Beachclub Degreez | unieke MULTIFUNCTIONELE EVENTLOCATIE Centraal gelegen in Limburg

 

Beachclub Degreez ligt centraal in Limburg op slechts tien autominuten van Roermond. Een unieke en idyllische locatie aan het water waar u en uw gasten het ultieme strandgevoel zullen ervaren.

 

POPULAIRE LOCATIE VOOR FOTOSHOOTS IN LIMBURG

Direct bij aankomst zal de locatie van Beachclub Degreez en haar ligging u versteld doen staan. Een stijlvolle authentieke beachclub rustend op palen in het witte zand. Een volledig houten bouw rondom omgeven door een prachtige veranda met klassieke balustrade en in het verlengde een meterslange pier. Vanuit de beachclub en vanaf het terras wordt een schitterend panoramazicht over de plas geboden. Ieder seizoen kent Beachclub Degreez een sfeervolle setting en passend decor. Niet voor niks is Beachclub Degreez een populaire locatie bij fotografen voor fotoshoots.
 


DE PIER BIEDT UNIEKE KANSEN VOOR UW EVENT

De pier is naast een prachtig decorstuk een aanlegplaats voor de Beachclub Degreez sloep. Deze originele en honderd jaar oude sloep wordt gevaren door onze kapitein en zijn matrozen en is een waardevolle toevoeging aan ieder event. Een Beach Wedding met aankomst per sloep, een vergadering waarbij u naar uw lunchlocatie wordt gevaren of dienend als ophaalservice deluxe voor uw gasten. Bovendien betekenen de pier en haar platform eveneens fantastische mogelijkheden voor uw event. Een uniek fotomoment, een romantisch ja-woord, het uitbrengen van een toost of een ideale plek voor een brainstormsessie met collega's.

 

BEACHCLUB DEGREEZ IS EEN MULTIFUNCTIONELE EVENTLOCATIE

Multifunctionele evenementenlocatie Beachclub Degreez is een multifunctionele eventlocatie waar de indeling en de inrichting door het event en de klantwensen bepaald worden. De beachclub bestaat uit drie ruimtes: Degreez Main Room, Degreez White en Degreez Lodge. Degreez Main Room is gelegen aan de waterkant en verschaft een prachtig uitzicht over de plas. Het terras en de pier vormen hier een fraai verlengstuk. Degreez White en Degreez Lodge zijn zijdelings gelegen en bieden beiden een zijaanzicht over het water en een heerlijk aangrenzend terras. Uiteraard kunnen Degreez Main Room, Degreez White en Degreez Lodge samen worden gevoegd tot één ruimte waarbij de decors perfect op elkaar aansluiten. Het gehele terras van Beachclub Degreez is deels overdekt en beschikt over verwarm-mogelijkheden zodoende uw gasten bij ieder weertype aangenaam buiten kunnen verblijven. Ter verkoeling bevinden zich op het terras twee aantrekkelijke aquablauwe pools.

 

DIRECTE VERBINDING MET PRACHTIGE BUITENOMGEVING

Alle ruimtes beschikken over een hoog plafond met zichtbare originele houten spanten. Beachclub Degreez beschikt over veel deuren die volledig opengezet kunnen worden en zodoende een ruime en open verbinding met het terras en de buitenomgeving verzorgen. De ruimtes worden uitgelicht door middel van ledverlichting welke naar ieders kleur -en sfeerwens kunnen worden ingesteld. De gehele beachclub beschikt over verwarming en airconditioning waarbij extra luchtverdeling kan plaatsvinden via ventilatoren.

 

KOSTELOOS EN VEILIG VOOR DE DEUR PARKEREN

Beachclub Degreez, haar omgeving en haar personeel zijn uitermate kindvriendelijk ingesteld. Het leisurepark rondom de beachclub biedt volop speelmogelijkheden voor kinderen en de leuke strandsetting is een garantie voor optimaal vermaak. Tevens bestaat de mogelijkheid tot het creëren van een gameroom in de beachclub. Beachclub Degreez is gemakkelijk met de auto te bereiken en u kunt voor de deur kosteloos en veilig parkeren. Het Wi-Fi-netwerk is van hoge kwaliteit en binnen en buiten toegankelijk. Het gebouw is zeer goed begaanbaar voor rolstoelgebruikers en beschikt over een apart rolstoeltoilet. Een verschoongelegenheid voor baby's is standaard aanwezig. Daarnaast is een afgesloten ruimte voor het voeden van baby's altijd beschikbaar.
 

Entrance

Entrance

You never get a second chance to make a first impression. Alleen al het stijlvolle aangezicht van Beachclub Degreez verzorgt een perfecte eerste indruk.

 

Lees meer

Degreez Main Room

Degreez Main Room

Degreez Main Room is de grootste ruimte van Beachclub Degreez. Gelegen aan de waterkant met een unieke panoramaview over het water.                    

 

Lees meer

Degreez Lodge

Degreez Lodge

Een ruimte gestyled als authentieke Canadian Lodge. Uiteraard gestoken in een charmant Beachclub Degreez jasje. Een warm aandoende ruimte met veel houttinten.

 

Lees meer

Degreez White

Degreez White

Een lichte ruimte waarbij de kleur wit centraal staat. Zomers met hangmatten en moderne schommelstoelen in een setting van wit zand. ’s Winters bedekt met een dikke laag sneeuw.

 

Lees meer

Degreez Outdoor

Degreez Outdoor

Beachclub Degreez is rondom omgeven door een ruim en deels overdekt houten terras met een fraaie ligging in het witte zand en prachtig zicht over de plas.

 

Lees meer