Beachclub Degreez; de unieke eventlocatie van Midden-Limburg. Je kunt hier terecht voor een personeelsfeest, bruiloft, bedrijfsfestival, kerstmarkt, huwelijksjubileum, jubileum en nog veel meer.
VIjf JAAR OP RIJ DE BESTE
EVENTLOCATIE VAN NEDERLAND

FoodtruckFestival

De ideale locatie voor uw teambuilding in Limburg

Een culinair foodfestival voor jouw bedrijf

Bij jij helemaal gek van eten en een échte foodie in hart en nieren? Tijdens het foodtruckfestival voor jouw bedrijf struin je samen met je collega’s langs de lekkerste ontdekkingen. Ga jij voor een pokébowl of een taco? Échte Japanse sushi of een klassiek frietje met? Jij gaat hoe dan ook een smakelijke dag tegemoet!

Voor de durfals onder ons kun je insecten proeven, of kennis maken met een echte kweekburger! Tussendoor draait een DJ de lekkerste plaatjes, terwijl de cocktailshaker zijn signatures voor je klaarmaakt. Je merkt het al, we maken je alvast lekker voor dit ultieme bedrijfsfeest.

Het festival voor jouw smaakpapillen

Good food equals good mood. Daar weten we bij Beachclub Degreez alles van. Onze beachclub en ons prachtige witte strand biedt alle ruimte voor een gezellig foodfestival, waar je kunt proeven van heerlijke gerechten uit de wereldkeuken. Stel je voor: het strand staat vol met foodtrucks, gezellige eethoekjes en (cocktail-)bars. Terwijl je collega van een beachburger geniet, neem jij een hap uit een vers gebakken pizzapunt. Klinkt goed, toch?

Wat ervaar je bij een foodtruckfestival?

  • Prachtige, creatieve foodtrucks
  • De beste chefs koken de lekkerste wereldgerechten
  • Van sushi tot superfood, van wafels tot burgers
  • Van Hongaarse goulash tot Amerikaanse BBQ
  • Maak je eigen pokébowl
  • Shake je eigen cocktail of mocktail
  • Spijker je kook-skills bij tijdens een workshop
  • Maak kennis met Japans mochi ijs of shaved ice coupe
  • Proef lokaal gebrouwen craft beer of proost bij de champagnebar

Jouw foodfestival bij Degreez?

Beachclub Degreez heeft meer dan 35 jaar ervaring met het organiseren van grote bedrijfsevenementen. Deze ervaring – in combinatie met ons grote terrein en bijbehorende ongeëvenaarde faciliteiten – zorgt ervoor dat geen uitdaging te groot is. Wij nemen alles uit handen: van het plaatsen van podia’s tot het boeken van artiesten, van de technische faciliteiten tot het vergunningstraject.

Waarom beachclub degreez?

Meer weten over de mogelijkheden?

Vul hieronder jouw gegevens in en onze eventmanager neemt contact met jou op.