BEACHCLUB DEGREEZ | DE IDEALE LOCATIE VOOR UW PARTICULIERE EVENTS IN LIMBURG

 

U wilt een onvergetelijke dag met de mensen om wie u geeft. Beachclub Degreez luistert naar uw wensen en vertaalt deze naar een fantastisch event op maat. Onvergelijkelijk genieten voor u en uw gasten. Een sprookjesachtige Beach Wedding met imposante aankomst per helikopter. Een verjaardag in stijl waarbij uw gasten worden opgehaald per sloep door onze kapitein en zijn prachtige matrozen. Een droomcommunie voor uw zoon of dochter waarbij jong en oud zich kostelijk vermaken. Een originele babyborrel, een romantisch huwelijksjubileum of een gezellige familiedag, Beachclub Degreez organiseert, ontzorgt en verwezenlijkt.

 

Beach Wedding

beach wedding

Een bruiloft van ongekende klasse. De meest romantische dag vieren op een unieke locatie aan het water en in het witte zand. Uw bruiloftsdroom wordt werkelijkheid bij Beachclub Degreez. 

 

Lees meer

Familiedag

familiedag

Een familiedag op originele en gezellige wijze invullen. In een ontspannen setting bijpraten met familie en de banden weer eens aanhalen. Gezamenlijk als familie activiteiten ondernemen. 

 

Lees meer

Huwelijksjubileum

huwelijksjubileum

Brons, zilver, goud of diamant, dit speciale moment mag gevierd worden. Een heerlijke dag met familie en vrienden. Beachclub Degreez organiseert dit graag voor u.

 

Lees meer

Verjaardag

Verjaardag

Buitenshuis zorgeloos genieten van uw eigen verjaardag. Beachclub Degreez zet de jarige en haar gasten letterlijk en figuurlijk in het zonnetje. Een mooier cadeau kunt u zich niet wensen.

 

Lees meer

Vrijgezellendag

vrijgezellendag

De grote dag staat voor de deur. Nog even het ultieme moment pakken om plezier te maken en een relaxte dag te beleven met de mannen of vrouwen uit uw naaste omgeving.

 

Lees meer

Communie

communie

Bij deze bijzondere gebeurtenis hoort een bijzondere locatie. Beachclub Degreez is deze locatie. Een sfeervolle dag creëren met familie en kinderen.  

 

Lees meer

Babyborrel

babyborrel

Beachclub Degreez biedt u de perfecte gelegenheid uw baby met trots en in stijl voor te stellen aan familie en vrienden. Een warm welkom voor uw kleine spruit.

 

Lees meer