Beachclub Degreez; de unieke eventlocatie van Midden-Limburg. Je kunt hier terecht voor een personeelsfeest, bruiloft, bedrijfsfestival, kerstmarkt, huwelijksjubileum, jubileum en nog veel meer.
VIjf JAAR OP RIJ DE BESTE
EVENTLOCATIE VAN NEDERLAND

Babyborrel

De ideale locatie voor uw babyborrel in Limburg

een warm welkom voor uw kleinste

Een toog van blauwe ballonnen bij de entree. Uw gasten verwelkomen met een glaasje roze champagne. Niet te vergeten de kinderchampagne voor de kleine gasten. Traditionele beschuit met muisjes als amuse. Een gastenboek ligt op de tafel in de hal waarin uw gasten een leuke boodschap voor uw baby kunnen schrijven. De babyborrelruimte is aangekleed met bloemen en ballonnen. Een rustige hoek is gecreëerd voor u en uw baby. De cadeaus die u ontvangt, kunnen door het personeel van Beachclub Degreez veilig worden opgeborgen. Een leuk gedecoreerde snoeptafel is klaargezet voor de kinderen. Binnen en buiten kunnen uw gasten aan de grote familietafels gezellig vertoeven en de kinderen kunnen hier naar hartenlust kleuren en knutselen. Allerlei verrukkelijk fingerfood wordt aan uw gasten gepresenteerd. Limburgse mini-vlaaitjes, Bourgondische bitterballen, zalmcarpaccio en beefspiesjes, verwennerij ten top. Uiteraard mogen de puntzakjes friet en ijsjes voor de kinderen niet ontbreken. De hele dag staat in het teken van uw kleine spruit.

Beachclub Degreez biedt u de perfecte gelegenheid uw baby met trots en in stijl voor te stellen aan familie en vrienden. Een heerlijk rustige omgeving met een prachtige ligging aan het water. Een ideale ambiance voor uw babyborrel of doopfeest. Het team van Beachclub Degreez staat de gehele dag tot uw beschikking om u en uw gasten een eersteklas babyborrel te bezorgen.

Danique Cuijpers
Voor de babyshower van een vriendin waren we op zoek naar geschikte locatie en Beachclub Degreez paste in dat plaatje. De communicatie verliep erg vlot en duidelijk. Ze dachten mee over de mogelijkheden en hoe we dit in coronatijd het beste konden aanpakken. Daarbij is de locatie ontzettend leuk en geeft een echte vakantiesfeer. De locatie is net eens wat anders dan 'normaal' én dat maakt het voor zo'n gelegenheid extra leuk!
bron: Meetingreview
Beachclub Degreez; de unieke eventlocatie van Midden-Limburg. Je kunt hier terecht voor een personeelsfeest, bruiloft, bedrijfsfestival, kerstmarkt, huwelijksjubileum, jubileum en nog veel meer.

ZEER KINDVRIENDELIJKE LOCATIE

Beachclub Degreez en haar personeel zijn zeer kindvriendelijk ingesteld. De beachclub beschikt over een babyverzorgingsruimte. Daarnaast kunnen er een afgesloten voedingsruimte en rustige slaapruimte voor de baby worden gecreëerd. Uiteraard zijn er voldoende kinderstoelen aanwezig. Beachclub Degreez kan volledig worden ingericht worden naar uw kindvriendelijke wensen.

De buitenomgeving van Beachclub Degreez is ideaal als speelzone voor kinderen. Een zandstrand waar naar hartenlust gezwommen kan worden. Een kinderstrandje met leuke speeltoestellen. Een beachvolleybalveld en skelterbaan. De kleine gasten op uw babyborrel zullen zich optimaal vermaken. Het terras van Beachclub Degreez biedt een prachtig panoramazicht over het water en de speelzone. Uw gasten hebben zodoende een goed zicht op de kinderen en kunnen zelf ontspannen en genieten van een heerlijke dag. Uiteraard kunnen zij ook deelnemen aan alle activiteiten; deze zijn geschikt voor jong en oud. Deze dag is leuk voor de kids én voor de ouders!

EXCLUSIEVE FOTOREPORTAGE

Beachclub Degreez is de ideale locatie voor het maken van de mooiste foto’s je baby. Denk aan een schattige babyshoot aan het witte zandstrand of een spiksplinternieuwe familiefoto aan het water. 

Dankzij de unieke locatie van Beachclub Degreez zijn de mogelijkheden eindeloos.

Waarom beachclub degreez?

Wilt u meer informatie?

De eventmanager maakt uiteraard graag een afspraak met u voor een persoonlijke ontmoeting om de mogelijkheden Beachclub Degreez aan u te presenteren. Zo ervaart u de unieke idyllische locatie van Beachclub Degreez met eigen ogen.