VIER JAAR OP RIJ DE BESTE
EVENTLOCATIE VAN NEDERLAND

Unieke locatie

UNIEKE EVENT- EN FEESTLOCATIE CENTRAAL GELEGEN IN LIMBURG

POPULAIRE LOCATIE VOOR FOTOSHOOTS IN LIMBURG

Direct bij aankomst zal de locatie van Beachclub Degreez en haar ligging u versteld doen staan. Een stijlvolle authentieke beachclub rustend op palen in het witte zand. Een volledig houten bouw rondom omgeven door een prachtige veranda met klassieke balustrade en in het verlengde een meterslange pier. Vanuit de beachclub en vanaf het terras wordt een schitterend panoramazicht over de plas geboden. Ieder seizoen kent Beachclub Degreez een sfeervolle setting en passend decor. Niet voor niets is Beachclub Degreez een populaire locatie bij fotografen voor fotoshoots.

Beachclub Degreez ligt midden in Limburg op slechts tien minuten rijden van Roermond en Weert.
Een unieke en idyllische locatie aan het water waar u en uw gasten het ultieme strandgevoel ervaren.

DE PIER BIEDT UNIEKE KANSEN VOOR UW EVENT

De pier is naast een prachtige blikvanger ook dé plek om een intieme setting te creëren. Een uniek fotomoment, een romantisch ja-woord, het uitbrengen van een toost, een exclusieve productpresentatie, een perfecte setting voor een zomers jubileumfeest of een ideale plek voor een brainstormsessie met collega’s. De mogelijkheden bij Beachclub Degreez zijn eindeloos.

BEACHCLUB DEGREEZ IS EEN MULTIFUNCTIONELE EVENTLOCATIE

Beachclub Degreez is een multifunctionele eventlocatie. Dat wil zeggen dat de indeling en de inrichting van de beachclub volledig door het event en de klantwensen worden bepaald. De beachclub bestaat uit drie ruimtes: Degreez Main Room, Degreez White en Degreez Lodge. Degreez Main Room is gelegen aan de waterkant en verschaft een prachtig uitzicht over de plas. Het terras en de pier vormen hier een fraai verlengstuk. Degreez White en Degreez Lodge zijn zijdelings gelegen en bieden beide een zijaanzicht over het water en het heerlijk aangrenzend terras. Uiteraard kunnen Degreez Main Room, Degreez White en Degreez Lodge worden samengevoegd tot één ruimte waarbij de decors perfect op elkaar aansluiten. Het gehele terras van Beachclub Degreez is deels overdekt en beschikt over verwarmmogelijkheden, zodat uw gasten bij elk weertype aangenaam buiten kunnen verblijven. Ter verkoeling bevinden zich op het terras twee fraaie aquablauwe pools.

DIRECTE VERBINDING MET PRACHTIGE BUITENOMGEVING

Alle ruimtes beschikken over een hoog plafond met zichtbare originele houten spanten. Bovendien heeft Beachclub Degreez veel deuren die volledig kunnen worden opengezet en zodoende een ruime en open verbinding met het terras en de buitenomgeving creëren. De ruimtes worden uitgelicht door middel van ledverlichting die naar ieders kleur -en sfeerwens kunnen worden ingesteld. De gehele beachclub beschikt over verwarming en airconditioning waarbij ventilatoren zorgen voor extra luchtverdeling.

1200 GRATIS parkeerplaatsen VOOR DE DEUR

Beachclub Degreez, haar omgeving en haar personeel zijn uitermate kindvriendelijk ingesteld. Het leisurepark rondom de beachclub biedt volop speelmogelijkheden voor kinderen en de leuke strandsetting is een garantie voor optimaal vermaak. Tevens bestaat de mogelijkheid tot het creëren van een gameroom in de beachclub. Beachclub Degreez is gemakkelijk met de auto te bereiken en u kunt voor de deur kosteloos en veilig parkeren. Het Wi-Fi-netwerk is van hoge kwaliteit en binnen en buiten te ontvangen. Het gebouw is zeer goed begaanbaar voor rolstoelgebruikers en beschikt over een apart rolstoeltoilet. Een verschoongelegenheid voor baby’s is standaard aanwezig. Bovendien is altijd een afgesloten ruimte voor het voeden van baby’s beschikbaar.

Waarom beachclub degreez?

Wilt u meer informatie?

De eventmanager maakt uiteraard graag een afspraak met u voor een persoonlijke ontmoeting om de mogelijkheden Beachclub Degreez aan u te presenteren. Zo ervaart u de unieke idyllische locatie van Beachclub Degreez met eigen ogen.