Beachclub Degreez; de unieke eventlocatie van Midden-Limburg. Je kunt hier terecht voor een personeelsfeest, bruiloft, bedrijfsfestival, kerstmarkt, huwelijksjubileum, jubileum en nog veel meer.
VIjf JAAR OP RIJ DE BESTE
EVENTLOCATIE VAN NEDERLAND

Teambuilding

De ideale locatie voor uw teambuilding in Limburg

Een sterke band opbouwen

Voor de groepsactiviteiten hebben wij de leukste indoor- en outdoor-belevenissen beschikbaar. Zo kan de groep door middel van teambuilding opnieuw leren samenwerken en hierdoor de banden versterken en de communicatie bevorderen.

Beachclub Degreez is hiervoor de perfecte uitvalsbasis.
De prachtige ligging aan het water en het aangrenzende leisurepark bieden volop mogelijkheden voor de meest sportieve, creatieve en culinaire activiteiten.

Claudie Vermeer Quantum Multiverse
Een geweldige locatie met een enorme gastvrijheid. Geweldige ontvangst en iedereen was super behulpzaam. Zodra we iets vroegen werd dit meteen in werking gesteld. Geweldig persoon die oog hadden voor stukje persoonlijke aandacht en goede service. We hebben 4 heerlijke dagen gehad bij Beachclub Degreez en waar we een geweldige training hebben neer kunnen zetten, mede omdat alle facetten kloppen. Hopelijk volgend jaar weer aanwezig te zijn voor een training of event.
bron: Meetingreview
Lianne Tilmanns Met GGZ
Dit is tot dusver 1 van de meest leuke teamuitjes geweest die wij in lange tijd gehad hebben. Uitstekend verzorgd, prachtige locatie, attent personeel, goed en ruim voldoende eten, drinken dat prima aangevuld wordt en de activiteit "battle to the top" was hilarisch. Lange tijd niet zo gelachen. Al met al een top avond, voor een zeer schappelijke prijs. Aanrader voor iedereen.
bron: Meetingreview
Balou de Joode Dephion
We just held an epic team-building event at Fun Beach for our tech company and I can honestly say in my 25 years of producing these kinds of events...this was the BEST venue and staff I've ever had the pleasure of working with! The activity coordinators were incredibly supportive and helpful, and went above and beyond to help us plan this special day and make sure our 70 'contestants' had an unforgettable experience that was all about FUN. And then in the evening the warm and friendly venue staff went even further, preparing a tasty BBQ with all the extras, making us feel incredibly welcomed and appreciated. We honestly couldn't stop smiling (and that's saying something with this hard-to-impress crew)!
bron: Meetingreview
Previous slide
Next slide
Beachclub Degreez; de unieke eventlocatie van Midden-Limburg. Je kunt hier terecht voor een personeelsfeest, bruiloft, bedrijfsfestival, kerstmarkt, huwelijksjubileum, jubileum en nog veel meer.

UNIEKE KICK-OFF VAN UW TEAMBUILDINGDAG

Uw gasten worden al vroeg in de ochtend bij de entree opgewacht door de vriendelijke hostessen van Beachclub Degreez. Hier geniet u van een heerlijke verse smoothie. Iedereen wordt verzocht zich buiten op de pier te verzamelen voor de kick-off van uw dag, waar het letterlijke startschot voor de activiteiten wordt gegeven. De dag begint met een warming-up op het strand onder leiding van een professioneel instructeur. Zodra iedereen is warmgedraaid, beginnen de activiteiten. De sfeer zal er al goed in zitten. Hoog tijd om even bij te komen en te genieten van een heerlijke en gezonde beachlunch.

DE ULTIEME TEAM CHALLENGE

De middagactiviteiten zijn voorbereid en zodra iedereen klaar is met de lunch, kan het programma worden vervolgd. Op het terrein van Fun Beach Group Events begint de ultieme Teambuilding Challenge. De teams gaan met elkaar de strijd aan en ondergaan diverse beproevingen waarbij samenwerken en plezier centraal staan. Daarbij gaat het om behendigheid – alsmede om denk- en verrassingsopdrachten. Deze activiteiten zijn alleen succesvol af te leggen als teamspirit, humor, daadkracht en efficiëntie tot de teamkwaliteiten behoren. Welk team maakt de juiste keuzes en brengt alle opdrachten tot een goed einde? 

ULTIEME OMGEVING EN PROFESSIONELE TRAINERS

Beachclub Degreez telt diverse indoor ruimtes. Wilt u verschillende activiteiten ongestoord tegelijkertijd laten plaatsvinden? De ruimtes kunnen visueel en geluidstechnisch volledig van elkaar worden afgescheiden.

Wilt u juist iedereen op hetzelfde moment aan één activiteit laten deelnemen? In dat geval zorgen wij ervoor dat alle ruimtes samen één grote ruimte vormen. Door het openen van de deuren kan er ook een verbinding met het terras worden gecreëerd. Een groot voordeel is dat het terras grotendeels overdekt is en buitenactiviteiten mogelijk zijn bij zowel goed als minder goed weer. Het is zelfs mogelijk het terras geheel te overkappen door het plaatsen van sfeervolle pagodetenten.

Daarnaast biedt het leisurepark rondom Beachclub Degreez met zijn prachtige recreatieplas, ruime grasweiden en witte strand een legio aan mogelijkheden voor uw ultieme training. De activiteiten worden begeleid door ervaren trainers en er wordt gebruikgemaakt van professionele materialen en spellen.

DE LEUKSTE INDOOR- EN OUTDOOR-TRAININGEN

Een intensieve warming-up op de pier. Een boksclinic van een ervaren trainer. Een workshop schermen. Samen leren salsadansen. Bamboobuilding waarbij een team met slechts bamboo en door samenwerking een metershoge toren moet zien te bouwen. Een waterestafette met reuzekano’s. Een toernooi sumoworstelen. Ouderwets touwtrekken. Één van de breinkrakende quizzen. Minigames waarbij je elkaar kunt uitdagen. Alles stimuleert de samenwerking binnen het team, zoals dat hoort bij teambuilding. De indeling van de dag en de activiteiten worden natuurlijk volledig afgestemd op de doelstelling van de training.

GEZAMENLIJK DE CULINAIRE HANDEN UIT DE MOUWEN STEKEN

Als afsluiter nemen jullie gezamenlijk deel aan een live cooking workshop plaats waarin een heerlijk diner wordt bereid. Op een originele op hout gestookte pizzaoven, een driepoot en een vuurschaal bereiden jullie gezamenlijk een overheerlijke maaltijd. Uiteraard is hierna tijd om met de hele groep gezellig te dineren en is er alle ruimte om na te praten over een geslaagde teambuildingsdag. Uw gasten verlaten Beachclub Degreez vol motivatie en positieve energie.

TEAMBUILDING OP MAAT en NAAR DOELSTELLING

Alle activiteiten worden uitgevoerd en begeleid door professionele en ervaren instructeurs. Beachclub Degreez houdt altijd rekening met goed en slecht weer-scenario’s. Uiteraard is het mogelijk uw teambuildingsdag te combineren met een presentatie of een meeting, indoor en outdoor. De teambuildingactiviteiten kunnen naar iedere doelstelling of elk thema worden aangepast en op maat aan u worden aangeboden.

Waarom beachclub degreez?

Wilt u meer informatie?

De eventmanager maakt uiteraard graag een afspraak met u voor een persoonlijke ontmoeting om de mogelijkheden Beachclub Degreez aan u te presenteren. Zo ervaart u de unieke idyllische locatie van Beachclub Degreez met eigen ogen.