Beachclub Degreez; de unieke eventlocatie van Midden-Limburg. Je kunt hier terecht voor een personeelsfeest, bruiloft, bedrijfsfestival, kerstmarkt, huwelijksjubileum, jubileum en nog veel meer.
VIjf JAAR OP RIJ DE BESTE
EVENTLOCATIE VAN NEDERLAND

Kerstborrel

De ideale locatie voor uw kerstborrel in Limburg

Gezellig samen de feestdagen vieren

Vier de magie van kerst bij Beachclub Degreez, waar elke kerstborrel verandert in een onvergetelijk winter wonderland. Laat u meevoeren door de feestelijke sfeer, verlicht door duizenden sprankelende lichtjes, en geniet van een unieke kerstervaring in het hart van Limburg.

Het dak van Beachclub Degreez en de pier zijn volledig verlicht met romantische prikverlichting. Een grote arreslee voor de deur en een knisperend haardvuur bij de entree. Ook de ruimtes van Beachclub Degreez doen knus aan en zijn sfeervol aangekleed met warme schapenvachten en flikkerende kaarsjes.
Dit is Zero Degreez: de gezellige, winterse versie van onze club.

Iwon Janssen Wika Benelux
Wij hebben met het hele team genoten van een prachtige avond, een mooie ontvangst op de ijsbaan met Gluhwein en warme chocolademelk en daarna een heerlijke barbeque in een sfeervolle omgeving. De bediening en service was helemaal af. Bedankt voor deze top avond.
bron: Meetingreview
Fraukje van Nunen ING Eindhoven
Aangeklede bedrijfsborrel bij Degreez gehad. Helaas geen zonnig weer maar een mooie ruimte binnen gekregen met vriendelijk (!) personeel en goede hapjes + drankjes. Niks op aan te merken (ben best kritisch). Dank voor de goede zorgen en fijne communicatie.
bron: Meetingreview
Ivo Hoogervort Philip van Horne
Mede dankzij Beachclub Degreez hebben onze eindexamenleerlingen en collega's een onvergetelijke avond mogen beleven. Beachclub Degreez is een locatie met een setting die 100% past bij een gala. Een luxe maar ook relaxte sfeer, heerlijk eten en vriendelijk personeel. Vanaf het eerste gesprek tot aan de afhandeling is alles via fijne communicatie verlopen. Daarnaast zijn ze ook nog eens heel flexibel geweest met het omboeken van de datum en wijzigingen in het aantal gasten.
bron: Meetingreview
Previous slide
Next slide
Beachclub Degreez; de unieke eventlocatie van Midden-Limburg. Je kunt hier terecht voor een personeelsfeest, bruiloft, bedrijfsfestival, kerstmarkt, huwelijksjubileum, jubileum en nog veel meer.

EEN winters feest BIJ BEACHCLUB DEGREEZ IS HET MOOISTE geschenk VOOR UW GASTEN

Beachclub Degreez is de ideale locatie voor uw kerstborrel of eindejaarsviering. Uw gasten komen aan en de sneeuwvlokken vallen naar beneden. Een warm en hartelijk onthaal met glühwein en verse wafels. Een gezellige en intieme kerstmarkt is gecreëerd. Idyllische stalletjes staan binnen in de ruimtes en buiten op de terrassen verspreid opgesteld en bieden uw gasten de leukste cadeaus. Op deze manier kunnen kerstpakketten geheel naar eigen wens worden samengesteld. Er staan kraampjes met warme chocomel. Verwarmende schnaps worden genuttigd bij de Icebar. De poffertjeskar bakt de lekkerste poffertjes. Boven een houtgestookte driepoot wordt heerlijke erwtensoep bereid. Een professionele kok bakt live de meest malse spiezen. Op de achtergrond brengt een DJ de beste kerst- en oudjaarshits ten gehore.
Dat is het echte wintergevoel!

INDOOR EN OUTDOOR DE LEUKSTE winterACTIVITEITEN VOOR JONG EN OUD

Gasten kunnen binnen, maar ook buiten plaatsnemen, terrasverwarmers en plaids zorgen voor een aangenaam vertoeven. Binnen kan er naar hartenlust geschaatst worden op de ijsbaan. Een uniek en leuk fotomoment door plaats te nemen in een ijsblok. Uw gasten verrassen met een workshop icecarving. 

Here comes Santa! De kerstman arriveert in de arrenslee en kan over al uw gasten iets vertellen, terwijl de kerstelfjes de kinderen vermaken. Het toneel voor uw kersttoespraak staat voor u klaar. Unieke fotomomenten zijn er het gehele event door. Uw eindejaarsviering bij Beachclub Degreez zal voor een geweldige en blijvende herinnering zorgen bij jong en oud.

Waarom beachclub degreez?

Wilt u meer informatie?

De eventmanager maakt uiteraard graag een afspraak met u voor een persoonlijke ontmoeting om de mogelijkheden Beachclub Degreez aan u te presenteren. Zo ervaart u de unieke idyllische locatie van Beachclub Degreez met eigen ogen.