BEACHCLUB DEGREEZ | DE IDEALE LOCATIE VOOR UW VERJAARDAGSFEEST IN LIMBURG

 

Buitenshuis in een prachtige setting aan het water zorgeloos genieten van uw verjaardag. Beachclub Degreez zet u als jarige letterlijk en figuurlijk in het zonnetje.

HET MOOISTE CADEAU VOOR UW VERJAARDAGsfeest

Geniet met familie en vrienden van een heerlijke dag, een mooier cadeau kunt u zich niet wensen. De indeling van uw verjaardagsfeest kan geheel naar wens worden bepaald. Uiteraard helpen onze eventmanager en in-house evenementenbureau u hier graag bij. U en uw gasten vieren uw verjaardag in stijl bij Beachclub Degreez. U ervaart hartelijke gastvrijheid en eersteklas service.

 

UW PERFECTe VERJAARDAGsparty BIJ BEACHCLUB DEGREEZ

Uw perfecte verjaardagsparty......... Witte ballonnen versieren de club en het terras. Een gastenboek ligt in de hal klaar voor een persoonlijke noot van uw gasten. Uw gasten parkeren de auto aan de overkant van de plas waar chique geklede parkeerboys klaarstaan bij  de valet parking. Vriendelijke hostessen begeleiden uw gasten naar de steiger waar de Beachclub Degreez-sloep klaar ligt. Haar kapitein en zijn matrozen verzorgen hier een verrassend en hartelijk welkom. Uw gasten worden vervolgens met deze sloep overgevaren naar de pier van Beachclub Degreez. Op het platform staat het team van Beachclub Degreez klaar met een glaasje bubbels en een amuse. Uw gasten hadden zich geen hartelijker ontvangst kunnen wensen.

 

OPTIMAAL VERMAAK VOOR U EN UW GASTEN

Uw verjaardagsfeest kan beginnen. Een optreden van een professionele saxofonist wordt ingezet. De fototainer staat in Degreez White en biedt u en uw gasten ludieke fotomogelijkheden en gegarandeerd plezier. Verscheidene foodconcepten begeven zich door de zaal en over het terras. Een culinair walking dinner van allerlei vers bereide kleine hapjes die uw gasten in opperbeste stemming brengen. De oesterkoning verwent uw gasten met de allerlekkerste oesters. Uiteraard is er ook volop vermaak voor de kinderen. Alleen het strand is al een grote speeltuin op zich. Daarnaast biedt Beachclub Degreez vertier in de gameroom of een dollemansrit op het rodeobed. De poffertjeskraam voorziet uw kleine gasten van de lekkerste verse poffertjes met poedersuiker.