Beachclub Degreez; de unieke eventlocatie van Midden-Limburg. Je kunt hier terecht voor een personeelsfeest, bruiloft, bedrijfsfestival, kerstmarkt, huwelijksjubileum, jubileum en nog veel meer.
VIjf JAAR OP RIJ DE BESTE
EVENTLOCATIE VAN NEDERLAND

bedrijfsJubileum

De ideale locatie voor uw jubileumfeest in limburg

Een herinnering voor vele jaren

De nieuwste acts en activiteiten, het allerbeste entertainment en de lekkerste foodconcepten worden aan u voorgesteld. Samen wordt het ideale jubileumfeest gecreëerd. Denk hierbij aan een thema, een fotograaf of een mooie vuurwerkshow. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om onze Mirrorbooth te huren waarmee de gasten zelfstandig allerlei leuke en gekke foto’s kunnen maken.

Een jubileum is een mijlpaal. Een bijzonder moment om met familie, medewerkers en relaties te vieren op een bijzondere locatie. Beachclub Degreez is deze bijzondere locatie. Gelegen in een schitterende omgeving aan een prachtige plas en in het witte zand. Een unieke beachclub met een heerlijk ruime veranda die een geweldig panoramazicht biedt over de plas. Bij Beachclub Degreez proeft u hartelijke gastvrijheid en eersteklas service.

Suzanne smeets InnoSyn
Afgelopen weekend hadden wij ons feestje ter ere van ons eerste lustrum. We hebben genoten van de prachtige locatie, de superleuke spellen, het heerlijke eten en jullie super enthousiaste personeel. Kortom we vonden het TOP! Een aanrader voor feestjes voor het hele gezin.
bron: Meetingreview
Mariet van Buuren Instituut Een
Het is een zeer geslaagd jubileumfeest. De organisatie bij Degreez is perfect. Een aanrader voor iedereen op een prachtige locatie in Midden Limburg. Top!
bron: Meetingreview
Geert Ras Prio Verve
De zaal en locatie is gewoon super en zeker met zo lekker weer, na het officiële gedeelte heeft iedereen buiten heerlijk zitten te genieten van een lekker hapje en een drankje. De ontvangstruimte, de indeling van de zaal, de presentatieschermen en het geluid, de bank waar onze jubilarissen op in het zonnetje werden gezet, alles was ook dit jaar weer dik in orde. vandaar dat ik zeg: Bedankt voor de geweldig mooie jubileumviering en tot volgend jaar.
bron: Meetingreview
Previous slide
Next slide
Beachclub Degreez; de unieke eventlocatie van Midden-Limburg. Je kunt hier terecht voor een personeelsfeest, bruiloft, bedrijfsfestival, kerstmarkt, huwelijksjubileum, jubileum en nog veel meer.

BEACHCLUB DEGREEZ ONTZORGT EN VERZORGT

Het professionele team van Beachclub Degreez zal u vanaf het begin tot aan het einde het werk uit handen nemen. De uitnodigingen zijn verzorgd, een website waarop uw gasten zich kunnen aanmelden staat online en de gastenlijst is opgesteld. Originele bedankjes voor de gasten zijn reeds vervaardigd. Valet parking is geregeld. De gewenste opstelling voor uw speech staat klaar. Een hartelijke ontvangst door prachtige hostessen die uw gasten bij binnenkomst een glaasje bubbels uit de champagnetoren aanbieden en naar de zitplaats begeleiden. Uw jubileumspeech kan beginnen.

UNIEKE ERVARING OP DE PIER VAN BEACHCLUB DEGREEZ

Na uw speech verspreiden uw gasten zich over de gehele beachclub. Op de pier zien ze een professionele cocktailshaker zijn beste cocktails bereiden. Op het overdekte terras vindt live cooking plaats. De lekkerste gerechten worden door een professionele kok ter plekke bereid in een authentieke op hout gestookte pizzaoven, een vuurschaal en een driepoot. Uw gasten kunnen genieten van heerlijke gerechten terwijl ze plaatsnemen op één van de loungebanken aan het water.

DE LEUKSTE ACTIVITEITEN TIJDENS UW JUBILEUMFEEST

Een muzikaal trio speelt lekkere achtergrondmuziek. De gekste foto’s worden gemaakt voor de Green Wall en de camerameisjes lopen rond en leggen de mooiste herinneringen vast. Alle foto’s zijn door u en uw gasten naderhand uitgebreid online te bekijken. De Barista Bar tovert de lekkerste cappuccino’s en latte macchiato’s. Wie behoefte heeft aan wat sterkers schuift aan bij de cocktailbar, waar een cocktailshaker zijn kunsten vertoont. De voetjes kunnen van de vloer tijdens een spetterend liveoptreden van een DJ met saxofonist. De aanwezige kinderen vermaken zich in de gameroom. Uw gasten staan geen seconde stil. Uw jubileumfeest bij Beachclub Degreez is een beleving voor u en uw gasten. Het zal u aan niks ontbreken.

Waarom beachclub degreez?

Wilt u meer informatie?

De eventmanager maakt uiteraard graag een afspraak met u voor een persoonlijke ontmoeting om de mogelijkheden Beachclub Degreez aan u te presenteren. Zo ervaart u de unieke idyllische locatie van Beachclub Degreez met eigen ogen.