Beachclub Degreez; de unieke eventlocatie van Midden-Limburg. Je kunt hier terecht voor een personeelsfeest, bruiloft, bedrijfsfestival, kerstmarkt, huwelijksjubileum, jubileum en nog veel meer.
VIjf JAAR OP RIJ DE BESTE
EVENTLOCATIE VAN NEDERLAND

Een bedrijfsfestival organiseren, waar denk je aan?

Een bedrijfsfeest is altijd leuk, maar vaak komen we toch weer op hetzelfde uit. Bij Beachclub Degreez hebben wij het bedrijfsfeest van de toekomst, namelijk: het bedrijfsfestival. Benieuwd hoe jij dit organiseert en waar je aan moet denken? Lees dan snel verder.

Locatie

Beachclub Degreez is een multifunctionele locatie met veel verschillende indelingsopties en een groot overdekt terras. Naast de beachclub hebben we ook een dagstrand. De beachclub, het witte zand en de grote groene grasvelden vormen een mooie basis voor een festivalterrein. In totaal kan er een capaciteit tot wel 2000 personen gecreëerd worden, met voor iedereen genoeg parkeergelegenheid. Komen jullie samen met de bus of touringcar? Ook dat is een optie.

Thema

Een festival organiseren met een thema? Hier een kleine greep uit ons aanbod: Het Beach festival. De hele dag lekker genieten aan het water, leuke spellen spelen op ons recreatieterrein of een heerlijke afkoelende duik nemen. Het Food truck festival. Hier geniet je de hele dag van de lekkerste hapjes en drankjes, volg je verschillende workshops en vinden er de lekkerste proeverijen plaats. Wist je dat een festival in de winter ook helemaal hip is? Ons Winterfestival brengt een gezellige en warme sfeer met zich mee. Ontvangen worden met een warme chocolademelk of glühwein, schaatsen op het terras of marshmallows roosteren rondom de vuurkorf. Het kan bij ons allemaal! 

Food & drinks

Hapjes en drankjes kunnen uiteraard niet ontbreken op zo’n dag. Er zijn talloze food opties waarmee je jouw collega’s het water in de mond laat lopen. Ga je bijvoorbeeld voor een thema zoals Italiaans? Dan hebben wij heerlijke verse pizza’s uit onze eigen steenoven die vers voor je bereid worden, maar ook de lekkerste pasta’s en desserts. Of ga je voor een Street food thema? Met kleurrijke foodtrucks die taco’s, hot dogs of zelfs poké bowls serveren.

Entertainment

Er moet natuurlijk ook wat te beleven zijn op een bedrijfsfestival. Onze eventplanners kunnen dit allemaal voor je regelen! Wist je bijvoorbeeld dat wij samenwerken met Games XL? Zij ontwikkelen de vetste festival games gebaseerd op bekende apps en spellen van vroeger. Of wat dacht je van entertainment in de vorm van muziek?  Een live band of een dj die de leukste platen speelt. Maar wil jij nu echt indruk maken op je personeel? Dan kunnen wij ook een vuurkunstenaar of goochelaar regelen die van iedereen de aandacht wint.

Wil jij meer weten over alle mogelijkheden van Beachclub Degreez?
Neem vrijblijvend contact op met onze enthousiaste en ervaren event managers!