Beachclub Degreez; de unieke eventlocatie van Midden-Limburg. Je kunt hier terecht voor een personeelsfeest, bruiloft, bedrijfsfestival, kerstmarkt, huwelijksjubileum, jubileum en nog veel meer.
VIjf JAAR OP RIJ DE BESTE
EVENTLOCATIE VAN NEDERLAND

Personeelsfeest

De ideale locatie voor uw personeelsfeest in limburg

GEZELLIG PERSONEELSFEEST VOOR jong en oud

Beachclub Degreez biedt de ultieme gelegenheid voor uw personeel om elkaar in een ontspannen setting te leren kennen. Door ons meet & mingle concept zit niemand vast op een zitplaats, maar kan iedereen rondlopen en een praatje maken. Dit onder het genot van een hapje en een drankje. Want een leuk personeelsfeest schept een band!

Beachclub Degreez is hiervoor de ultieme locatie. Jong en oud vermaken zich kostelijk. Een dag vol activiteiten, plezier, vermaak en de leukste en lekkerste foodconcepten.

Anita van de Vorst Laudy bouw en Ontwikkeling BV
Geweldig personeelsfeest gehad bij Degreez. In de voorbereiding onze wensen aangegeven bij Joyce en zij heeft ons goed geïnformeerd en goede adviezen gegeven. De avond zelf verliep hartstikke goed. Onze extra verzoeken werden door het team (onder leiding van Rik) van Degreez meteen opgepakt. Ook alle lof naar de Deejay. Hij wist de sfeer er goed in te brengen. De locatie is geweldig en het buitenterras is heel geschikt voor grote groepen. Team Degreez, dank jullie wel voor de fijne avond.
bron: Meetingreview
Marcel Glaser Landal de Lommerbergen
We zijn echt in de watten gelegd met prima eten, goede service en een schitterende plek. Echt genieten en dat was het sowieso om na ruim 2 jaar weer eens alle collega's van De Lommerbergen te zien feesten. Maar nogmaals met zo'n ambiance en sfeer en de medewerkers kon het niet anders zijn dan een geweldige avond! Veel dank daarvoor!
Meetingreview
Julian Oostwegel Smeets autogroep
Ons personeelsfeest hebben we mogen houden bij jullie locatie Beachclub Degreez. Vanuit ons hadden we een redelijke tijdsdruk. Ondanks deze druk hebben we samen met jullie een mooi feest kunnen neerzetten. Jullie waren zeer flexibel en dachten graag mee met alles.
bron: meetingreview
Maud Peeters Becs IT Services
Een onvergetelijk personeelsfeest gehad bij Beachclub Degreez. Een fantastische locatie voor jong en oud. De kinderen hebben zich goed vermaakt en voor de volwassenen was het heerlijk vertoeven in het ruime loungegedeelte. Tot de volgende keer! Dit bedrijf bewijst dat het anders is!! Vanaf het allereerste contact straalt dit bedrijf "controle en professionaliteit" uit.
bron: Meetingreview
Previous slide
Next slide
Beachclub Degreez; de unieke eventlocatie van Midden-Limburg. Je kunt hier terecht voor een personeelsfeest, bruiloft, bedrijfsfestival, kerstmarkt, huwelijksjubileum, jubileum en nog veel meer.

VAN UITNODIGING TOT VERRASSEND WELKOM

Beeld u eens in: uw personeel ontvangt een door Beachclub Degreez professioneel ontworpen uitnodiging waarin de feestelijke personeelsdag wordt aangekondigd. In dezelfde uitnodiging wordt verwezen naar een website, op maat ontworpen, waarop uw gasten zich kunnen aanmelden voor het personeelsfeest en tevens kunnen inschrijven voor de diverse activiteiten en workshops. Op de dag zelf is uw personeel vanaf moment één onder de indruk: bij de ontvangst staat onze valet klaar om uw auto te parkeren. Bij de entree worden zij verwelkomd door de vriendelijke hostessen die een heerlijk glaasje prosecco aanbieden. Daarna loopt u de feestzaal in waar een DJ hippe plaatjes draait. Zodra alle gasten er zijn, is het tijd voor een welkomstwoord met een toost en een foto, en dan kan het feest losbarsten.

DE LEUKSTE ACTIVITEITEN OP UW PERSONEELSFEEST

Binnen in de beachclub staat de barbershop klaar om de mannelijke gasten te knippen en te scheren, terwijl de professionele cocktailshaker de leukste shaketrucs showt en andere collega’s wagen de eerste stappen op de dansvloer. Buiten staat het reuzetafelvoetbalspel klaar waar twee teams tegen elkaar gaan strijden. Op het strand wordt een beachvolleybaltoernooi georganiseerd en in het water wordt in een reuzekano zeer fanatiek gepeddeld om de tegenpartij te verslaan tijdens een waterestafette. Ook de kinderen zullen zich kostelijk vermaken, met activiteiten als een schminkfabriek, ballonnenclown, levend tafelvoetbal of funny soccer en sumoworstelen in gekke pakken. Uiteraard kan er ook de gehele dag naar hartenlust worden gezwommen in de recreatieplas en in het zand en gras worden gespeeld.

INSPANNEN EN ONTSPANNEN BIJ BEACHCLUB DEGREEZ

Aan het einde van de middag start de beachbarbecue en kan er zowel binnen als buiten worden genoten van de lekkerste versbereide gerechten. Na een middag actief ontspannen is het nu tijd voor passief ontspannen. Alle tijd om heerlijk weg te zakken in de comfortabele loungesets of aan te schuiven aan de gezellige lange tafels en na te praten over een ontzettend leuk en geslaagd personeelsfeest. Uiteraard is het mogelijk uw personeelsfeest nog spetterender te maken en te verlengen met een aanvullend avondprogramma boordevol muziek, activiteiten en entertainment.

Waarom beachclub degreez?

Wilt u meer informatie?

De eventmanager maakt uiteraard graag een afspraak met u voor een persoonlijke ontmoeting om de mogelijkheden Beachclub Degreez aan u te presenteren. Zo ervaart u de unieke idyllische locatie van Beachclub Degreez met eigen ogen.