BEACHCLUB DEGREEZ | DEGREEZ LODGE

 

Het decor van Degreez Lodge zal u direct bij binnenkomst aangenaam doen verrassen. Een ruimte gestyled als authentieke Canadian Lodge. Uiteraard gestoken in een charmant Beachclub Degreez jasje.

CANADIAN LAKE HOUSE

Een warme aandoende ruimte met veel houttinten, dierenvellen en jachttrofeeën. Met een prachtige ligging aan het water, alsof u zich werkelijk in een Lake House begeeft. Uiteraard mogen de typisch traditionele schommelstoelen hier niet ontbreken. De decoratie van deze ruimte wordt verder aangepast naar het seizoen. Zomers treft u hier antiek houten peddels en bootjes welke ’s winters worden vervangen door antiek houten ski’s en sleeën

 

UW EVENT BEPAALT DE INDELING EN INRICHTING

Uw event bepaalt de indeling en inrichting van Degreez Lodge. U bepaalt de positie van eventuele stoelen, banken, tafels, krukken, presentatieschermen, activiteiten, bars of podia. Degreez Lodge beschikt uiteraard over verwarming, airco, ventilatoren en wordt verlicht door middel van ledverlichting die naar ieders sfeer- en kleurwens kan worden ingesteld. Vanwege de flexibiliteit zijn er diverse stroompunten verdeeld over de ruimte beschikbaar.

 

HEERLIJK UITZICHT OVER HET STRAND

Degreez Lodge kan door middel van het openen van de riante verbindingsdeuren perfect gekoppeld worden aan de Degreez Main Room. Daarnaast beschikt de Degreez Lodge over meerdere deuren die naar buiten toe open draaien waardoor een direct contact met het heerlijke terras en prachtige buitenomgeving kan worden gecreëerd. Het terras aangrenzend aan Degreez Lodge is deels overdekt en is ruim opgezet. De ligging ervan biedt een goed zicht over het strand en de buitenspeelmogelijkheden voor de kinderen.

 

GESCHIKT VOOR ALLERLEI EVENTS

Degreez Lodge is een zeer behaaglijke ruimte geschikt voor allerlei events en gezelschappen van tien tot honderd personen. Een gezellige communie met tal van speelmogelijkheden voor de kinderen waarbij de ouders optimaal overzicht houden en kunnen genieten van de dag. Als ideale receptie- en ontvangstruimte bij een productpresentatie of als een chique dinerruimte tijdens uw Beach Wedding. Of alles in de ruimte aan de kant voor een workshop percussie tijdens uw actieve personeelsdag. De mogelijkheden zijn enorm.

 

Oppervlakte: 100 m2


Capaciteit: 100 personen