Beachclub Degreez; de unieke eventlocatie van Midden-Limburg. Je kunt hier terecht voor een personeelsfeest, bruiloft, bedrijfsfestival, kerstmarkt, huwelijksjubileum, jubileum en nog veel meer.
VIjf JAAR OP RIJ DE BESTE
EVENTLOCATIE VAN NEDERLAND

Medewerker Beachclub Degreez

Ben jij die doorgewinterde horecagast, dan ben je van harte welkom. Heb je nog geen ervaring in de horeca, dan ben je ook van harte welkom! Het team van Beachclub Degreez staat voor je klaar om je alles op het gebied van horeca te leren: van het gebruik van de afwas-, koffie- en keukenmachines tot hoe je buffetten moet klaar maken. Van cocktails shaken tot biertjes tappen en van life cooking op de Ofyr tot pizzaatjes bakken in onze steenoven. Alles valt te leren!

Lijkt jou werken in een beachclub hartstikke leuk, maar ben je niet zo van bestellingen opnemen en het bedienen aan tafel? Mooi, dat doen wij namelijk ook niet. Bij Beachclub Degreez hanteren wij een Meet & Mingle concept. Dat wil zeggen, wij zorgen dat alles klaar staat en bijgevuld is, de gast pakt lekker zelf waar die zin in heeft. Dat geldt zowel voor de drank als voor het eten.

HOE ZIET ONS IDEALE PLAATJE VAN EEN MEDEWERKER BEACHCLUB DEGREEZ ERUIT?

  • Minimum leeftijd, 16 jaar!
  • Gastvrijheid staat hoog in het vaandel, je weet te rennen als het nodig is, volle of vieze tafels zijn een no go voor jou,
    je staat open om alles op het gebied van horeca te leren. Je leeft in de avond en vindt het niet erg om het event van begin tot eind mee te maken.
  • Je wilt werken in het allerleukste team van Limburg bij de nummer 1 event locatie van Nederland.

Als jij die lach naar de gasten weet te tonen, komt de rest vanzelf! Wil is belangrijker dan ervaring.
Let op, werken bij Beachclub Degreez is géén 9 tot 5 baan! Weekenden en avonduren zijn een must.
Kun je hier niet aan voldoen, heeft solliciteren geen zin!

Sta je te popelen om aan de slag te gaan, aarzel dan niet langer en mail naar info@degreez.nl.
Laat weten wie je bent en je bent van harte welkom voor een kennismaking.