2023-zwart
VIER JAAR OP RIJ DE BESTE
EVENTLOCATIE VAN NEDERLAND

Familiedag

De ideale locatie voor uw familiedag in Limburg

GEZELLIGE FAMILIEDAG AAN HET STRAND

Beachclub Degreez verzorgt uw geslaagde familiedag. Ieder lid van de familie zal zich bij Beachclub Degreez optimaal kunnen vermaken. Ons in-house eventbureau kan u hierin adviseren. Dit bureau heeft ruim dertig jaar organisatie-ervaring en is altijd up-to-date als het gaat om de nieuwste en leukste groepsactiviteiten. De beachclub en haar omgeving lenen zich zeer goed voor allerlei binnen -en buitenactiviteiten.

Een familiedag op originele en gezellige wijze invullen. In een ontspannen setting bijpraten en de familiebanden aanhalen.
Gezamenlijk activiteiten ondernemen die geschikt zijn voor de jongeren en de ouderen in de familie.

Frans van der Goot
16 februari een familiefeest gehad. Super locatie en gedreven personeel dat slechts een ding uitstraalde namelijk hoe maak ik het de gasten optimaal naar hun zin. Chapeau! Het meet and mingle concept maakt het mogelijk dat een ieder zich vrij kan bewegen in de sfeervol ingerichte ruimtes. De uitmuntende bbq en de uitgebreide beverages maakten het geheel af. Voor de kids was er voldoende vertier in de vorm van schaatsen op de kunstijsbaan, een candybar, voetbal en geschminkt worden zodat de ouders er geen omkijken naar hadden wat de sfeer en het doel van het feest zeer ten goede kwam.
bron: Meetingreview

DE LEUKSTE FAMILIE-ACTIVITEITEN VOOR JONG EN OUD

Stel u eens voor hoe een familiedag bij Beachclub Degreez eruit kan zien. Een hartelijke ontvangst met een glaasje prosecco.
De familie wordt welkom geheten en een toost wordt uitgebracht op een mooie dag. U neemt met het gehele gezelschap plaats op het zonnige terras van Beachclub Degreez. In de comfortabele loungesets smult u allen van verse Limburgse vlaai. De kinderen komen zachtjes aan los en gaan zich alvast vermaken op het strand. Het terras van Beachclub Degreez biedt een goed zicht op het gedeelte waar uw kinderen spelen, zodat u onbezorgd kunt genieten van uw familiedag. Iedereen is opgeladen en klaar voor de geplande activiteiten. Wedstrijdje water estafette op het water of een potje quizzen in de zon op de veranda.
De familie wordt opgedeeld in teams en gaat deelnemen aan een beachvolleybaltoernooi waarbij tussendoor een verfrissende duik in het water kan worden genomen. De kinderen vermaken zich aan diverse spellen en de schminkfabriek creëert de mooiste gezichten van prinsessen, vlinders en piraten.

GEZELLIGE BEACHBARBECUE

Van alle activiteiten krijgt u trek. De beachbarbecue gaat aan en de meest heerlijk spiesjes worden voor u bereid.
Pizza’s worden vers naar wens bereid en live afgebakken in de originele houtgestookte pizza-oven. Voor de kinderen zijn er frietjes. Gezellig dineren aan lange familietafels. Aan het einde van de dag een heerlijke luxe koffie of wie er zin in heeft wat sterkers. U heeft een heerlijke en originele familiedag genoten waarover nog lang zal worden nagepraat.

Waarom beachclub degreez?

Wilt u meer informatie?

De eventmanager maakt uiteraard graag een afspraak met u voor een persoonlijke ontmoeting om de mogelijkheden Beachclub Degreez aan u te presenteren. Zo ervaart u de unieke idyllische locatie van Beachclub Degreez met eigen ogen.