Beachclub Degreez; de unieke eventlocatie van Midden-Limburg. Je kunt hier terecht voor een personeelsfeest, bruiloft, bedrijfsfestival, kerstmarkt, huwelijksjubileum, jubileum en nog veel meer.
VIjf JAAR OP RIJ DE BESTE
EVENTLOCATIE VAN NEDERLAND

Degreez main room

MULTIFUNCTIONELE EVENTLOCATIE: UW EVENT BEPAALT DE INDELING EN INRICHTING

Beachclub Degreez is een multifunctionele eventlocatie en kent geen vaste opstellingen. Uw event bepaalt de indeling en inrichting van de desbetreffende ruimte.
U bepaalt de positie van eventuele stoelen, banken, tafels, krukken, presentatieschermen, activiteiten, bars of podia. Degreez Main Room beschikt over verwarming, airco, ventilatoren en wordt verlicht door middel van ledverlichting die naar ieders sfeer- en kleurwens kan worden ingesteld. Vanwege de flexibiliteit zijn er diverse stroompunten verdeeld over de ruimte beschikbaar. De mogelijkheid bestaat Degreez Main Room op te delen in twee ruimtes door middel van een flexibele scheidingswand die vanzelfsprekend fraai afgewerkt is en alleen zichtbaar wordt in geval van toepassing.

Degreez Main Room is de grootste ruimte van Beachclub Degreez. Gelegen aan de waterkant met een panoramazicht over de plas.
Degreez Main Room beschikt over een ruim terras gemeten over de volle breedte van Beachclub Degreez.
Dit houten terras is deels overdekt, verwarmd en van een geluidsinstallatie voorzien. Verspreid staan diverse comfortabele zit- en loungemogelijkheden.
De pier is hier een prachtig verlengstuk en biedt unieke kansen voor uw event. Degreez Main Room verschaft een directe doorkijk en doorgang naar de pier.

GESCHIKT VOOR ZAKELIJKE EN PARTICULIERE FEESTEN EN EVENTS

Degreez Main Room beschikt over hoge plafonds en kent een ruimtelijke beleving. De ruimte is sfeervol gedecoreerd en doet ondanks de grootte intiem aan. Geschikt voor een seminar, netwerkevent, personeelsfeest, jubileumfeest of kerstfeest. Maar teven voor een bruiloft, verjaardagsparty of familiefeest. Verschillende doeleinden zijn hier makkelijk te combineren. Presenteren, netwerken, activiteiten en workshops, het kan allemaal tegelijkertijd in deze ruimte plaatsvinden zonder dat het elkaar verstoort. De ruimte van Degreez Main Room kan indien gewenst vergroot worden door de aangrenzende ruimtes, Degreez Lodge en Degreez White, erbij te betrekken. Deze drie ruimtes gaan perfect in elkaar op. 

ZEER GOED TOEGANKELIJK VOOR GROTE PRODUCT PRESENTATIES

Degreez Main Room beschikt over veel deuren. Zodra het weer het toelaat, kan er een heerlijke open ruimte met de buitenomgeving worden gecreëerd. De toegangsdeuren van Degreez Main Room zijn extra breed waardoor het mogelijk is grotere objecten de ruimte in te voeren en hier te presenteren. De deuren die leiden naar het terras en de pier hebben tevens deze breedte, waardoor deze aangrenzende buitenruimtes ook toegankelijk zijn. In de praktijk betekent dit dat er auto’s via de entree het gebouw in kunnen rijden die vervolgens door Degreez Main Room worden geleid en zodoende het terras en de pier kunnen bereiken. Een mooiere etalage kunt u zich niet wensen. Uiteraard beperkt het zich hier niet alleen tot auto’s, maar ook allerlei andere grotere objecten behoren tot de mogelijkheden. Kortom, een ideale locatie voor uw productpresentatie!

Waarom beachclub degreez?

Wilt u meer informatie?

De eventmanager maakt uiteraard graag een afspraak met u voor een persoonlijke ontmoeting om de mogelijkheden Beachclub Degreez aan u te presenteren. Zo ervaart u de unieke idyllische locatie van Beachclub Degreez met eigen ogen.