BEACHCLUB DEGREEZ | DE IDEALE LOCATIE VOOR UW PERSONEELSFEEST IN LIMBURG

 

U wilt uw personeel eens in het zonnetje zetten en verwennen met een leuk personeelsfeest. Beachclub Degreez is hiervoor de ultieme locatie.
Jong en oud zullen zich kostelijk vermaken. Een dag vol activiteiten, plezier, vermaak en de leukste en lekkerste foodconcepten.

GEZELLIG PERSONEELSFEEST VOOR HET HELE GEZIN

Niet alleen uw personeel kan worden uitgenodigd, Beachclub Degreez biedt ook volop mogelijkheden voor het gehele gezin van uw medewerkers. Een gezellig personeelsfeest met de partners en kinderen erbij. Zo leren de collega's elkaar ook eens op een andere manier kennen. Onze eventpartner, die reeds jarenlang ervaring heeft in het organiseren van personeelsevents, adviseert u graag over de perfecte invulling van uw feestelijke dag. Om u een idee te geven van een personeelsfeest bij Beachclub Degreez...

 

VAN UITNODIGING TOT VERRASSEND WELKOM

Uw personeel ontvangt een door Beachclub Degreez professioneel ontworpen uitnodiging waarin de feestelijke personeelsdag wordt aangekondigd. In dezelfde uitnodiging wordt verwezen naar een website, op maat ontworpen, waarop uw gasten zich kunnen aanmelden voor het personeelsfeest en tevens kunnen inschrijven voor de diverse activiteiten en workshops. Om half één worden uw gasten verwacht bij ons strandpaviljoen aan de overkant van de plas. Hier staan de Beachclub Degreez parkingboys klaar om valet parking te verzorgen. Vervolgens worden uw gasten per sloep naar Beachclub Degreez gevaren. Op de pier worden zij verwelkomd door de vriendelijkste hostessen die een heerlijk glaasje prosecco aanbieden. Zodra alle gasten er zijn, is het tijd voor een welkomstwoord en wordt er een uitleg over de dag gegeven. Een perfect moment voor een toost en een foto.

 

DE LEUKSTE ACTIVITEITEN OP UW PERSONEELSfeest

Binnen in de beachclub staat de barbershop klaar om de mannelijke gasten te knippen en te scheren, terwijl de professionele cocktailshaker de leukste shaketrucs showt en de collega's elkaar uitdagen wie het langste hoog kan houden tijdens een workshop jongleren. Op het terras kan er een parcours worden afgelegd op de Ninebot One of segway en staat het reuzetafelvoetbalspel klaar waar twee teams van ieder acht personen tegen elkaar gaan strijden. Op het strand wordt een beachvolleybaltoernooi georganiseerd en in het water wordt in een reuzekano met twaalf personen zeer fanatiek gepeddeld om de tegenpartij te verslaan tijdens een waterestafette. Ook de kinderen zullen zich kostelijk vermaken, met activiteiten als een springkussen, een rodeobed, een schminkfabriek, ballonnenclown, levend tafelvoetbal of funny soccer en sumoworstelen in gekke pakken. Uiteraard kan er ook de gehele dag naar hartenlust worden gezwommen in de recreatieplas en in het zand en gras worden gespeeld. 

 

INSPANNEN EN ONTSPANNEN BIJ BEACHCLUB DEGREEZ

Aan het einde van de middag start de beachbarbecue en kan er zowel binnen als buiten worden genoten van de lekkerste vers bereide gerechten. Na een middag actief ontspannen is het nu tijd voor passief ontspannen. Alle tijd om heerlijk weg te zakken in de comfortabele loungesets of aan te schuiven aan de gezellige lange tafels en na te praten over een ontzettend leuke en geslaagd personeeelsfeest. Uiteraard is het mogelijk uw personeelsfeest nog spetterender te maken en te verlengen met een aanvullend avondprogramma boordevol activiteiten en entertainment.