Beachclub Degreez; de unieke eventlocatie van Midden-Limburg. Je kunt hier terecht voor een personeelsfeest, bruiloft, bedrijfsfestival, kerstmarkt, huwelijksjubileum, jubileum en nog veel meer.
VIjf JAAR OP RIJ DE BESTE
EVENTLOCATIE VAN NEDERLAND

De food trends van 2024

Een nieuw jaar betekent nieuwe trends. Bij Beachclub Degreez proberen wij onze gasten steeds weer te verrassen door deze trends mee te nemen in onze foodconcepten. Benieuwd wat je kan verwachten op food gebied in 2024? Lees dan vooral verder, dan vertellen we jou aan de hand van vier onderwerpen meer.

PLANTAARDIG

Plantaardige voeding is de afgelopen jaren al een trending topic geweest, we kunnen er niet meer omheen. Tegenwoordig kiezen dan ook steeds meer mensen ervoor om hun voedingspatroon te verrijken met plantaardige opties. Vaak niet eens vanwege dieet gebonden keuzes, maar ook omdat ze benieuwd zijn naar de voeding van de toekomst. Bij Beachclub Degreez houden we ons al enkele jaren bezig met het bieden van vegetarische, maar sinds kort ook plantaardige, opties. Zo bieden we tijdens events vaker groentechips, verse groentes met humus of een lekkere smoothie aan onze gasten.

DUURZAAMHEID

Duurzaamheid is voor Beachclub Degreez een belangrijk streven, hier houden we ons dagelijks mee bezig. Niet alleen op het gebied van voeding maar ook met andere dagelijkse bezigheden op en rondom het terrein. Zo is de gehele beachclub voorzien van zonnepanelen en wordt ons eten geserveerd op duurzame en biologisch afbreekbare bamboe borden. Verspilling vinden wij een belangrijk onderwerp, hier letten we dan ook erg goed op. Er wordt ingekocht op de hoeveelheid gasten en we grillen op basis van vraag. We hebben liever iets over dan dat we iets weg gooien en dus verspillen. Tot slot werken we veelal met biologische en streekproducten die lokaal geproduceerd worden.

AI-INSPIRED

De komst van AI (Artificial Intelligence) is niet meer te missen tegenwoordig. Zelfs in de keukens en de wereld van voeding komt het terug. Een mooi voorbeeld hiervan is het personaliseren van menuopties. Wanneer er gasten zijn met bepaalde dieetwensen kun je aan AI vragen om verschillende recepten die hier rekening mee houden. Ook is het een handig middel om nieuwe gerechten te bedenken, als je weet dit is een ingrediënt dat ik wil gebruiken kun je vragen hier een recept mee te maken.

VERSCHILLENDE CULTUREN

In de hedendaagse keukens wordt er steeds uitbundiger gekookt. Mensen experimenteren met verschillende gerechten en specerijen uit diverse culturen. We nodigen onze gasten graag uit om mee te gaan op ontdekkingsreis naar nieuwe smaken en culturen. Favoriet bij onze gasten is vooral de Mediterrane, Mexicaanse en Hongaarse keuken.

Wil jij meer weten over alle mogelijkheden van Beachclub Degreez?
Neem vrijblijvend contact op met onze enthousiaste en ervaren event managers!