Beachclub Degreez; de unieke eventlocatie van Midden-Limburg. Je kunt hier terecht voor een personeelsfeest, bruiloft, bedrijfsfestival, kerstmarkt, huwelijksjubileum, jubileum en nog veel meer.
VIjf JAAR OP RIJ DE BESTE
EVENTLOCATIE VAN NEDERLAND

Zero degreez

ZERO DEGREEZ: EEN BETOVERENDE WINTERSE EVENTLOCATIE

Zodra de herfstwind aan de deur rammelt en de temperatuur daalt, breekt voor Beachclub Degreez een bijzondere periode aan. Ieder jaar transformeren wij onze witte beachclub om tot de betoverende winterclub Zero Degreez. Geniet van het warme decor met flikkerende lichtjes, warme haardvuren en knusse kleedjes. Zero Degreez is dé perfecte winterlocatie voor borrels, presentaties, bedrijfsevenementen en grote vergaderingen.

De dag vooraf en de dag zelf is alles vlekkeloos verlopen. Jeroen en Rik stonden steeds klaar. Geen enkele vraag/wens was te veel. Zij hebben er, samen met de rest van het team, voor gezorgd dat we een zorgeloze dag/avond hadden. Kortom alles was tot in de punten verzorgd.

Daisy Jeunen - Meetingreview
Beach degreez is altijd de locatie geweest waar ik wilde trouwen. Een mooie beachclub met uitzicht op het strand. Wij zijn hier 22 juni 2022 getrouwd en we hebben er echt van genoten. Alles was goed geregeld! Vriendelijk personeel, warm ontvangst, zelfs nog een cadeautje gekregen van de club terwijl hun al het werk gedaan hebben. Ook het regelen van de bruiloft werd goed besproken met de betreffende medewerker en achteraf ook nog even met elkaar gesproken. Van begin tot eind, super geregeld. Wij raden beachclub degreez dan ook echt aan.

Daisy Jeunen - Meetingreview
Previous slide
Next slide

Zero degreez: een multifunctionele locatie

Beachclub Zero Degreez is een multifunctioneel inzetbare locatie. Dat betekent dat de locatie volledig naar wens in te richten is in verschillende opstellingen.
Zero Degreez is voor ieder type event, voor iedere grote vergadering en voor iedere feestavond om te vormen tot dé perfecte evenementenlocatie.

De beachclub bestaat uit drie ruimtes: Zero Degreez Main Room, Zero Degreez White en Zero Degreez Lodge. De Main Room is gelegen aan de waterkant en verschaft een uitzicht over de plas. De Main Room kan worden ingedeeld in twee kleinere ruimtes door middel van een geluidsdichte wand. Vanuit de Main Room loopt u naar het verwarmde en overdekte terras vormt samen met de pier een uniek uitzicht. Zo wordt de pier regelmatig gebruikt voor bruiloft ceremonies of een area met cocktailshaker.

Buiten & Binnen

Aan weerzijden van de Main Room zijn Degreez White en Degreez Lodge te vinden, ook omgeven met een groot, overdekt terras. De drie ruimtes kunnen worden samengevoegd tot één grote ruimte met aansluitend decor. In alle ruimtes én op het terras is versterkt geluid en Wi-Fi aanwezig en ook de inzet van beamers, schermen en andere presentatiemogelijkheden is geen probleem. De innerlijke mens wordt ook goed verzorgd. Zero Degreez biedt legio mogelijkheden op het gebied van food & drinks. Denk bijvoorbeeld aan ons unieke meet & mingle drank-concept, onze live-cooking-mogelijkheden of een overheerlijk buffet.

Uw event is onze uitdaging

Wilt u uw gasten echt overbluffen met een onvergetelijke ervaring? Mooi, daar houden wij van. Dankzij meer dan 30 jaar “event-ervaring” kunnen wij de meest bijzondere verzoeken inwilligen. Zo creëerden we bij Beachclub Zero Degreez al de nodige wow-momenten. Een schaatsbaan voor de kinderen midden in de club? Dat kan. Een supercar presenteren op de pier? Kan ook. Zero Degreez volledig ondergesneeuwd dankzij een sneeuwkanon? U zegt het maar.

Uw event is onze uitdaging en we maken graag uw droomevenement werkelijkheid.

Beachclub Zero Degreez ligt midden in Limburg en is daarom makkelijk bereikbaar vanuit de A2 en A73. Weert en Roermond liggen op 15 minuten rijden,
en steden als Eindhoven, Venlo en Maastricht op 30-40 minuten afstand. Ook ligt Zero Degreez dichtbij de Belgische grens (Maaseik).
Het is mogelijk om gratis voor de deur te parkeren.

Waarom beachclub degreez?

Wilt u meer informatie?

De eventmanager maakt uiteraard graag een afspraak met u voor een persoonlijke ontmoeting om de mogelijkheden Beachclub Degreez aan u te presenteren. Zo ervaart u de unieke idyllische locatie van Beachclub Degreez met eigen ogen.