Beachclub Degreez; de unieke eventlocatie van Midden-Limburg. Je kunt hier terecht voor een personeelsfeest, bruiloft, bedrijfsfestival, kerstmarkt, huwelijksjubileum, jubileum en nog veel meer.
VIjf JAAR OP RIJ DE BESTE
EVENTLOCATIE VAN NEDERLAND

Degreez terras

SFEERVOLLE VERANDA

De ruime veranda van Beachclub Degreez steelt hierbij de show. Deze sfeervolle veranda wordt rondom omgeven door een typisch klassieke balustrade. De beachclub is op palen gebouwd, door deze verhoging wordt een prachtig uitzicht over de omgeving geboden. Beachclub Degreez is de ideale setting voor de mooiste fotoshoots.

Beachclub Degreez staat in een prachtige omgeving midden in het witte zand en heeft een heerlijke ligging aan het water. Het ultieme strandgevoel zal bij u en uw gasten worden aangewakkerd.

PRACHTIG LOUNGETERRAS MET PANORAMAVIEW

Het terras van Beachclub Degreez heeft een gedeeltelijke overkapping met zichtbare origineel houten spanten. Het terras is opgebouwd uit verscheidene niveaus waarop heerlijk gelounged kan worden. Daarnaast is het terras voorzien van twee aquablauwe pools en een ruime selectie aan comfortabele loungesets.  Een verlengstuk is de meterslange en brede pier. De pier en haar platform bieden tal van mogelijkheden voor uw event. Een unieke locatie voor uw romantische ja-woord tijdens uw droombruiloft aan het strand, een originele plek voor een vergadering of het toneel waar u uw nieuwste producten kunt presenteren.

SFEERVOLLE SETTING VAN PRIKVERLICHTING EN PALMBOMEN

’s Avonds is het terras van Beachclub Degreez sfeervol verlicht. Prikverlichting is aangebracht langs de daken en de balustrade van de pier. Windlichten staan verspreid over de tafels. De buitenomgeving wordt aangekleed met allerlei flora wat seizoen afhankelijk varieert. Wuivende palmen in de zomer, perenbomen in volle bloesem in de lente en ’s winters originele dennenbomen.

BUITEN ETEN IS EEN BELEVING

Op het terras staan allerlei elementen die uw event verrijken. Een livecooking trio bestaande uit de vuurschaal, de pizza-oven en de driepoot. Alledrie de toepassingen worden op hout gestookt en creëren een geweldige kookbeleving. Buiten eten bij Beachclub Degreez is een feestje op zich. Sfeervolle heaters en haardvuren waardoor uw gasten ’s winters nog aangenaam buiten kunnen vertoeven. Bedoeïen-achtige tenten waardoor een gehele overdekking kan worden gerealiseerd.

ULTIEME FESTIVALSFEER

De veranda van Beachclub Degreez biedt ultieme mogelijkheid een festivalsfeer te creëren. Kraampjes en foodtrucks kunnen verspreid staan opgesteld over het terras. Er kan ook worden gezorgd voor attracties voor uw kleine gasten, waaronder summer skaten en waterfiets estafette. Daarnaast kunnen binnen- en buitenactiviteiten perfect met elkaar worden gecombineerd. Tegelijkertijd kan er een workshop cocktailshaken plaatsvinden in Degreez White of worden de eerste stapjes gewaagd op de dansvloer. Door de intieme sfeer blijven uw gasten altijd in contact met elkaar en is er vanuit iedere ruimte zicht op de activiteiten.

Waarom beachclub degreez?

Wilt u meer informatie?

De eventmanager maakt uiteraard graag een afspraak met u voor een persoonlijke ontmoeting om de mogelijkheden Beachclub Degreez aan u te presenteren. Zo ervaart u de unieke idyllische locatie van Beachclub Degreez met eigen ogen.