Beachclub Degreez; de unieke eventlocatie van Midden-Limburg. Je kunt hier terecht voor een personeelsfeest, bruiloft, bedrijfsfestival, kerstmarkt, huwelijksjubileum, jubileum en nog veel meer.
VIjf JAAR OP RIJ DE BESTE
EVENTLOCATIE VAN NEDERLAND

Vergadering

de ideale locatie voor uw vergadering in limburg

VERGADERING OP MAAT IN UNIEKE SETTING

De ruimtes van Beachclub Degreez zijn uiterst geschikt voor vergaderingen. Ze zijn sfeervol aangekleed en doen intiem aan, ongeacht het aantal deelnemers van de meeting. De gekozen ruimte wordt geheel naar uw vergaderbehoeften ingericht. Een opstelling in U-, blok-, interactief-, theater-, cabaret- of discussievorm: Beachclub Degreez verzorgt iedere vergaderopstelling voor u op maat. Uiteraard beschikken wij over comfortabele stoelen, een goede WiFi-verbinding en de nodige vergadertools zoals beeldschermen, beamers, geluidsinstallatie, flip-overs et cetera. Conference meetings behoren dan ook tot de mogelijkheden bij Beachclub Degreez. U kunt uw vergadering starten op ieder gewenst moment van de dag. 

Ontsnappen aan de kantoorsferen en met uw team vergaderen in een inspirerende en rustgevende omgeving? Beachclub Degreez biedt u de perfecte vergaderlocatie met uitgebreide vergaderarrangementen. Vergaderen bij Beachclub Degreez is een belevenis op zich. Het personeel neemt u alle zorgen uit handen waardoor u zich volledig kunt richten op uw meeting.

Kim Govaerts Daelzicht
Alles was tiptop in orde, van begin tot einde. Ikzelf en mijn collega's waren onder de indruk van de locatie. Prachtige zaal en buitenomgeving, lekkere lunch, snacks, vriendelijke bediening, alle nodige faciliteiten waren voorzien, we konden tijdens de pauze gezellig op het terras in de zon gaan zitten... Ik kijk uit naar volgende vergaderingen of dergelijke evenementen op deze locatie!
bron: Meetingreview
Danielle Wolter Boels verhuur BV
Superlocatie om te vergaderen. De combinatie van binnen vergaderen en heerlijk lunchen op het terras was perfect. De activiteiten (Wordfight en Mijneveld) om de vergaderdag te onderbreken waren ook goed verzorgd en zorgde voor nieuwe energie en inspiratie. De activiteiten konden zelfs aangeboden worden in het Engels, aangezien er een aantal Engelssprekende collega's bij waren.
bron: Meetingreview
Ellen
Hartelijk dank aan team Degreez voor jullie gastvrijheid, jullie inzet en flexibiliteit gedurende onze interne vergadering. Deze is mede dankzij jullie vlekkeloos verlopen. Graag tot ziens!
bron: Meetingreview
Previous slide
Next slide
Beachclub Degreez; de unieke eventlocatie van Midden-Limburg. Je kunt hier terecht voor een personeelsfeest, bruiloft, bedrijfsfestival, kerstmarkt, huwelijksjubileum, jubileum en nog veel meer.

INDOOR EN OUTDOOR VERGADEREN

Alle ruimtes van Beachclub Degreez beschikken over veel ramen en deuren, wat zorgt voor een zeer prettige lichtinval. Binnen in onze mooi aangeklede ruimtes kunt u rustig vergaderen onder het genot van een kopje koffie of thee. Zodra het weer het toelaat, worden de deuren geopend en ontstaat er een heerlijke verbinding met het terras. U kunt binnen vergaderen, maar toch het gevoel hebben buiten te zijn. Uiteraard is het ook mogelijk uw vergadering daadwerkelijk buiten te laten plaatsvinden. Wij kunnen een vergaderopstelling creëren op het terras, maar ook op het platform van de pier. Wat denkt u anders van een brainstormsessie op zitzakken in het witte zand? Bij Beachclub Degreez kan het allemaal.

BEACHCLUB DEGREEZ BIEDT DE LEUKSTE VERGADERBREAKS

Beachclub Degreez en haar omgeving lenen zich uitstekend voor de leukste vergaderbreaks. Indoor en outdoor kunnen de leukste group events georganiseerd worden met onder andere uitdagende teambuilding-activiteiten, een wandeling over ons leisurepark onder het genot van een vers bereide smoothie of een breinkrakende quiz: het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Uiteraard verzorgt Beachclub Degreez daarnaast graag uw maaltijd, ook hierin zijn de mogelijkheden enorm. Tijdens uw vergadering genieten van een uitgebreid ontbijt of een zomerse beachlunch. Of gezellig samen met uw collega’s het diner zelf bereiden tijdens een workshop live-cooking. Daarnaast is het uiteraard ook mogelijk uw vergadering af te sluiten met een leuke borrel in één van de knusse ruimtes of heerlijk in het zonnetje op de veranda.

DE MEEST SFEERVOLLE OVERNACHTINGSMOGELIJKHEDEN

Bij Beachclub Degreez kunt u voor de deur gratis en veilig parkeren. Wij werken samen met diverse sfeervolle overnachtingslocaties in de nabije omgeving. U en uw collega’s kunnen verblijven in kleinschalige Bed & Breakfasts, luxe hotels of een hotelboot in een nabijgelegen recreatieplas. Uiteraard kan Beachclub Degreez indien nodig ook het vervoer naar en vanuit deze locaties voor u verzorgen.

Waarom beachclub degreez?

Wilt u meer informatie?

De eventmanager maakt uiteraard graag een afspraak met u voor een persoonlijke ontmoeting om de mogelijkheden Beachclub Degreez aan u te presenteren. Zo ervaart u de unieke idyllische locatie van Beachclub Degreez met eigen ogen.