BEACHCLUB DEGREEZ | DE IDEALE LOCATIE VOOR UW BABYBORREL IN LIMBURG

 

Beachclub Degreez biedt u de perfecte gelegenheid uw baby met trots en in stijl voor te stellen aan familie en vrienden. Een heerlijk rustige omgeving met een prachtige ligging aan het water. Een ideale ambiance voor uw babyborrel of doopfeest. Het team van Beachclub Degreez staat de gehele dag tot uw beschikking om u en uw gasten een eersteklas babyborrel te bezorgen.

STIJLVOLLE EN ORIGINELE BABYBORREL BIJ BEACHCLUB DEGREEZ

Een toog van blauwe ballonnen bij de entree. Uw gasten verwelkomen met een glaasje roze champagne. Niet te vergeten de kinderchampagne voor de kleine gasten. Traditionele beschuit met muisjes als amuse. Een gastenboek ligt op de tafel in de hal waarin uw gasten een leuke boodschap voor uw baby kunnen schrijven. De babyborrelruimte is aangekleed met bloemen en ballonnen. Een rustige hoek is gecreëerd voor u en uw baby. De cadeaus die u ontvangt, kunnen door het personeel van Beachclub Degreez veilig worden opgeborgen. Een leuk gedecoreerde snoeptafel is klaargezet voor de kinderen. Binnen en buiten kunnen uw gasten aan de grote familietafels gezellig vertoeven en de kinderen kunnen hier naar hartenlust kleuren en knutselen. Allerlei verrukkelijk fingerfood wordt aan uw gasten gepresenteerd. Limburgse mini-vlaaitjes, Bourgondische bitterballen, zalmcarpaccio en beefspiesjes, verwennerij ten top. Uiteraard mogen de puntzakjes friet en ijsjes voor de kinderen niet ontbreken.

 

ZEER KINDVRIENDELIJKE LOCATIE

Beachclub Degreez en haar personeel zijn zeer kindvriendelijk ingesteld. De beachclub beschikt over een babyverzorgingsruimte. Daarnaast kunnen er een afgesloten voedingsruimte en rustige slaapruimte voor de baby worden gecreëerd. Uiteraard zijn er voldoende kinderstoelen aanwezig. Beachclub Degreez kan als multifunctionele eventlocatie volledig ingericht worden naar uw kindvriendelijke wensen. De buitenomgeving van Beachclub Degreez is ideaal als speelzone voor kinderen. Een zandstrand waar naar hartenlust gezwommen kan worden. Een kinderstrandje met leuke speeltoestellen voor de kleintjes. Een beachvolleybalveld en springkussen. Daarnaast kan ons in-house eventbureau allerlei leuke activiteiten voor u op het strand organiseren. Een bungeerun, sumoworstelen of een levend tafelvoetbalspel: de kleine gasten op uw babyborrel zullen zich optimaal vermaken. Het terras van Beachclub Degreez biedt een prachtig panoramazicht over de plas en de speelzone. Uw gasten hebben zodoende een goed zicht op de kinderen en kunnen zelf ontspannen en genieten van een heerlijke dag. Uiteraard kunnen zij ook deelnemen aan alle activiteiten; deze zijn geschikt voor jong en oud.

 

EXCLUSIEVE FOTOREPORTAGE

Beachclub Degreez is tevens een ideale locatie voor het maken van de mooiste foto's van uw baby.
Niet voor niets is Beachclub Degreez een populaire locatie voor professionele fotoshoots.