BEACHCLUB DEGREEZ | DE IDEALE LOCATIE VOOR UW TEAMBUILDING IN LIMBURG

 

U wilt tijdens een teambuildingsdag de banden binnen uw team versterken en de communicatie bevorderen. Beachclub Degreez is hiervoor de perfecte uitvalbasis. De prachtige ligging aan het water en het aangrenzende leisurepark bieden volop mogelijkheden voor de meest sportieve, creatieve en culinaire activiteiten.

ERVAREN IN-HOUSE EVENTBUREAU

Het in-house eventbureau van Beachclub Degreez adviseert en helpt u graag bij het samenstellen van uw ideale teambuildingsprogramma. Dit bureau is reeds dertig actief als organisator van evenementen, spetterende feesten en groepsactiviteiten en weet de leukste indoor- en outdoor-belevenissen  aan elkaar te koppelen. Om u een idee van een teambuildingsdag bij Beachclub Degreez te geven........

 

UNIEKE KICK-OFF VAN UW TEAMBUILDINGDAG MET STARTSCHOT OP DE PIER

Uw gasten worden al vroeg in de ochtend bij de entree opgewacht door de vriendelijke hostessen van Beachclub Degreez en verwelkomd met een heerlijke verse smoothy. Iedereen wordt verzocht zich buiten op de pier te verzamelen voor de kick-off van uw dag en waar het letterlijke startschot voor de activiteiten wordt gegeven. Er wordt begonnen met een warming-up op het strand onder leiding van een professioneel instructeur. Zodra uw gasten zijn warm gedraaid, neemt Arnold Vanderlyde het stokje over. Een intensieve boks-clinic volgt waarbij vechtersmentaliteit en doorzettingsvermogen centraal staan. Uiteraard is er ook gelegenheid een ouderwets partijtje te sparren met deze bokslegende. De sfeer zal er al goed in zitten. Hoog tijd om even bij te komen en te genieten van een heerlijke en gezonde beachlunch.

 

DE ULTIEME TEAMCHALLENGE

De middagactiviteiten zijn reeds voorbereid en zodra de deelnemers klaar zijn met de lunch, kan het programma worden vervolgd. Op het terras van Beachclub Degreez nemen de deelnemers aan een lange tafel gezamenlijk plaats voor Lego Serious Play: een unieke spelmethode waar alles draait om samenwerking, elkaar versterken en out-of-the-box-denken. Hierna is het tijd voor de ultieme teamchallenge, de Journey to Yureac. Twee teams ondergaan diverse beproevingen en beklimmen een berg. Daarbij gaat het om behendigheid - alsmede om denk- en verrassingsopdrachten. Deze tocht vol verrassingen is alleen succesvol af te leggen als teamspirit, humor, daadkracht en efficiency tot de teamkwaliteiten behoren. Welk team maakt de juiste keuzes en brengt alle opdrachten tot een goed einde? Welk team bereikt als eerste de top van de berg?

 

GEZAMENLIJK DE CULINAIRE HANDEN UIT DE MOUWEN STEKEN

Als afsluiter gaan uw gasten onder het genot van een borrel een unieke live cooking workshop ervaren. Met de gehele groep de handen uit de mouwen steken om buiten op het schitterende terras van Beachclub Degreez het diner te bereiden. Met behulp van een originele op hout gestookte pizzaoven, een driepoot en een vuurschaal bereidt u gezamenlijk een overheerlijke maaltijd. Uiteraard wordt hierna met de hele groep gezellig gedineerd en is er alle ruimte om na te praten over een geslaagde teambuildingsdag. Uw gasten verlaten Beachclub Degreez vol motivatie en positieve energie.

 

TEAMBUILDING OP MAAT NAAR DOELSTELLING

Alle activiteiten worden uitgevoerd door professionele en ervaren begeleiders. Beachclub Degreez houdt altijd rekening met goed en slecht weer-scenario's. Uiteraard is het mogelijk uw teambuildingsdag te combineren met een presentatie of een meeting, indoor en outdoor. De teambuildingactiviteiten kunnen naar iedere doelstelling of elk thema worden aangepast en op maat aan u worden aangeboden.