Beachclub Degreez; de unieke eventlocatie van Midden-Limburg. Je kunt hier terecht voor een personeelsfeest, bruiloft, bedrijfsfestival, kerstmarkt, huwelijksjubileum, jubileum en nog veel meer.
VIjf JAAR OP RIJ DE BESTE
EVENTLOCATIE VAN NEDERLAND

Beachclub Degreez bouwt aan multifunctionaliteit

Hoewel Beachclub Degreez al een hele multifunctionele locatie is, blijven we altijd op zoek naar nieuwe kansen en verbeterpunten. In deze blog vertellen we je wat meer over de werkzaamheden van de afgelopen weken.

De Pier

Misschien toch wel ‘het’ pronkstuk van Beachclub Degreez: De pier. Onze pier staat op het water wat het een uniek verlengende van ons terras maakt. We zijn er mee bezig om deze nog mooier, nog groter en nog multifunctioneler te maken. Ook hebben we er voor gezorgd dat de gehele pier nu ook rolstoeltoegankelijk is. De pier kan gebruikt worden voor verschillende soorten events. Zo stappen er vaak koppels in het huwelijksbootje, wordt er druk vergaderd of worden er de lekkerste cocktails geshaket tijdens een bedrijfsfestival.

Het terras

Beachclub Degreez wordt omringd door een groot deel overdekt terras. Wij zorgen er jaarlijks voor dat dit terras het gehele jaar door tiptop in orde is. Dit jaar gaan we nog een stapje verder en wordt een deel van het terras vernieuwd. Er komen nieuwe zwembadjes aan beide kanten van het terras en er wordt nieuwe verlichting geplaatst. Dit creëert ook in de avonden een gezellige sfeer, waardoor je er nog langer kan genieten.

Nieuwe parkeerplaatsen

Momenteel beschikt Beachclub Degreez over 200 parkeerplaatsen. We zijn al een aantal maanden hard aan het werk om onze parkeergelegenheid uit te bereiden. We hebben dan ook in totaal voor Beachclub Degreez en Fun Beach Event & Leisurepark een capaciteit gecreëerd voor 1200 auto’s. Via de nieuw gebouwde rotonde kunnen de auto’s de parkeerplaats bereiken. Door de totale nieuwe omleiding wordt vanaf nu voorkomen dat omwonende last hebben van de auto’s rondom ons park. Naast de nieuwe toegangsweg is er ook een nieuw natuurgebied van 4 hectare groot aangelegd inclusief een mooie wandelroute.

Beachclub Degreez, Fun Beach Event & Leisurepark, de Gemeente Maasgouw, omwonende en welwillende agrariërs hebben voor dit project samen de handen ineengeslagen.

Wil jij meer weten over alle mogelijkheden van Beachclub Degreez?
Neem vrijblijvend contact op met onze enthousiaste en ervaren event managers!