2023-zwart
VIER JAAR OP RIJ DE BESTE
EVENTLOCATIE VAN NEDERLAND

Personeelsfeest

De ideale locatie voor uw personeelsfeest in limburg

GEZELLIG PERSONEELSFEEST VOOR HET HELE GEZIN

Niet alleen uw personeel kan worden uitgenodigd, Beachclub Degreez biedt ook volop mogelijkheden voor het gehele gezin van uw medewerkers. Een gezellig personeelsfeest met de partners en kinderen erbij. Zo leren de collega’s elkaar ook eens op een andere manier kennen. Onze eventpartner, die reeds jarenlang ervaring heeft in het organiseren van personeelsevenementen, adviseert u graag over de perfecte invulling van uw feestelijke dag. 

Een leuk personeelsfeest schept een band! Beachclub Degreez is hiervoor de ultieme locatie. Jong en oud vermaken zich kostelijk. Een dag vol activiteiten, plezier, vermaak en de leukste en lekkerste foodconcepten.

Anita van de Vorst Laudy bouw en Ontwikkeling BV
Geweldig personeelsfeest gehad bij Degreez. In de voorbereiding onze wensen aangegeven bij Joyce en zij heeft ons goed geïnformeerd en goede adviezen gegeven. De avond zelf verliep hartstikke goed. Onze extra verzoeken werden door het team (onder leiding van Rik) van Degreez meteen opgepakt. Ook alle lof naar de Deejay. Hij wist de sfeer er goed in te brengen. De locatie is geweldig en het buitenterras is heel geschikt voor grote groepen. Team Degreez, dank jullie wel voor de fijne avond.
bron: Meetingreview
Marcel Glaser Landal de Lommerbergen
We zijn echt in de watten gelegd met prima eten, goede service en een schitterende plek. Echt genieten en dat was het sowieso om na ruim 2 jaar weer eens alle collega's van De Lommerbergen te zien feesten. Maar nogmaals met zo'n ambiance en sfeer en de medewerkers kon het niet anders zijn dan een geweldige avond! Veel dank daarvoor!
Meetingreview
Julian Oostwegel Smeets autogroep
Ons personeelsfeest hebben we mogen houden bij jullie locatie Beachclub Degreez. Vanuit ons hadden we een redelijke tijdsdruk. Ondanks deze druk hebben we samen met jullie een mooi feest kunnen neerzetten. Jullie waren zeer flexibel en dachten graag mee met alles.
bron: meetingreview
Maud Peeters Becs IT Services
Een onvergetelijk personeelsfeest gehad bij Beachclub Degreez. Een fantastische locatie voor jong en oud. De kinderen hebben zich goed vermaakt en voor de volwassenen was het heerlijk vertoeven in het ruime loungegedeelte. Tot de volgende keer! Dit bedrijf bewijst dat het anders is!! Vanaf het allereerste contact straalt dit bedrijf "controle en professionaliteit" uit.
bron: Meetingreview
Previous slide
Next slide

VAN UITNODIGING TOT VERRASSEND WELKOM

Beeld u eens in: uw personeel ontvangt een door Beachclub Degreez professioneel ontworpen uitnodiging waarin de feestelijke personeelsdag wordt aangekondigd. In dezelfde uitnodiging wordt verwezen naar een website, op maat ontworpen, waarop uw gasten zich kunnen aanmelden voor het personeelsfeest en tevens kunnen inschrijven voor de diverse activiteiten en workshops. Op de dag zelf is uw personeel vanaf moment één onder de indruk: bij de ontvangst staan onze parkingboys klaar om valet parking te verzorgen. Op de pier worden zij verwelkomd door de vriendelijkste hostessen die een heerlijk glaasje prosecco aanbieden terwijl een DJ heerlijke muziek draait. Zodra alle gasten er zijn, is het tijd voor een welkomstwoord en wordt er een uitleg over de dag gegeven. Een perfect moment voor een toost en een foto.

DE LEUKSTE ACTIVITEITEN OP UW PERSONEELSFEEST

Binnen in de beachclub staat de barbershop klaar om de mannelijke gasten te knippen en te scheren, terwijl de professionele cocktailshaker de leukste shaketrucs showt en terwijl andere collega’s de eerste stappen wagen op de dansvloer. Buiten staat het reuzetafelvoetbalspel klaar waar twee teams van ieder acht personen tegen elkaar gaan strijden. Op het strand wordt een beachvolleybaltoernooi georganiseerd en in het water wordt in een reuzekano met twaalf personen zeer fanatiek gepeddeld om de tegenpartij te verslaan tijdens een waterestafette. Ook de kinderen zullen zich kostelijk vermaken, met activiteiten als een schminkfabriek, ballonnenclown, levend tafelvoetbal of funny soccer en sumoworstelen in gekke pakken. Uiteraard kan er ook de gehele dag naar hartenlust worden gezwommen in de recreatieplas en in het zand en gras worden gespeeld. 

INSPANNEN EN ONTSPANNEN BIJ BEACHCLUB DEGREEZ

Aan het einde van de middag start de beachbarbecue en kan er zowel binnen als buiten worden genoten van de lekkerste versbereide gerechten. Na een middag actief ontspannen is het nu tijd voor passief ontspannen. Alle tijd om heerlijk weg te zakken in de comfortabele loungesets of aan te schuiven aan de gezellige lange tafels en na te praten over een ontzettend leuke en geslaagd personeelsfeest. Uiteraard is het mogelijk uw personeelsfeest nog spetterender te maken en te verlengen met een aanvullend avondprogramma boordevol muziek, activiteiten en entertainment.

Waarom beachclub degreez?

Wilt u meer informatie?

De eventmanager maakt uiteraard graag een afspraak met u voor een persoonlijke ontmoeting om de mogelijkheden Beachclub Degreez aan u te presenteren. Zo ervaart u de unieke idyllische locatie van Beachclub Degreez met eigen ogen.