BEACHCLUB DEGREEZ | DE EVENTLOCATIE VOOR UW ZOMEREVENT IN LIMBURG

 

In de maanden april tot en met september is Beachclub Degreez smaakvol gekleed in een koele en zomerse fit. Een beachclub zoals een beachclub van oorsprong bedoeld is. Het ultieme summergevoel. Genieten van een event op een prachtige locatie aan het water in een zomers decor van wit zand en wuivende palmbomen. U en uw gasten zullen een onvergetelijke zomerdag beleven.

DE COTE D'AZUR IN MIDDEN LIMBURG

Beachclub Degreez brengt de Côte d'Azur naar het midden van Limburg. De Main Room, Degreez Lodge en Degreez White zijn alle drie zomers aangekleed, ieder in eigen stijl. Aan het kleinste detail is gedacht, van gekleurde schelpjes tot aan zwevende zeemeeuwen. Een  vaas met fleurige bloemen staat bij de entree. De deuren naar het terras staan open en een heerlijke bries waait door de beachclub. Het terras is voorzien van comfortabele loungesets en er staan rieten schommelstoelen waar u lekker in weg kunt dromen. De trappen zijn voorzien van zachte loungekussens. De twee aquablauwe pools zien zeer uitnodigend uit.

 

HEERLIJK VAREN OVER DE PLAS

De pier en haar platform schitteren in de plas en hebben een optimale ligging ten opzichte van de zon. Na zonsondergang zal de pier verlicht worden door de romantische prikverlichting. Op de veranda staan diverse sfeervolle haardvuren opgesteld. Aan het einde van de pier ligt de Beachclub Degreez sloep. Deze authentieke, honderd jaar oude sloep biedt uw zomerse event tal van leuke en unieke mogelijkheden. De kapitein en zijn matrozen kunnen uw gasten ophalen aan de overkant van de plas of u kunt zelf uw entree maken per sloep. Een intensieve brainstormsessie houden met collegae op de veranda van Beachclub Degreez waarna u door de sloep naar de overkant van de plas wordt gebracht voor een appetijtelijke beachlunch.

 

UW IDEALE ZOMER EVENT

De zomersetting van Beachclub Degreez is geschikt voor allerlei events. De ideale Beach Wedding waar u altijd al van heeft gedroomd. De nieuwste auto's presenteren op de pier tijdens uw zomerse netwerkevent. Teambuilding door groepsactiviteiten op het zonnige grasveld. Met de blote voeten in het zand tijdens een workshop graffiti. Een workshop cocktail shaken op het mooie terras van Degreez White. Een vrijgezellendag waarbij de aanstaande bruidegom een unieke flyboard sessie in de plas zal ervaren. Daarnaast is Beachclub Degreez uitermate geschikt voor festivalachtige events; diverse opstellingen zijn mogelijk voor zomermarkten, hippiekraampjes en foodtrucks.