Beachclub Degreez; de unieke eventlocatie van Midden-Limburg. Je kunt hier terecht voor een personeelsfeest, bruiloft, bedrijfsfestival, kerstmarkt, huwelijksjubileum, jubileum en nog veel meer.
VIjf JAAR OP RIJ DE BESTE
EVENTLOCATIE VAN NEDERLAND

Nieuwjaarsreceptie

De ideale locatie voor uw nieuwjaarsreceptie in limburg

Een mooi begin van het nieuwe jaar

Happy New year! Het nieuwe jaar kan niet beter ingeluid worden dan bij Beachclub Degreez. Wij luisteren naar uw wensen en vertalen deze naar een geslaagde nieuwjaarsreceptie. De inrichting van de dag en van de beachclub worden volledig afgestemd op uw feestelijk begin van het nieuwe jaar. Van de uitnodigingen tot aan de bedankjes, Beachclub Degreez neemt u al het werk uit handen. Zo kunt u zelf optimaal kunt genieten van uw event.

De inspirerende en energieke setting geeft uw gasten een positieve boost. De pier van Beachclub Degreez biedt sublieme mogelijkheden voor een unieke nieuwjaarstoost. Of waarom geen gebruikmaken van de recreatieplas en uw eigen nieuwjaarsduik organiseren? Uw gasten zijn het jaar nog nooit zo fris gestart.

De dag vooraf en de dag zelf is alles vlekkeloos verlopen. Jeroen en Rik stonden steeds klaar. Geen enkele vraag/wens was te veel. Zij hebben er, samen met de rest van het team, voor gezorgd dat we een zorgeloze dag/avond hadden. Kortom alles was tot in de punten verzorgd.

Daisy Jeunen - Meetingreview
Beach degreez is altijd de locatie geweest waar ik wilde trouwen. Een mooie beachclub met uitzicht op het strand. Wij zijn hier 22 juni 2022 getrouwd en we hebben er echt van genoten. Alles was goed geregeld! Vriendelijk personeel, warm ontvangst, zelfs nog een cadeautje gekregen van de club terwijl hun al het werk gedaan hebben. Ook het regelen van de bruiloft werd goed besproken met de betreffende medewerker en achteraf ook nog even met elkaar gesproken. Van begin tot eind, super geregeld. Wij raden beachclub degreez dan ook echt aan.

Daisy Jeunen - Meetingreview
Previous slide
Next slide

UNIEKE NIEUWJAARSTOOST OP DE PIER VAN BEACHCLUB DEGREEZ

Uw gasten worden door de hostessen feestelijk ontvangen met een glas champagne en naar de zitplaatsen begeleid. Binnen in de Degreez Main Room, met een prachtig panoramazicht over het water, staat alles klaar voor uw nieuwjaarsspeech en terugblik op het afgelopen jaar. Aan al uw gasten wordt uiteraard een comfortabele zitplaats geboden. Beachclub Degreez beschikt over alle benodigde presentatievoorzieningen, zoals podia, geluidsversterkers, beamers, schermen en verzorgt de uitvoering van de techniek. U kunt zich volledig focussen op uw toespraak en het ontvangen van een daverend applaus. Waarna het ultieme moment is aangebroken voor de nieuwjaarstoost op de pier. Een uniek fotomoment met zijn allen!

EEN VERMAKELIJK PROGRAMMA ONTWORPEN VOOR UW NIEUWJAARSBORREL

Het officiële gedeelte van de dag zit erop en is het tijd voor een ontspannend en vermakelijk programma. De Prosecco-girls serveren de lekkerste bubbels en er kan uitgebreid gesproken worden over het nieuwe jaar. Goede voornemens worden gemaakt. De leukste en lekkerste foodconcepten komen voorbij. Charmante dames lopen de frietparade en uw gasten krijgen Bourgondische Bitterballen voorgeschoteld. Diverse fingerfood lekkernijen zullen volgen. Een mini-carpaccio, een pompoensoepje of een garnalenspiesje, alles zal aangenaam verrassen. Bij de Green Wall worden de meest gekke en grappige foto’s gemaakt. Door middel van Virtual Reality dompelen uw gasten zich onder in een totaal nieuwe wereld. Een professionele cocktailshaker showt de leukste trucs en bereidt de lekkerste drankjes. De charismatische Oesterkoning voert uw gasten de lekkerste verse oesters. Aansluitend draait de DJ de lekkerste muziek, terwijl een saxofonist improviseert. Kortom: de mogelijkheden zijn eindeloos.
Bij Beachclub Degreez is uw nieuwjaarsborrel een gegarandeerd succes en uw gasten zullen boordevol energie het nieuwe jaar in gaan.

Waarom beachclub degreez?

Wilt u meer informatie?

De eventmanager maakt uiteraard graag een afspraak met u voor een persoonlijke ontmoeting om de mogelijkheden Beachclub Degreez aan u te presenteren. Zo ervaart u de unieke idyllische locatie van Beachclub Degreez met eigen ogen.