BEACHCLUB DEGREEZ | DE IDEALE LOCATIE VOOR UW NIEUWJAARSBORREL IN LIMBURG

 

Happy Newyear! Het nieuwe jaar kan niet beter ingeluid worden dan bij Beachclub Degreez. Een inspirerende en energieke setting die uw gasten een positieve boost zal geven. De pier van Beachclub Degreez biedt sublieme mogelijkheden voor een unieke nieuwjaarstoost. Of waarom geen gebruik maken van de plas en uw eigen nieuwjaarsduik organiseren. Uw gasten zijn het jaar nog nooit zo fris gestart.

UW NIEUWJAARSBORREL OP MAAT BIJ BEACHCLUB DEGREEZ

Beachclub Degreez luistert naar uw wensen en vertaalt deze naar een geslaagde nieuwjaarsborrel. De inrichting van de dag en de beachlclub wordt volledig afgestemd op uw dag. Van de uitnodigingen tot aan de bedankjes voor het moment dat de gasten naar huis gaan, Beachclub Degreez neemt u het werk uit handen. Zodoende u zelf optimaal kunt genieten van uw event. Stelt u zich eens voor......

 

UNIEKE NIEUWJAARSTOOST OP DE PIER VAN BEACHCLUB DEGREEZ

 Uw gasten worden door de Beachclub Degreez hostessen feestelijk ontvangen met een glas champagne en naar de zitplaatsen begeleid. Binnen in de Degreez Main Room, met een prachtig panoramazicht over het water, staat alles klaar staat voor uw nieuwjaarsspeech en terugblik op het afgelopen jaar. Aan al uw gasten wordt uiteraard een comfortabele zitplaats geboden. Beachclub Degreez beschikt over alle benodigde presentatievoorzieningen, zoals podia, geluidsversterkers, beamers, schermen en verzorgt de uitvoering van de techniek. U kunt zich volledig focussen op uw toespraak en het ontvangen van een daverend applaus. Waarna het ultieme moment is aangebroken voor de nieuwjaarstoost op de pier. Een uniek fotomoment.

 

EEN VERMAKELIJK PROGRAMMA ONTWORPEN VOOR UW NIEUWJAARSBORREL

Het officiële gedeelte van de dag zit erop en is het tijd voor een ontspannend en vermakelijk programma. De Prosecco girls serveren de lekkerste bubbels en er kan uitgebreid gesproken worden over het nieuwe jaar. Goede voornemens worden gemaakt. De leukste en lekkerste foodconcepten komen voorbij. Charmante dames lopen de frietparade en de Walking Bourgondische Bitterballen passeren uw gasten. Diverse fingerfood lekkernijen zullen volgen. Een mini carpaccio, een pompensoepje of een garnalen spiesje, alles zal aangenaam verrassen. De originele zuurstofbar voorziet uw gasten van een shot extra zuurstof, een zeer welkome verrassing na de intense feestdagen. Bij de Green Wall worden de meest gekke en grappige foto's gemaakt. Door middel van Virtual Reality dompelen uw gasten zich onder in een totaal nieuwe wereld. Een professionele cocktailshaker showt de leukste trucs en bereidt de lekkerste drankjes. De charismatische Oesterkoning voert uw gasten de lekkerste verse oesters.
Uw nieuwjaarsborrel is een succes en uw gasten zullen vol van energie het nieuwe jaar in gaan.