BEACHCLUB DEGREEZ | DE IDEALE LOCATIE VOOR UW VERGADERING IN LIMBURG

 

U wilt ontsnappen aan de kantoorsferen en met uw team vergaderen in een inspirerende doch rustgevende omgeving. Beachclub Degreez biedt u de perfecte vergaderlocatie. Beachclub Degreez heeft een prachtige ligging aan het water, beschikt over optimale vergaderruimtes en unieke vergaderarrangementen. Vergaderen bij Beachclub Degreez is een beleving. Het personeel en de eersteklas service zullen u ontzorgen waardoor u zich volledig kunt richten op uw meeting.

VERGADERING OP MAAT IN UNIEKE SETTING

Degreez Main Room, Degreez White en Degreez Lodge zijn alle drie geschikt voor vergaderingen. De ruimtes zijn sfeervol aangekleed en doen intiem aan, ongeacht het aantal deelnemers aan de meeting. De gekozen ruimte wordt geheel naar uw vergaderbehoefte ingericht. Een opstelling in U-, blok-, interactief-, theater-, cabaret- of discussievorm, Beachclub Degreez verzorgt iedere vergaderopstelling voor u op maat. Uiteraard beschikken wij over comfortabele stoelen en de nodige vergadertools zoals beeldschermen, beamers, geluidsinstallatie, flip-over et cetera. Vanzelfsprekend is een zeer goede WiFi verbinding aanwezig. Conference meetings behoren dan ook tot de mogelijkheden bij Beachclub Degreez. U kunt uw vergadering starten op ieder gewenst moment van de dag.

 

INDOOR EN OUTDOOR VERGADEREN

Alle ruimtes van Beachclub Degreez beschikken over veel ramen en deuren wat zorgt voor een zeer prettige lichtinval. Zodra het weer het toelaat zullen de deuren worden geopend en ontstaat er een heerlijke verbinding met het terras. U kunt binnen vergaderen, maar toch het gevoel hebben buiten te zijn. Uiteraard is het ook mogelijk uw vergadering daadwerkelijk buiten te laten plaatsvinden. Wij kunnen een vergaderopstelling creëren op het terras maar ook op het platvorm van de pier. Of een brainstormsessie op zitzakken in het witte zand. Of waarom geen varende meeting organiseren op de Beachlcub Degreez sloep waarbij de matrozen uw meeting tot in de puntjes zullen verzorgen.

 

BEACHCLUB DEGREEZ BIEDT DE LEUKSTE VERGADERBREAKS

Beachclub Degreez en haar omgeving lenen zich uitstekend voor de leukste vergaderbreaks. Indoor en outdoor. Hierbij werken wij samen met onze eventpartner, een specialist met reeds dertig jaar ervaring in het organiseren van groepsactiviteiten. Een hole in one vanaf de veranda, een wandeling over ons leisurepark onder het genot van een vers bereide smoothie of een parcours segway rijden, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Uiteraard verzorgt Beachclub Degreez daarnaast graag uw uitgebreide ontbijt, lunch of diner. Ook hierin zijn de mogelijkheden enorm. Genieten van een uitgebreid ontbijt tijdens uw vergadering of een zomerse beachlunch aan de overkant van de plas bij ons strandpaviljoen waar u naartoe zult worden gevaren door onze kapitein. Of gezellig samen met uw collega's het diner zelf bereiden tijdens een workshop live-cooking. Daarnaast is het uiteraard ook mogelijk uw vergadering af te sluiten met een leuke borrel in één van de knusse ruimtes of heerlijk in het zonnetje op de veranda.

 

DE MEEST SFEERVOLLE OVERNACHTINGSMOGELIJKHEDEN

Bij Beachclub Degreez kunt u voor de deur gratis en veilig parkeren. Wij werken samen met diverse sfeervolle overnachtingslocaties in de nabije omgeving. U en uw collega's kunnen verblijven in kleinschalige Bed & Breakfasts, luxe hotels of een hotelboot in de nabijgelegen plas. Uiteraard kan Beachclub Degreez indien nodig het vervoer naar en vanuit deze locaties voor u verzorgen.