Beachclub Degreez; de unieke eventlocatie van Midden-Limburg. Je kunt hier terecht voor een personeelsfeest, bruiloft, bedrijfsfestival, kerstmarkt, huwelijksjubileum, jubileum en nog veel meer.
VIjf JAAR OP RIJ DE BESTE
EVENTLOCATIE VAN NEDERLAND

Degreez lodge

CANADIAN LAKE HOUSE

Een warme aandoende ruimte met veel houttinten, dierenvellen en jachttrofeeën. Met een prachtige ligging aan het water, alsof u zich werkelijk in een Lake House begeeft. Uiteraard mogen de typisch traditionele schommelstoelen hier niet ontbreken. De decoratie van deze ruimte wordt verder aangepast aan het seizoen.
Zomers treft u hier antiek houten peddels en bootjes die ’s winters worden vervangen door antieke houten ski’s en sleeën

Het decor van Degreez Lodge zal u direct bij binnenkomst aangenaam verrassen. Een ruimte gestyled als authentieke Canadian Lodge,
uiteraard gestoken in een charmant Beachclub Degreez-jasje.

MULTIFUNCTIONELE EVENTLOCATIE: UW EVENT BEPAALT DE INDELING EN INRICHTING

Uw event bepaalt de indeling en inrichting van Degreez Lodge. U bepaalt de positie van eventuele stoelen, banken, tafels, krukken, presentatieschermen, activiteiten, bars of podia. Degreez Lodge beschikt uiteraard over verwarming, airco, ventilatoren en wordt verlicht door middel van ledverlichting die naar ieders sfeer- en kleurwens kan worden ingesteld. Vanwege de flexibiliteit zijn er diverse stroompunten verdeeld over de ruimte beschikbaar.

HEERLIJK UITZICHT OVER HET STRAND

Degreez Lodge kan door middel van het openen van de riante verbindingsdeuren perfect gekoppeld worden aan de Degreez Main Room. Daarnaast beschikt Degreez Lodge over meerdere deuren die naar buiten toe open draaien waardoor een direct contact met het heerlijke terras en prachtige buitenomgeving kan worden gecreëerd. Het terras aangrenzend aan Degreez Lodge is deels overdekt en is ruim opgezet. De ligging ervan biedt een goed zicht over het strand en de buitenspeelmogelijkheden voor de kinderen.

GESCHIKT VOOR ALLERLEI FEESTEN EN EVENTS

Degreez Lodge is een zeer behaaglijke ruimte, geschikt voor allerlei feesten en events voor gezelschappen van tien tot honderd personen. Een locatie bij uitstek voor een spetterende verjaardagsparty. Of een gezellige communie met tal van speelmogelijkheden voor de kinderen waarbij de ouders optimaal overzicht houden en kunnen genieten van de dag. Als ideale receptie- en ontvangstruimte bij een productpresentatie of als een chique dinerruimte tijdens uw bruiloft aan het strand. Of alles in de ruimte aan de kant voor een workshop percussie tijdens uw actief personeelsfeest. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Waarom beachclub degreez?

Wilt u meer informatie?

De eventmanager maakt uiteraard graag een afspraak met u voor een persoonlijke ontmoeting om de mogelijkheden Beachclub Degreez aan u te presenteren. Zo ervaart u de unieke idyllische locatie van Beachclub Degreez met eigen ogen.