BEACHCLUB DEGREEZ | DE IDEALE LOCATIE VOOR UW ZAKELIJKE EVENTS IN LIMBURG

 

Een dynamische vergadering, een sfeervol kerstfeest of een exclusief seminar, Beachclub Degreez faciliteert het. De ruime ervaring, het organisatietalent en het professionele team van Beachclub Degreez zullen u ontzorgen zodoende u optimaal kunt genieten van uw event. Door onze multifunctionaliteit en flexibiliteit kunnen wij iedere gewenste setting en samenstelling creëren. U bepaalt letterlijk en figuurlijk de inrichting van uw event. Presentaties, workshops en netwerkmomenten combineren tijdens uw seminar. Een complete kerstmarkt en indoor schaatsbaan op uw kerstfeest. Het organiseren van uw eigen nieuwjaarsduik inclusief koek & zopie. Een intensieve teambuildingsdag beginnen met een boksclinic onder leiding van Arnold Vanderleyde en afsluiten met een live cooking workshop. De mogelijkheden voor uw zakelijke event bij Beachclub Degreez zijn enorm.

 

Vergadering

     vergadering

U wilt ontsnappen aan de kantoorsferen en met uw team vergaderen in een inspirerende doch rustgevende omgeving. Beachclub Degreez biedt u de perfecte vergaderlocatie.

 

Lees meer

Training

  training

Beachclub Degreez biedt door de multifunctionaliteit, de mooie ligging aan het water en de omgeving van een prachtig leisurepark ultieme indoor en outdoor trainingen.

 

Lees meer

Teambuilding

  TEAMBUILDING

U wilt tijdens een teambuildingsdag de banden binnen uw team versterken en de communicatie bevorderen. Beachclub Degreez is hiervoor de perfecte uitvalbasis.

 

Lees meer

Seminar

    SEMINAR

Beachclub Degreez biedt een fantastisch decor voor uw seminar. Een inspirerende omgeving. Uw gasten zullen versteld staan van de locatie. De Côte d'Azur in Midden Limburg.

 

Lees meer

Productpresentatie

    productpresentatie

Een onderscheidende productpresentatie op een unieke locatie. Beachclub Degreez is het ultieme toneel uw product op elegante wijze aan uw gasten te presenteren.

 

Lees meer

Personeelsdag

     PERSONEELSDAG

U wilt uw personeel eens in het zonnetje zetten en verwennen met een leuke personeelsdag. Jong en oud zullen zich kostelijk vermaken bij Beachclub Degreez.

 

Lees meer

Jubileumfeest

    jubileumfeest

Een jubileum is een mijlpaal. Een bijzonder moment om met familie, medewerkers en relaties te vieren op een bijzondere locatie. Beachclub Degreez is deze bijzondere locatie.

 

Lees meer

Kerstfeest

   kerstfeest

Een kerstfeest bij Beachclub Degreez betekent één en al warmte. Een winters sprookje in het midden van Limburg. De perfecte locatie voor uw kerstmarkt.

 

Lees meer

Nieuwjaarsborrel

   nieuwjaarsborrel

Happy Newyear! Het nieuwe jaar kan niet beter ingeluid worden dan bij Beachclub Degreez. Een inspirerende en energieke setting die uw gasten een positieve boost zal geven.

 

Lees meer