BEACHCLUB DEGREEZ | DE IDEALE LOCATIE VOOR UW NIEUWJAARSBORREL IN LIMBURG

 

Happy New year! Het nieuwe jaar kan niet beter ingeluid worden dan bij Beachclub Degreez. De inspirerende en energieke setting geven uw gasten een positieve boost. De pier van Beachclub Degreez biedt sublieme mogelijkheden voor een unieke nieuwjaarstoost. Of waarom geen gebruikmaken van de recreatieplas en uw eigen nieuwjaarsduik organiseren? Uw gasten zijn het jaar nog nooit zo fris gestart.

UW NIEUWJAARSBORREL OP MAAT BIJ BEACHCLUB DEGREEZ

Beachclub Degreez luistert naar uw wensen en vertaalt deze naar een geslaagde nieuwjaarsborrel. De inrichting van de dag en ook de beachlclub op zich worden volledig afgestemd op uw feestelijk begin van het nieuwe jaar. Van de uitnodigingen tot aan de bedankjes voor het moment dat de gasten naar huis gaan, Beachclub Degreez neemt u alle werk uit handen, zodat u zelf optimaal kunt genieten van uw event. Stelt u zich eens voor......

 

UNIEKE NIEUWJAARSTOOST OP DE PIER VAN BEACHCLUB DEGREEZ

 Uw gasten worden door de Beachclub Degreez-hostessen feestelijk ontvangen met een glas champagne en naar de zitplaatsen begeleid. Binnen in de Degreez Main Room, met een prachtig panoramazicht over het water, staat alles klaar voor uw nieuwjaarsspeech en terugblik op het afgelopen jaar. Aan al uw gasten wordt uiteraard een comfortabele zitplaats geboden. Beachclub Degreez beschikt over alle benodigde presentatievoorzieningen, zoals podia, geluidsversterkers, beamers, schermen en verzorgt de uitvoering van de techniek. U kunt zich volledig focussen op uw toespraak en het ontvangen van een daverend applaus. Waarna het ultieme moment is aangebroken voor de nieuwjaarstoost op de pier. Een uniek fotomoment.

 

EEN VERMAKELIJK PROGRAMMA ONTWORPEN VOOR UW NIEUWJAARSBORREL

Het officiële gedeelte van de dag zit erop en is het tijd voor een ontspannend en vermakelijk programma. De Prosecco-girls serveren de lekkerste bubbels en er kan uitgebreid gesproken worden over het nieuwe jaar. Goede voornemens worden gemaakt. De leukste en lekkerste foodconcepten komen voorbij. Charmante dames lopen de frietparade en uw gasten krijgen de Walking Bourgondische Bitterballen voorgeschoteld. Diverse fingerfood lekkernijen zullen volgen. Een mini-carpaccio, een pompoensoepje of een garnalenspiesje, alles zal aangenaam verrassen. De originele zuurstofbar voorziet uw gasten van een shot extra zuurstof, een zeer welkome verrassing na de intense feestdagen. Bij de Green Wall worden de meest gekke en grappige foto's gemaakt. Door middel van Virtual Reality dompelen uw gasten zich onder in een totaal nieuwe wereld. Een professionele cocktailshaker showt de leukste trucs en bereidt de lekkerste drankjes. De charismatische Oesterkoning voert uw gasten de lekkerste verse oesters.
Bij Beachclub Degreez is uw nieuwjaarsborrel een gegarandeerd succes en uw gasten zullen boordevol energie het nieuwe jaar in gaan.