Beachclub Degreez; de unieke eventlocatie van Midden-Limburg. Je kunt hier terecht voor een personeelsfeest, bruiloft, bedrijfsfestival, kerstmarkt, huwelijksjubileum, jubileum en nog veel meer.
VIjf JAAR OP RIJ DE BESTE
EVENTLOCATIE VAN NEDERLAND

WINTERFestival

De ideale locatie voor uw evenement in Limburg

Een winterfestival voor jouw werknemers

Ervaar de warmte van een winters festival! De vuurkorven bij de ingang van onze betoverende winterclub zorgen voor een warm ontvangst. De geur van verse poffertjes waait je tegenmoet. Is dat echte sneeuw? Jazeker! Onze sneeuwmachine bedekt de beachclub met een karakteristieke winterse laag sneeuw. Binnen warm je je handen op aan een mok heerlijke chocomel om je vervolgens te vergapen aan een indoor schaatsbaan. Nu is het kiezen: struinen langs de kraampjes van een authentieke kerstmarkt of gauw naar binnen bij de gezellige après-ski bar?

Een warm welkom

Aan de deur door wordt u ontvangen door onze gastvrouw die voor jullie klaar staat met een warm drankje en een heerlijke winterse versnapering. Vallende sneeuw, een warm en knus haardvuur bij de ingang. Gekleurde lampjes die de beachclub verlichten en meteen voor een winterse sfeer zorgen. 

Een groot bedrijfsfeest met winters thema

Onze prachtige winterclub Zero Degreez biedt ruimte voor maar liefst 1100 personen en is daarnaast voorzien van een prachtig verwarmd winterterras met loungebanken, warme wollen dekens en vuurkorven. Zo’n enorme oppervlakte biedt oneindig veel mogelijkheden.

Zo kunnen we een knus winterfestival organiseren voor jouw personeel. Denk aan een groot kerstfeest of XXL-nieuwjaarsborrel, de mogelijkheden zijn oneindig!

Wat ervaar je op een winterfestival bij Degreez?

 • De diverse ruimtes van de beachclub zijn ondergedompeld in winters thema
 • In iedere ruimte klinkt eigen muziek: van après ski tot kerstklassiekers
 • Een authentieke kerstmarkt waar jouw medewerkers hun eigen kerstpakket kunnen samenstellen
 • Schaats op een overdekte indoor schaatsbaan
 • Geniet van een winterse cocktail bij de cocktailbar
 • Schuif aan bij een echte koek & zopie kraam
 • Maak kennis met curling
 • Proef je favoriete winterbier in onze bierbar
 • Maak kennis met Icefondue: je eigen ijs maken met droogijs van 180 graden onder nul
 • Sla de sneeuw van je schouders, onder een echte sneeuwmachine
 • Proef bij de foodcorner van warme wafels met kersen, rum, reifkuchen of andere typisch winterse lekkernijen

Wij organiseren jouw winterfestival!

Beachclub Degreez heeft meer dan 35 jaar ervaring met het organiseren van grote bedrijfsevenementen. Deze ervaring – in combinatie met ons grote terrein en bijbehorende ongeëvenaarde faciliteiten – zorgt ervoor dat geen uitdaging te groot is. Wij nemen bovendien alles uit handen: van het plaatsen van podia’s tot het boeken van artiesten, en van de technische faciliteiten tot het vergunningstraject.

Waarom een festival bij beachclub degreez?

Meer weten over de mogelijkheden?

Vul hieronder jouw gegevens in en onze eventmanager neemt contact met jou op.