BEACHCLUB DEGREEZ | DE IDEALE LOCATIE VOOR UW COMMUNIEFEEST IN LIMBURG

 

Een communiefeest is een bijzondere gebeurtenis en daarbij hoort een bijzondere locatie. Beachclub Degreez is deze bijzondere locatie en biedt het ideale decor voor de droomcommunie van uw zoon of dochter.

DE ULTIEME OMGEVING voor uw communiefeest

Een elegante beachclub met een prachtige ligging aan het water en het strand. Dit strand biedt uw kleine gasten de ideale speelomgeving. Een heerlijk communiefeest beleven met familie en vrienden waarbij alle gasten van jong tot oud zich kostelijk zullen vermaken. Beachclub Degreez organiseert het graag voor u. Onze eventmanager luistert naar uw wensen en samen met het Beachclub Degreez team wordt op uw dag alles tot in de puntjes verzorgd. Niets wordt aan het toeval overgelaten.

 

EEN DROOMCOMMUNIE BIJ BEACHCLUB DEGREEZ

Een droom van een communiefeest bij Beachclub Degreez.............Uw gasten worden hartelijk ontvangen bij Beachclub Degreez en op de veranda verwelkomd met een heerlijk glaasje bubbels. Uiteraard is hierbij ook aan een alcoholvrije versie voor de kleintjes gedacht. Uw gasten wachten hier op de komst van de communielimousine. Een spectaculaire entree met alle aandacht voor uw kind. Onder een toog van ballonnen door gaat u Beachclub Degreez binnen en kan het ontspannen beginnen. Het Ibiza-achtige Degreez White is geheel in stijl aangekleed voor uw communiefeest en de tafels zijn voorzien van de mooiste bloemen en de lekkerste taart. De zon schijnt en de deuren naar het terras staan open, uw gasten kunnen binnen en buiten heerlijk vertoeven. Op het terras staan diverse comfortabele loungesets en speelmogelijkheden voor de kinderen opgesteld.

 

DE LEUKSTE ACTIVITEITEN VOOR DE KINDEREN

Uw kleine gasten zullen zich de ogen uitkijken. Een rodeomatras, een schminkfabriek en een springkussen. Een ballonnenclown maakt de mooiste creaties voor uw kinderen. Op het strand worden onder begeleiding de leukste activiteiten georganiseerd zoals bungeerun en bumpersoccer. De kinderen kunnen zich naar hartenlust uitleven. Vanaf het terras van Degreez White heeft u een perfect zicht op het terrein waarop de kinderen aan het spelen zijn. Uw gasten kunnen onbezorgd genieten van de dag, de unieke omgeving en elkaars gezelschap. Gedurende de dag passeren diverse lekkere foodconcepten de revue. Pure verwennerij van luxe fingerfood als garnalenspiesjes, verse soepjes en zalmcarpaccio. Verse smoothies en de wandelende frietjesparade voor de kinderen. Met als kers op de taart de goochelende ijscoman die de leukste en lekkerste ijsjes maakt. Iedereen heeft kunnen genieten van een heerlijke dag. Een prachtig communiefeest voor uw kind.