Beachclub Degreez; de unieke eventlocatie van Midden-Limburg. Je kunt hier terecht voor een personeelsfeest, bruiloft, bedrijfsfestival, kerstmarkt, huwelijksjubileum, jubileum en nog veel meer.
VIjf JAAR OP RIJ DE BESTE
EVENTLOCATIE VAN NEDERLAND

Geurbeleving voor een unieke ervaring

Het prikkelen van alle zintuigen is een trend die steeds belangrijker wordt in het evenementenlandschap. Zo zijn niet alleen de gebruikelijke aandachtspunten als locatie, inrichting en gastbeleving belangrijk, maar worden ook onbewuste indrukken niet overgeslagen. Daarom investeert Beachclub Degreez in geurbeleving op de locatie. Het bieden van een totaalbeleving: dat is een van de belangrijkste speerpunten van deze evenementenlocatie in Panheel.

Want geuren, hoewel vaak onbewust opgemerkt, zijn altijd en overal om ons heen. 

We reageren op geur, zelfs als we deze niet opmerken. Zo bouwen we al vanaf jonge leeftijd een geheugen voor geuren op, waarmee op latere leeftijd associaties opgewekt kunnen worden. Van een heerlijke boswandeling, tot de geur van versgebakken brood: een geur kan positieve gevoelens opwekken. Geur is een beleving!

 

Eigen geurbeleving bij Beachclub Degreez

De populaire event- en trouwlocatie Beachclub Degreez maakt inmiddels al jaren gebruik van geuren en hun associaties om de gasten een complete, zintuigelijke ervaring te bieden, die ze bewust en onbewust blijven herinneren. Met een eigen herkenbare geur voelt Beachclub Degreez als een warm bad, ieder bezoek weer.

 

Multifunctionele eventlocatie 

Als event- en feestlocatie is Beachclub Degreez multifunctioneel inzetbaar. Het kent geen vaste opstellingen. Alle ruimtes, indoor en outdoor, worden geheel naar wens en event ingedeeld. Binnenkort is het zelfs mogelijk om de geuren per gelegenheid aan te passen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de ruimtes tijdens bruiloften naar rozenblaadjes te laten ruiken. Of in de winter kan de heerlijke geur van het haardvuur zowel buiten bij het kampvuur, als binnen in de zaal worden beleefd. Als kers op de taart is het zelfs mogelijk om de geur van een chocoladefontein door de ruimtes te verspreiden, zodat iedereen kan meegenieten.

Deze hoge mate van flexibiliteit maakt het de ideale locatie voor alle evenementen die je maar kan bedenken. Hoe klein of hoe groot het gezelschap ook is, het blijft altijd dé ultieme beleving. Dat blijkt ook wel uit onze lovende reviews op MeetingReview, waar onze gasten ons klasseren met een 9,6!

Meer informatie over de mogelijkheden op onze locatie? Neem contact met ons op!