR OP RIJ DE BESTE
EVENTLOCATIE VAN NEDERLAND

Daelzicht inspiratiedag 2024

We hebben in samenwerking met Daelzicht weer een inspirerende dag mogen organiseren. Benieuwd hoe het programma er uit zag? Lees dan snel verder!

Thema

Een tijdje geleden hebben wij weer een mooie dag mogen organiseren voor Daelzicht. De dag stond in het thema van ‘de paarse krokodil’ een symbool van inside the box denken. Samen werd er gepraat en gebrainstormd over de dwingende kaders in de zorg. Het was een inspirerende dag met een gevarieerd programma.

Lezingen

De dag werd gestart met een welkomstwoord over Daelzicht en de ontwikkelingen binnen de zorg. Ook werd er nog een lezing gegeven door Michelle van Tongerloo, uit Rotterdam. Een lezing waarin ze de gasten stimuleert buiten de gebruikelijke kaders en systemen te denken.

Na deze lezingen volgde er nog een panel. Hier namen medewerkers van Daelzicht, VGZ en Stichting Mensen Met Mogelijkheden plaats op het podium.

Acts

Ook stonden er twee acts op het programma. De openingsact was een toneelstuk genaamd ‘de paarse krokodil’ dat werd opgevoerd door cliënten van Daelzicht. Ze hebben een fantastische voorstelling neergezet samen! Daarna werd er een act gespeeld door poppenspeler Armand Schreurs. Met zijn twee poppen vatte hij op humoristische wijze de dag samen. Een geweldige act waarmee Armand voor een vrolijke noot en een lach op ieders gezicht zorgde.

De dag werd afgesloten met een hapje en een drankje voor de gasten. We willen fotograaf Frank Eggels bedanken voor de foto’s!

Ook een inspiratiedag organiseren voor je bedrijf? Neem dan contact op met onze event managers!

 

 

Wil jij meer weten over alle mogelijkheden van Beachclub Degreez?
Neem vrijblijvend contact op met onze enthousiaste en ervaren event managers!