BEACHCLUB DEGREEZ | DE IDEALE LOCATIE VOOR UW FAMILIEDAG IN LIMBURG

 

Een familiedag op originele en gezellige wijze invullen. In een ontspannen setting bijpraten en de familiebanden aanhalen. Gezamenlijk activiteiten ondernemen die geschikt zijn voor de jongeren en de ouderen in de familie.

GEZELLIGE FAMILIEDAG AAN HET STRAND

Beachclub Degreez verzorgt uw geslaagde familiedag. Ieder lid van de familie zal zich bij Beachclub Degreez optimaal kunnen vermaken. Ons in-house eventbureau kan u hierin adviseren. Dit bureau heeft ruim dertig jaar organisatie-ervaring en is altijd up-to-date als het gaat om de nieuwste en leukste groepsactiviteiten. De beachclub en haar omgeving lenen zich zeer goed voor allerlei binnen -en buitenactiviteiten.

 

DE LEUKSTE FAMILIE-ACTIVITEITEN VOOR JONG EN OUD

Een idee voor uw familiedag........Een hartelijke ontvangst met een glaasje prosecco. De familie wordt welkom geheten en een toost wordt uitgebracht op een mooie dag. U neemt met het gehele gezelschap plaats op het zonnige terras van Beachclub Degreez. In de comfortabele loungesets smult u allen van verse Limburgse vlaai. De kinderen komen zachtjes aan los en gaan zich alvast vermaken op het strand. Het terras van Beachclub Degreez biedt een goed zicht op het gedeelte waar uw kinderen spelen, zodat u onbezorgd kunt genieten van uw familiedag. Iedereen is opgeladen en klaar voor de geplande activiteiten. Wedstrijdje segway rijden over de pier en een potje Word Fight in de zon op de veranda. De familie wordt opgedeeld in teams en gaat deelnemen aan een beachvolleybaltoernooi waarbij tussendoor een verfrissende duik in de plas kan worden genomen. De kinderen vermaken zich in de game room en de schminkfabriek creëert de mooiste gezichten van prinsessen, vlinders en piraten.

 

GEZELLIGE BEACHBARBECUE

Van alle activiteiten krijgt u trek. De beachbarbecue gaat aan en de meest heerlijk spiesjes worden voor u bereid. Pizza's worden vers naar wens bereid en live afgebakken in de originele houtgestookte pizza-oven. Voor de kinderen komt de frietparade langs. Gezellig dineren aan lange familietafels. De dag wordt afgesloten met het originele Fire & Ice-concept, een verrukkelijke en ijskoude verrassing. U heeft een heerlijke en originele familiedag genoten waarover nog lang zal worden nagepraat.