Beachclub Degreez; de unieke eventlocatie van Midden-Limburg. Je kunt hier terecht voor een personeelsfeest, bruiloft, bedrijfsfestival, kerstmarkt, huwelijksjubileum, jubileum en nog veel meer.
VIjf JAAR OP RIJ DE BESTE
EVENTLOCATIE VAN NEDERLAND

Unieke locatie

EVENT- EN FEESTLOCATIE GELEGEN IN MIDDEN-LIMBURG

UNIEKE EVENTLOCATIE IN LIMBURG

Zodra u aankomt zult u onder de indruk zijn van de locatie en de prachtige ligging van Beachclub Degreez. Een stijlvolle en authentieke beachclub omringd door het parelwitte zand. Een volledig houten bouw rondom, omgeven door een prachtige veranda met klassieke balustrade en in het verlengde een meterslange pier. Het terras biedt u een schitterend panoramazicht over het strand en de plas. Ieder seizoen kent de beachclub een sfeervolle setting met een passend decor.

Beachclub Degreez ligt midden in Limburg op slechts tien minuten rijden van Roermond en Weert.
Een unieke en idyllische locatie aan het water waar u en uw gasten het ultieme onbezorgd kunnen genieten.

DE PIER BIEDT UNIEKE KANSEN VOOR UW EVENT

De pier is naast een prachtige blikvanger ook dé plek om een intieme setting te creëren. Een uniek fotomoment, een romantisch ja-woord, het uitbrengen van een toost, een exclusieve productpresentatie, een perfecte setting voor een zomers jubileumfeest of een ideale plek voor een brainstormsessie met collega’s. De mogelijkheden bij Beachclub Degreez zijn eindeloos.

BEACHCLUB DEGREEZ IS EEN MULTIFUNCTIONELE EVENTLOCATIE

Beachclub Degreez is een multifunctionele eventlocatie. Dat wil zeggen dat de indeling en de inrichting van de beachclub volledig door het event en de klantwensen worden bepaald. De beachclub bestaat uit drie ruimtes: Degreez Main Room, Degreez White en Degreez Lodge. Degreez Main Room is gelegen aan de waterkant en verschaft een prachtig uitzicht over de plas. Het terras en de pier vormen hier een fraai verlengstuk. Degreez White en Degreez Lodge zijn zijdelings gelegen en bieden beide een zijaanzicht over het water en het heerlijk aangrenzend terras. Uiteraard kunnen Degreez Main Room, Degreez White en Degreez Lodge worden samengevoegd tot één ruimte waarbij de decors perfect op elkaar aansluiten. Het gehele terras van Beachclub Degreez is deels overdekt en beschikt over verwarmmogelijkheden, zodat uw gasten bij elk weertype aangenaam buiten kunnen verblijven. Ter verkoeling bevinden zich op het terras twee fraaie aquablauwe pools.

DIRECTE VERBINDING MET PRACHTIGE BUITENOMGEVING

Alle ruimtes beschikken over een hoog plafond met zichtbare originele houten spanten. Bovendien heeft Beachclub Degreez veel deuren die volledig kunnen worden opengezet en zodoende een ruime en open verbinding met het terras en de buitenomgeving creëren. De ruimtes worden uitgelicht door middel van ledverlichting die naar ieders kleur -en sfeerwens kunnen worden ingesteld. De gehele beachclub beschikt over verwarming en airconditioning waarbij ventilatoren zorgen voor extra luchtverdeling.

1250 GRATIS parkeerplaatsen VOOR DE DEUR

Beachclub Degreez, haar omgeving en haar personeel zijn uitermate kindvriendelijk ingesteld. Het leisurepark rondom de beachclub biedt volop speelmogelijkheden voor kinderen en de leuke strandsetting is een garantie voor optimaal vermaak. Tevens bestaat de mogelijkheid tot het creëren van een gameroom in de beachclub. Beachclub Degreez is gemakkelijk met de auto te bereiken en u kunt voor de deur kosteloos en veilig parkeren. Het Wi-Fi-netwerk is van hoge kwaliteit en binnen en buiten te ontvangen. Het gebouw is zeer goed begaanbaar voor rolstoelgebruikers en beschikt over een apart rolstoeltoilet. Een verschoongelegenheid voor baby’s is standaard aanwezig. Bovendien is altijd een afgesloten ruimte voor het voeden van baby’s beschikbaar.

Waarom beachclub degreez?

Wilt u meer informatie?

De eventmanager maakt uiteraard graag een afspraak met u voor een persoonlijke ontmoeting om de mogelijkheden Beachclub Degreez aan u te presenteren. Zo ervaart u de unieke idyllische locatie van Beachclub Degreez met eigen ogen.