2023-zwart
VIER JAAR OP RIJ DE BESTE
EVENTLOCATIE VAN NEDERLAND

Vergadering

de ideale locatie voor uw vergadering in limburg

VERGADERING OP MAAT IN UNIEKE SETTING

Degreez Main Room, Degreez White en Degreez Lodge zijn alle drie geschikt voor vergaderingen. De ruimtes zijn sfeervol aangekleed en doen intiem aan, ongeacht het aantal deelnemers van de meeting. De gekozen ruimte wordt geheel naar uw vergaderbehoeften ingericht. Een opstelling in U-, blok-, interactief-, theater-, cabaret- of discussievorm: Beachclub Degreez verzorgt iedere vergaderopstelling voor u op maat. Uiteraard beschikken wij over comfortabele stoelen en de nodige vergadertools zoals beeldschermen, beamers, geluidsinstallatie, flip-overs et cetera. Vanzelfsprekend is een zeer goede WiFi-verbinding aanwezig. Conference meetings behoren dan ook tot de mogelijkheden bij Beachclub Degreez. U kunt uw vergadering starten op ieder gewenst moment van de dag. 

Ontsnappen aan de kantoorsferen en met uw team vergaderen in een inspirerende en rustgevende omgeving? Beachclub Degreez biedt u de perfecte vergaderlocatie. Deze exclusieve beachclub heeft een prachtige ligging aan het water, beschikt over optimale vergaderruimtes en unieke vergaderarrangementen. Vergaderen bij Beachclub Degreez is een belevenis op zich. Het personeel neemt u alle zorgen uit handen waardoor u zich volledig kunt richten op uw meeting. Niet voor niets is Beachclub Degreez al 4 jaar op rij uitgekozen tot beste meetinglocatie van Nederland.

Kim Govaerts Daelzicht
Alles was tiptop in orde, van begin tot einde. Ikzelf en mijn collega's waren onder de indruk van de locatie. Prachtige zaal en buitenomgeving, lekkere lunch, snacks, vriendelijke bediening, alle nodige faciliteiten waren voorzien, we konden tijdens de pauze gezellig op het terras in de zon gaan zitten... Ik kijk uit naar volgende vergaderingen of dergelijke evenementen op deze locatie!
bron: Meetingreview
Danielle Wolter Boels verhuur BV
Superlocatie om te vergaderen. De combinatie van binnen vergaderen en heerlijk lunchen op het terras was perfect. De activiteiten (Wordfight en Mijneveld) om de vergaderdag te onderbreken waren ook goed verzorgd en zorgde voor nieuwe energie en inspiratie. De activiteiten konden zelfs aangeboden worden in het Engels, aangezien er een aantal Engelssprekende collega's bij waren.
bron: Meetingreview
Ellen
Hartelijk dank aan team Degreez voor jullie gastvrijheid, jullie inzet en flexibiliteit gedurende onze interne vergadering. Deze is mede dankzij jullie vlekkeloos verlopen. Graag tot ziens!
bron: Meetingreview
Previous slide
Next slide

INDOOR EN OUTDOOR VERGADEREN

Alle ruimtes van Beachclub Degreez beschikken over veel ramen en deuren, wat zorgt voor een zeer prettige lichtinval. Zodra het weer het toelaat, worden de deuren geopend en ontstaat er een heerlijke verbinding met het terras. U kunt binnen vergaderen, maar toch het gevoel hebben buiten te zijn. Uiteraard is het ook mogelijk uw vergadering daadwerkelijk buiten te laten plaatsvinden. Wij kunnen een vergaderopstelling creëren op het terras, maar ook op het platform van de pier. Wat denkt u anders van een brainstormsessie op zitzakken in het witte zand? Bij Beachclub Degreez kan het allemaal.

BEACHCLUB DEGREEZ BIEDT DE LEUKSTE VERGADERBREAKS

Beachclub Degreez en haar omgeving lenen zich uitstekend voor de leukste vergaderbreaks. Indoor en outdoor. Hierbij werken wij samen met onze eventpartner Fun Beach Group Events, een specialist met reeds dertig jaar ervaring in het organiseren van groepsactiviteiten. Een uitdagende teambuilding activiteit, een wandeling over ons leisurepark onder het genot van een vers bereide smoothie of een breinkrakende quiz: het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Uiteraard verzorgt Beachclub Degreez daarnaast graag uw uitgebreide ontbijt, lunch of diner. Ook hierin zijn de mogelijkheden enorm. Tijdens uw vergadering genieten van een uitgebreid ontbijt of een zomerse beachlunch. Of gezellig samen met uw collega’s het diner zelf bereiden tijdens een workshop live-cooking. Daarnaast is het uiteraard ook mogelijk uw vergadering af te sluiten met een leuke borrel in één van de knusse ruimtes of heerlijk in het zonnetje op de veranda.

DE MEEST SFEERVOLLE OVERNACHTINGSMOGELIJKHEDEN

Bij Beachclub Degreez kunt u voor de deur gratis en veilig parkeren. Wij werken samen met diverse sfeervolle overnachtingslocaties in de nabije omgeving. U en uw collega’s kunnen verblijven in kleinschalige Bed & Breakfasts, luxe hotels of een hotelboot in een nabijgelegen recreatieplas. Uiteraard kan Beachclub Degreez indien nodig ook het vervoer naar en vanuit deze locaties voor u verzorgen.

Waarom beachclub degreez?

Wilt u meer informatie?

De eventmanager maakt uiteraard graag een afspraak met u voor een persoonlijke ontmoeting om de mogelijkheden Beachclub Degreez aan u te presenteren. Zo ervaart u de unieke idyllische locatie van Beachclub Degreez met eigen ogen.