BEACHCLUB DEGREEZ | DE IDEALE LOCATIE VOOR UW PARTICULIERE feesten en EVENTS IN LIMBURG

 

U wilt een onvergetelijke dag met de mensen om wie u geeft. Beachclub Degreez luistert naar uw wensen en vertaalt deze naar een fantastisch feest of ander event op maat. Onvergelijkelijk genieten voor u en uw gasten. Een sprookjesachtige bruiloft op het strand met imposante aankomst per helikopter. Een verjaardag in stijl. Een droomcommunie voor uw zoon of dochter waarbij jong en oud zich kostelijk vermaken. Een originele babyborrel, een romantisch huwelijksjubileum, een onvergetelijk vrijgezellenfeest of een gezellige familiedag: Beachclub Degreez organiseert het en maakt al uw feestelijke dromen waar.

 

Beach Wedding

Trouwen aan het strand

Een bruiloft van ongekende klasse. De meest romantische dag vieren op een unieke locatie aan het water en in het witte zand. Uw bruiloftsdroom wordt werkelijkheid bij Beachclub Degreez. 

 

Lees meer

Familiedag

familiedag

Een familiedag op originele en gezellige wijze invullen. In een ontspannen setting bijpraten met familie en de banden weer eens aanhalen. Gezamenlijk als familie activiteiten ondernemen. 

 

Lees meer

Huwelijksjubileum

huwelijksjubileum

Brons, zilver, goud of diamant, dit speciale moment mag gevierd worden. Een heerlijke dag met familie en vrienden. Beachclub Degreez organiseert dit graag voor u.

 

Lees meer

Verjaardag

Verjaardagsfeest

Buitenshuis zorgeloos genieten van uw eigen verjaardagsfeest. Beachclub Degreez zet de jarige en zijn of haar gasten letterlijk en figuurlijk in het zonnetje. Een mooier cadeau kunt u zich niet wensen.

 

Lees meer

Babyborrel

babyborrel

Beachclub Degreez biedt u de perfecte gelegenheid uw baby met trots en in stijl voor te stellen aan familie en vrienden. Een warm welkom voor uw kleine spruit.

 

Lees meer