Beachclub Degreez; de unieke eventlocatie van Midden-Limburg. Je kunt hier terecht voor een personeelsfeest, bruiloft, bedrijfsfestival, kerstmarkt, huwelijksjubileum, jubileum en nog veel meer.
VIjf JAAR OP RIJ DE BESTE
EVENTLOCATIE VAN NEDERLAND

Bruiloft

ALLES VOOR DE MOOISTE DAG

Aan het strand of in de sneeuw

Een van de belangrijkste momenten in uw leven, uw bruiloft. De liefde van uw leven vinden en deze liefde verzegelen met een ceremonie, een ring en een kus, en een prachtig feest. Bij Beachclub Degreez wordt uw trouwdag tot in de kleinste details verzorgd. U kunt samenwerken met onze ervaren weddingplanner voor originele ideeën. Een bruiloft van ongekende klasse op een unieke locatie aan het water en in het parelwitte zand. Of misschien wilt u wel een prachtige winterbruiloft in een romantische setting met sfeerlichtjes en een warme aankleding.

De meest romantische dag van uw leven vieren op een unieke locatie, gelegen aan het water en omringd door het witte zand of door de witte sneeuw. Ieders bruiloftsdroom wordt werkelijkheid bij Beachclub Degreez.

Janneke en Guido Bernsten
Onze bruiloft was bij Degreez en was werkelijk perfect geregeld! Super vriendelijk, gastvrij en hardwerkend personeel! Top locatie! Heerlijk eten en alles was goed geregeld! Onze dag was geweldig! Dankjewel allemaal!!!!
bron: Meetingreview
Nicole en Roy Janssen
Wat een fantastische locatie … mijn huwelijk werd door hun een droomhuwelijk…. Het was van a tot z top georganiseerd… beter hadden we ons niet kunnen wensen. Team Degreez hartelijk bedankt! Het was top!!!!
bron: Meetingreview
Roel en Janou
Wij hebben een geweldige bruiloft gehad in juni 2022 bij Beachclub Degreez. Alles was tot in de puntjes verzorgd en geregeld. Een super mooie locatie met een mooie ambiance en sfeer!!!!! Bedankt voor het bezorgen van een onvergetelijke dag die wij nooit zullen vergeten.
bron: Meetingreview
Daisy en Dennis Jeunen
De dag vooraf en de dag zelf is alles vlekkeloos verlopen. Jeroen en Rik stonden steeds klaar. Geen enkele vraag/wens was te veel. Zij hebben er, samen met de rest van het team, voor gezorgd dat we een zorgeloze dag/avond hadden. Kortom, alles was tot in de puntjes verzorgd. We hebben van onze gasten ook alleen maar positieve commentaren gekregen. Een echte aanrader!!! Dank je wel aan het hele top team!!!
bron: Meetingreview
Previous slide
Next slide
Beachclub Degreez; de unieke eventlocatie van Midden-Limburg. Je kunt hier terecht voor een personeelsfeest, bruiloft, bedrijfsfestival, kerstmarkt, huwelijksjubileum, jubileum en nog veel meer.

ROMANTISCHE LOCATIE VOOR TROUWFOTO’S

Bij Beachclub Degreez kunt u op uw bruiloftsfeest moeiteloos tot duizend gasten ontvangen. Uiteraard kunt u deze dag ook vieren met een kleiner gezelschap. Beachclub Degreez biedt u altijd een intieme setting, ongeacht het aantal gasten. Uw huwelijksfeest bij Beachclub Degreez kan bestaan uit een compleet verzorgde dag van vroeg tot laat maar uiteraard ook als een onderdeel van uw trouwfeest.

De setting en sfeer van Beachclub Degreez lenen zich uitstekend als ultieme locatie voor uw bruiloftsfoto’s. Voor unieke activiteiten en acts tijdens uw bruiloft kunt u altijd bij ons terecht. Uiteraard houdt Beachclub Degreez altijd rekening met goed en slechtweerscenario’s. Dankzij de strandomgeving en de vele speelmogelijkheden kunnen ook de kinderen zich tijdens uw bruiloft optimaal vermaken bij Beachclub Degreez.

Fotografie deels verzorgd door Demi’s Design

TROUWCEREMONIE OP HET STRAND

Een ceremonie in het witte zand of op de veranda met panoramaview over het water. Elkaar midden op de pier het ja-woord geven voor één van de grootste fonteinen van Europa. Alles prachtig versierd met kleurige bloemen. Een aankomst per limousine. Valet parking voor uw gasten. En in de avond een romantische, volledig door kaarsjes verlichte, kustlijn. Hoe dan ook: bij Beachclub Degreez beleven u en uw gasten een uniek en onvergetelijk huwelijksfeest.

UW IDEALE HUWELIJKSFEEST BIJ BEACHCLUB DEGREEZ

Uw familie en vrienden wachten u vol verwachting op om u warm te onthalen. De romantische ceremonie-opstelling staat reeds klaar op de pier en u en uw gasten kunnen comfortabel plaatsnemen voor de speech en het ultieme ja-woord. U mag de bruid kussen. Deze aankomst en ceremonie bieden prachtige fotomomenten. Samen met uw geliefde loopt u door een regen van rozenblaadjes richting de veranda waar een heerlijke bruidstaart op u en uw gasten staat te wachten. Even de spanning van u afgooien en genieten op het terras van Beachclub Degreez en relaxen op de diverse loungesets en schommelstoelen. Of waarom niet even de pumps uit en lekker pootje baden in een van de helderblauwe pools? Bij Beachclub Degreez kan het allemaal.

BRUILOFT in de sneeuw

Romantische verlichting en knisperende haardvuren. Een lekkere wintercocktail of een warme chocomel voor de kids. De beachclub volledig in wintersferen aangekleed. Alle gasten zitten klaar voor de ceremonie. Zachte vachtjes op de stoelen en fonkelende kaarsjes die de ruimte verlichten. Het ja-woord mag gegeven worden en de liefde wordt verzegeld met een kus. Dat is een echte winterbruiloft bij Beachclub Degreez!

Waarom beachclub degreez?

Wilt u meer informatie?

De eventmanager maakt uiteraard graag een afspraak met u voor een persoonlijke ontmoeting om de mogelijkheden Beachclub Degreez aan u te presenteren. Zo ervaart u de unieke idyllische locatie van Beachclub Degreez met eigen ogen.