EEN UNIEKE EVENT- EN FEESTLOCATIE MIDDEN IN LIMBURG

 

 Een stijlvol decor. Een schitterende ligging aan het water. Een aangename en ontspannen ambiance. Een uitzonderlijke plek waar men gezien mag én wil worden. BEACHCLUB DEGREEZ. De locatie voor zakelijke en particuliere evenementen. Een exclusieve productlancering, een inspirerende vergadering of een onvergetelijke Beach Wedding, BEACHCLUB DEGREEZ creëert ieder gewenst event. Ervaar unieke concepten, hartelijke gastvrijheid en eersteklas service.
BEACHCLUB DEGREEZ, onvergelijkelijk beleven en genieten.

 

MULTIFUNCTIONELE EVENt- en feestLOCATIE

Beachclub Degreez is een multifunctionele event- en feestlocatie. Met andere woorden, Beachclub Degreez kent geen vaste opstellingen. Alle ruimtes, indoor en outdoor, worden geheel naar uw wens en event ingedeeld. Dankzij deze hoge mate van flexibiliteit is Beachclub Degreez de ideale locatie voor een intensieve training met een twintigtal collega's, een actieve familiedag voor honderd gasten of een zakelijk seminar voor duizend genodigden. Ook voor bruiloften, personeelsfeesten of jubileumfeesten is de beachclub geheel naar wens in te richten. Hoe klein of hoe groot het gezelschap ook is, de intieme setting van Beachclub Degreez blijft altijd behouden.

 

RUIME ORGANISATIE-ERVARING EN IN-HOUSE EVENTBUREAU

Beachclub Degreez adviseert u graag hoe u optimaal invulling aan uw event kunt geven. De ervaren eventmanager van Beachclub Degreez luistert naar uw wensen en doelstellingen en zal de gehele eventdag uitvoerig met u bespreken. Daarbij doet hij u ook suggesties voor aansluitende mogelijkheden en ideeën. Presenteren op de pier, valetparking uitgevoerd door de Beachclub Degreez parkingboys of live cooking op de veranda: allerlei unieke concepten passeren de revue. Daarnaast werkt Beachclub Degreez samen met een in-house eventbureau. Dit zeer ervaren eventbureau is reeds dertig jaar actief als organisator van in-en outdoor events en een koploper in de evenementenwereld. Gezamenlijk wordt uw event tot in detail ontworpen. Dankzij de ruime indoor- en outdoormogelijkheden is de locatie van Beachclub Degreez altijd ingericht en voorbereid op goed en minder goed weer. Niets wordt aan het toeval overgelaten.

 

BELEVING EN ZORGELOOS GENIETEN

Beachclub Degreez, het gevoel van een heerlijke dag aan het strand, in een prachtige omgeving, met de leukste activiteiten, de meest spetterende feesten, het nieuwste entertainment en de lekkerste foodconcepten. Beleving en zorgeloos genieten voor u en uw gasten staan centraal. Het team van Beachclub Degreez staat de gehele dag voor u klaar en verzorgt uw event tot in de puntjes. Zoveel is duidelijk: het zal u en uw gasten aan niks ontbreken!

 

Beachclub Degreez is een besloten eventlocatie. Een bezoek is alleen mogelijk via een reservering.
Plan uw bezoek via info@degreez.nl of tel. 0475 579089 

 

Unieke locatie

Beachclub Degreez

Beachclub Degreez is een multifunctionele eventlocatie bestaande uit drie ruimtes: Degreez Main Room, Degreez White en Degreez Lodge. Deze kunnen alle drie naar wens worden ingedeeld.
 

Lees meer
 

Zakelijke Events EN FEESTEN

Een dynamische brainstormsessie met een twintigtal deelnemers of een exclusief netwerkwerkevent voor vijfhonderd gasten. Of een onvergetelijk personeelsfeest, kerstfeest of nieuwjaarsborrel; Beachclub Degreez faciliteert het. 


Lees meer

Zomer & Winter

ZOMER & winter

Het decor van Beachclub Degreez kent een zomer -en wintersetting. 's Zomers heeft Beachclub Degreez zijn originele uitstraling. 's Winters vindt een transformatie plaats naar Beachclub Zero Degreez.

Lees meer 
 

Trouwen aan het strand

Een bruiloft van ongekende klasse. De meest romantische dag van uw leven vieren op een unieke locatie, prachtig gelegen aan het water en in het witte zand. Ieders bruiloftsdroom wordt werkelijkheid bij Beachclub Degreez.
 

Lees meer
 

Particuliere events

Particuliere Events en feesten

U wilt een onvergetelijke dag met de mensen om wie u geeft. Beachclub Degreez luistert naar uw wensen en vertaalt deze naar een fantastisch event of feest op maat.


Lees meer
 

Contact

Contact

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie, wij horen het graag. U kunt ons bereiken per telefoon en e-mail. Uiteraard maken wij ook graag een persoonlijke afspraak met u.Lees meer

ZERO DEGREEZ 3600 impressie