Beachclub Degreez; de unieke eventlocatie van Midden-Limburg. Je kunt hier terecht voor een personeelsfeest, bruiloft, bedrijfsfestival, kerstmarkt, huwelijksjubileum, jubileum en nog veel meer.
VIjf JAAR OP RIJ DE BESTE
EVENTLOCATIE VAN NEDERLAND

Verjaardagsfeest

De ideale locatie voor uw verjaardagsfeest in Limburg

Een reden voor een feestje

Geniet met familie en vrienden van een heerlijke dag: een mooier cadeau kunt u zich niet wensen. De indeling van uw verjaardagsfeest kan geheel naar wens worden bepaald. Wilt u een dansvloer met muziek en verlichting, of heeft u liever een intieme verjaardag waar u rustig kunt bijkletsen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

U en uw gasten vieren uw verjaardag in stijl bij Beachclub Degreez. In een prachtige setting aan het water zorgeloos genieten van uw verjaardag. Beachclub Degreez zet u als jarige letterlijk en figuurlijk in het zonnetje.

Paul Janmaat
Na twee eerdere feesten bij Degreez die ook voortreffelijk waren georganiseerd deze keer een "eigen" verjaardagsfeest mogen organiseren met een dikke 100 gasten. Niet alleen is de locatie, de ambiance fantastisch maar vooral ook de professionaliteit van de medewerkers. Je kunt nog zo'n mooie locatie hebben maar als de bediening niet goed is valt alles in het water. Maar hier bij Degreez is het werkelijk waar perfect. En die balans tussen ambiance, locatie, verzorging en de medewerkers maken deze locatie uniek! Top!
bron: Meetingreview
Klaartje ter Horst
Wat een fantastisch feest op een fantastische locatie! Super fijn en meedenkend personeel. Een geweldig concept met heerlijke hapjes en drankjes.
bron: Meetingreview
Caroline, Angela en Yvonne
Met z'n drieën een heerlijk zomers feest bij Degreez gehouden. Mooie locatie zowel binnen als buiten, eten en drinken goed verzorgd, vriendelijk en toegankelijk personeel, goeie DJ (heerlijk gedanst) en dat allemaal op een prachtige zomerdag met veel zon. Wij hebben een feest gehad om nooit meer te vergeten. Wij genieten nog even na.
bron: Meetingreview
Previous slide
Next slide
Beachclub Degreez; de unieke eventlocatie van Midden-Limburg. Je kunt hier terecht voor een personeelsfeest, bruiloft, bedrijfsfestival, kerstmarkt, huwelijksjubileum, jubileum en nog veel meer.

UW PERFECTE VERJAARDAGSPARTY BIJ BEACHCLUB DEGREEZ

U verdient het om in het zonnetje gezet te worden. Witte ballonnen versieren de club en het terras. Een gastenboek ligt in de hal klaar voor een persoonlijke noot van uw gasten. Uw gasten parkeren de auto aan de overkant van de plas waar chique geklede valets klaarstaan bij de valet parking. Vriendelijke hostessen begeleiden uw gasten naar de pier waar een cocktailshaker de lekkerste cocktails maakt. Op het terras staat het team van Beachclub Degreez klaar met een glaasje bubbels en een amuse. Uw gasten kunnen zich geen hartelijker ontvangst wensen.

OPTIMAAL VERMAAK VOOR U EN UW GASTEN

Uw verjaardagsfeest kan beginnen. De DJ start de muziek en wordt hierbij begeleid door een professionele saxofonist. De mirrorbooth staat in Degreez White en biedt u en uw gasten ludieke fotomogelijkheden en gegarandeerd plezier. Verscheidene foodconcepten begeven zich door de zaal en over het terras. Een culinair walking dinner van allerlei vers bereide kleine hapjes die uw gasten in opperbeste stemming brengen. Een cocktailshaker verwent uw gasten met de allerlekkerste cocktails. Uiteraard is er ook volop vermaak voor de kinderen. Alleen het strand is al een grote speeltuin op zich. Daarnaast biedt Beachclub Degreez vertier in de gameroom. De poffertjeskraam voorziet uw kleine gasten van de lekkerste verse poffertjes met poedersuiker.

Waarom beachclub degreez?

Wilt u meer informatie?

De eventmanager maakt uiteraard graag een afspraak met u voor een persoonlijke ontmoeting om de mogelijkheden Beachclub Degreez aan u te presenteren. Zo ervaart u de unieke idyllische locatie van Beachclub Degreez met eigen ogen.