Beachclub Degreez; de unieke eventlocatie van Midden-Limburg. Je kunt hier terecht voor een personeelsfeest, bruiloft, bedrijfsfestival, kerstmarkt, huwelijksjubileum, jubileum en nog veel meer.
VIjf JAAR OP RIJ DE BESTE
EVENTLOCATIE VAN NEDERLAND

Het verhaal van Beachclub Degreez

Wat 16 jaar geleden begon met een idee om een plek te maken waar bezoekers van Fun Beach Group Events terechtkonden om te schuilen voor de regen, groeide uit tot de beste eventlocatie van Nederland

Het ontstaan

Er werden tenten op het strand geplaatst voor deze groepsactiviteiten. Dit was eigenlijk zo handig dat ze dachten zouden we hier zo ook een feest kunnen organiseren? Zo gezegd, zo gedaan en al snel vond het eerste evenement plaats in de tenten. De communie van Emma, de dochter van eigenaar Luc van Engelen.

Aangezien dit een succes was werd er besloten dit voort te zetten. De tenten werden aangekleed in een Ibiza stijl, om het gevoel van een beachclub te creëren. De aanvragen namen toe en er werden al snel nieuwe tenten opgezet om meerdere events tegelijk te organiseren.

De Beachclub

Aangezien de aanvragen toenamen en de drukte steeds meer werd, kwam het idee om een echt gebouw te bouwen. Beter voor de weersomstandigheden, meer ruimte en ook voor de benodigde vergunningen. De bouw ging van start en in April 2015 werden dan eindelijk de deuren geopend.

Inmiddels mag Beachclub Degreez zich al 5 jaar op rij de beste eventlocatie van Nederland noemen, daar zijn we erg trots op! We mogen dit jaar ons 9e jubileum vieren en kijken uit naar het komende jaar, op naar de 10!

Wil jij meer weten over alle mogelijkheden van Beachclub Degreez?
Neem vrijblijvend contact op met onze enthousiaste en ervaren event managers!