Beachclub Degreez; de unieke eventlocatie van Midden-Limburg. Je kunt hier terecht voor een personeelsfeest, bruiloft, bedrijfsfestival, kerstmarkt, huwelijksjubileum, jubileum en nog veel meer.
VIjf JAAR OP RIJ DE BESTE
EVENTLOCATIE VAN NEDERLAND

Degreez white

IBIZA STYLE SETTING

Zomers is Degreez White aangekleed met hangmatten, gevlochten schommelstoelen en Ibiza style vloerkleden. Tevens kunt u hier heerlijk wegzakken in de comfortabele loungebank. In de winter kent het decor van Degreez White een setting van knusse schapenvellen, witte berkenboompjes, glinsterend glas en een dek van sneeuw die niet wit genoeg kan zijn.

Een hippe frisse ruimte waarbij de kleur wit centraal staat. Het heerlijk relaxte Ibiza summergevoel. De prachtige ligging van Beachclub Degreez in het witte zand en aan het water doen dit gevoel alleen maar versterken.

MULTIFUNCTIONELE EVENTLOCATIE: UW EVENT BEPAALT DE INDELING EN INRICHTING

Uw event bepaalt de indeling en inrichting van Degreez White. U bepaalt de positie van eventuele stoelen, banken, tafels, krukken, presentatieschermen, activiteiten, bars of podia. Degreez White beschikt uiteraard over verwarming, airco, ventilatoren en wordt verlicht door middel van ledverlichting die naar ieders sfeer- en kleurwens kan worden ingesteld. Vanwege de flexibiliteit zijn er diverse stroompunten verdeeld over de ruimte beschikbaar.

OVERDEKT EN RUIM TERRAS

Degreez White kan door middel van het openen van de riante verbindingsdeuren perfect gekoppeld worden aan de Degreez Main Room. Daarnaast beschikt de Degreez White over meerdere deuren die naar buiten toe open draaien waardoor een direct contact met het heerlijke terras en prachtige buitenomgeving kan worden gecreëerd. Het terras aangrenzend aan Degreez White is deels overdekt en is ruim opgezet. De ligging ervan biedt een goed zicht over het strand en de mogelijkheden op het leisurepark voor outdooractiviteiten.

IDEAAL VOOR ZAKELIJKE EN PARTICULIERE FEESTEN EN EVENTS

In de lichtgekleurde ruimte van Degreez White is het zeer aangenaam vertoeven. Geschikt voor allerlei feesten en events voor gezelschappen van tien tot honderd personen. Een gezellig personeelsfeest met een beachbarbecue op het terras waarbij u zicht heeft op uw collegae die fanatiek deelnemen aan een partijtje beachvolleybal. Een ideale setting voor uw intieme bruiloft aan het strand in Ibiza-stijl om heerlijk van te genieten met familie en vrienden. Als locatie bij uitstek voor uw spetterende verjaardagsparty, compleet met DJ. Als inspirerende doch rustgevende ruimte voor uw zakelijke brainstormsessie gevolgd door een gezellige workshop livecooking op het aangrenzende terras. Of ontspannen vergaderen met alle collega’s aan een lange witte tafel met de deuren richting het terras geopend waardoor een heerlijke zomerse bries door de ruimte waait.

Waarom beachclub degreez?

Wilt u meer informatie?

De eventmanager maakt uiteraard graag een afspraak met u voor een persoonlijke ontmoeting om de mogelijkheden Beachclub Degreez aan u te presenteren. Zo ervaart u de unieke idyllische locatie van Beachclub Degreez met eigen ogen.