Beachclub Degreez; de unieke eventlocatie van Midden-Limburg. Je kunt hier terecht voor een personeelsfeest, bruiloft, bedrijfsfestival, kerstmarkt, huwelijksjubileum, jubileum en nog veel meer.
VIjf JAAR OP RIJ DE BESTE
EVENTLOCATIE VAN NEDERLAND

Beste eventlocatie van Nederland

Beste eventlocatie van nederland

Beachclub Degreez voor de vijfde keer op rij uitgeroepen tot ‘beste eventlocatie van Nederland’.

Wat een goed begin van het nieuwe jaar! Beachclub Degreez is voor het vijfde jaar op rij bekroond tot beste eventlocatie van Nederland namens MeetingReview. Gedurende het gehele jaar hebben onze gasten na afloop van hun event een review mogen achterlaten. Op basis van alle reviews heeft Beachclub Degreez een fantastische gemiddelde score van 9,6 behaald!

Categorie

Aan het begin van 2023 is Beachclub Degreez van de categorie XL (tot 500 personen) naar de categore XXL (vanaf 500 personen) overgestapt. Dit door verschillende ruimtes en het grote overdekte terras, maar sinds het afgelopen jaar ook een gedeelte festivalterrein. Dit zorgt er voor dat er een capaciteit van wel 2000 gasten gecreëerd kan worden. Onze locatie ligt slechts 15 minuten rijden van Roermond en Weert. Beachclub Degreez is erg centraal gelegen en beschikt over ruim voldoende gratis parkeerplekken voor de deur. 

 de mogelijkheden

Beachclub Degreez biedt een groot scala aan mogelijkheden voor evenementen. Zowel zakelijk als particulier zijn er talrijke opties. In de wintermaanden verandert de beachclub naar Zero Degreez. Een mooie winterse setting die een warme en knusse sfeer neerzet. Droom je al langer van een knusse winterse bruiloft met knisperende haardvuren en een bijpassend decor? Of organiseer je samen met ons een knallend bedrijfsfestival met foodtrucks en entertainment voor jong en oud? We denken graag met je mee om een passend event te organiseren.

 Terugblik 2023

Met veel trots kijken we terug op de fantastische events die we het afgelopen jaar hebben mogen hosten en organiseren. Zo hebben we verschillende festivals georganiseerd, onder andere voor Gilde Opleidingen en Jansen-Noy. Ook zijn er weer een heel aantal bruidsparen in het huwelijksbootje gestapt en hebben ze de liefde verzegeld op onze pier. Daarnaast hebben we ook verschillende groepsactiviteiten mogen verzorgen, ondermeer voor WBL en Wonen Zuid. Hierbij stond teambuilding en fun centraal. We sloten het jaar af met verschillende eindejaar borrels en winterfairs.

Wij willen graag al onze gasten bedanken voor het vertrouwen in onze locatie het afgelopen jaar! Wij gaan met ons hele team weer knallen om dit jaar nog mooier en succesvoller te maken.

Wil jij meer weten over alle mogelijkheden van Beachclub Degreez?
Neem vrijblijvend contact op met onze enthousiaste en ervaren event managers!