BEACHCLUB DEGREEZ | DE IDEALE LOCATIE VOOR UW ZAKELIJKE EVENTS EN FEESTEN IN LIMBURG

 

Een spetterend personeelsfeest, een dynamische vergadering, een sfeervol kerstfeest, een onvergetelijk jubileumfeest, een exclusieve nieuwjaarsborrel of een inspirerend seminar: Beachclub Degreez faciliteert het. De ruime ervaring, het organisatietalent en het professionele team van Beachclub Degreez ontzorgen u, zodat u optimaal kunt genieten van uw event. Dankzij onze multifunctionele eventlocatie en flexibiliteit kunnen wij iedere gewenste setting en samenstelling creëren. U bepaalt letterlijk en figuurlijk de inrichting van uw event. Presentaties, workshops en netwerkmomenten combineren tijdens uw seminar. Een complete kerstmarkt en indoor schaatsbaan op uw kerstfeest. Het organiseren van uw eigen nieuwjaarsduik inclusief koek & zopie. Een intensieve teambuildingsdag beginnen met een boksclinic onder leiding van Arnold Vanderleyde en afsluiten met een live cooking workshop. De mogelijkheden voor uw zakelijke event of feestelijke bijeenkomst bij Beachclub Degreez zijn enorm.

 

Vergadering

     vergadering

U wilt ontsnappen aan de kantoorsferen en met uw team vergaderen in een inspirerende doch rustgevende omgeving. Beachclub Degreez biedt u de perfecte vergaderlocatie.

 

Lees meer

Training

  training

Beachclub Degreez biedt dankzij de multifunctionaliteit, de mooie ligging aan het water en de omgeving van een prachtig leisurepark ultieme indoor- en outdoor-trainingen.

 

Lees meer

Teambuilding

  TEAMBUILDING

U wilt tijdens een teambuildingsdag de banden binnen uw team versterken en de communicatie bevorderen. Beachclub Degreez is hiervoor de perfecte uitvalbasis.

 

Lees meer

Seminar

    SEMINAR

Beachclub Degreez biedt een fantastisch decor voor uw seminar. Een inspirerende omgeving. Uw gasten zullen versteld staan van de locatie. De Côte d'Azur in Midden-Limburg.

 

Lees meer

Productpresentatie

    productpresentatie

Een onderscheidende productpresentatie op een unieke locatie. Beachclub Degreez is het ultieme toneel om uw product op elegante wijze aan uw gasten te presenteren.

 

Lees meer

Personeelsdag

     PERSONEELSDAG

U wilt uw personeel eens in het zonnetje zetten en verwennen met een leuke personeelsdag. Jong en oud zullen zich kostelijk vermaken bij Beachclub Degreez.

 

Lees meer

Jubileumfeest

    jubileumfeest

Een jubileum is een mijlpaal. Een bijzonder moment om met familie, medewerkers en relaties te vieren op een bijzondere locatie. Beachclub Degreez is deze bijzondere locatie.

 

Lees meer

Kerstfeest

   kerstfeest

Een kerstfeest bij Beachclub Degreez betekent één en al warmte en sfeer. Een winters sprookje in het midden van Limburg. De perfecte locatie voor uw kerstmarkt.

 

Lees meer

Nieuwjaarsborrel

   nieuwjaarsborrel

Happy New Year! Het nieuwe jaar kan niet beter worden ingeluid dan bij Beachclub Degreez. De inspirerende en energieke setting geven uw gasten een positieve boost.

 

Lees meer