Beachclub Degreez; de unieke eventlocatie van Midden-Limburg. Je kunt hier terecht voor een personeelsfeest, bruiloft, bedrijfsfestival, kerstmarkt, huwelijksjubileum, jubileum en nog veel meer.
VIjf JAAR OP RIJ DE BESTE
EVENTLOCATIE VAN NEDERLAND

Seminar

DE IDEALE LOCATIE VOOR UW SEMINAR IN LIMBURG

In een open setting uw kennis delen

Onze ruimtes bieden diverse mogelijkheden voor uw seminar. Alle ruimtes hebben een andere setting en kunnen naar wens worden ingedeeld. Zo kunt u zelf bepalen hoe u het seminar vorm wilt geven.

Beachclub Degreez biedt een fantastisch decor voor uw seminar. Een inspirerende omgeving. Een prachtige beachclub met een panoramazicht over het water. Uw gasten zullen versteld staan van de locatie. De Côte d’Azur in Midden-Limburg.

Roel Beugels Konnekt’os
Het was alweer een mooie bijeenkomst bij Beachclub Degreez. Niet alleen de locatie en accommodatie zijn geweldig. Ook de mensen van Degreez denken goed mee en zorgen ervoor dat alles naar wens verloopt. Chapeau voor team Degreez! Wij komen snel weer terug.
bron: Meetingreview
Chantal Tans Carrier
Het was een geweldige locatie, ondanks het slechte weer van die dag. Het personeel was er vriendelijk, open en behulpzaam. De quiz die georganiseerd was, was TOP entertainment. Wat een leuke activiteit die bij iedereen heel veel lol en energie opleverde. De quizmasters hadden er zin in en straalde deze energie uit op ons team. Iedereen van ons team was enthousiast over de dag en dat komt zeer zeker, mede door het personeel! Dank jullie wel voor deze TOP dag! We komen ZEKER nog een keer terug!
bron: Meetingreview
Hortense Janssen LIOF, Meetingreview
Op 9 november waren we weer te gast bij Degreez voor een zakelijk event met partners uit Limburg en de Randstad. Zowel de partners als gasten waren unaniem: "wat een sfeervolle en goeie locatie is Degreez". Alles klopt en de medewerkers zijn enorm betrokken en klantgericht. Opnieuw een pluim wat ons betreft!
bron: Meetingreview
Previous slide
Next slide
Beachclub Degreez; de unieke eventlocatie van Midden-Limburg. Je kunt hier terecht voor een personeelsfeest, bruiloft, bedrijfsfestival, kerstmarkt, huwelijksjubileum, jubileum en nog veel meer.

MEERDERE ACTIVITEITEN TEGELIJK TIJDENS UW SEMINAR

Beachclub Degreez is een multifunctionele eventlocatie en bestaat vijf indoor ruimtes: Degreez Main Room, deze kan worden verdeeld in Degreez Left en Degreez Right, Degreez White en Degreez Lodge. Deze ruimtes kunnen separaat van elkaar worden gebruikt. Hierdoor heeft u de mogelijkheid meerdere presentaties tegelijkertijd te houden zonder dat deze elkaar verstoren.

Daarnaast is het mogelijk alle ruimtes samen te voegen tot één grote ruimte waardoor u vijfhonderd gasten een zitplaats kunt bieden tijdens uw presentatie. De decors lopen hierbij naadloos in elkaar over. Uiteraard kunnen er binnen de diverse ruimtes ook verschillende zones worden gecreëerd waardoor meerdere workshops op hetzelfde moment kunnen plaatsvinden. Of een combinatie van een kick-off in Degreez White, een presentatie in Degreez Main Room en een afsluitende netwerkborrel in Degreez Lodge; alles is mogelijk.

De buitenomgeving van Beachclub Degreez biedt tevens unieke mogelijkheden voor uw seminar. Een workshop of presentatie op de pier of een gezamenlijke toost op de overdekte veranda. Alles wordt afgestemd op uw specifieke wensen.

PROFESSIONELE PRESENTATIEVOORZIENINGEN

Beachclub Degreez beschikt over alle professionele presentatievoorzieningen. Podia, geluidsinstallaties, beamers, schermen en vertaalboxen staan naar wens voor u gereed. De WiFi is overal toegankelijk en van hoge kwaliteit. Livestreaming en cameraregistratie behoren tot de mogelijkheden. Tussen de bedrijven door krijgen uw gasten de nieuwste en lekkerste foodconcepten gepresenteerd. Of maak kennis met het Beachclub Degreez livecooking concept, waarbij een professionele kok live eten voor uw gasten bereidt op het terras door middel van een houtgestookte pizzaoven, vuurschaal en driepoot. Uw gasten zullen hun ogen uitkijken, terwijl ook de smaakpupillen optimaal worden geactiveerd.

BEACHCLUB DEGREEZ NEEMT U DE ORGANISATIE UIT HANDEN

Uw gasten kunnen voor de deur veilig en gratis parkeren, eventueel door middel van valet parking. Ervaren hostessen zorgen voor een hartelijke ontvangst. Indien gewenst kan Beachclub Degreez uw uitnodigingen verzorgen, alsmede de registratie van uw gasten en daarbij behorende gegevensopslag. Kortom, Beachclub Degreez neemt u de organisatie volledig uit handen en draagt zorg voor uw perfecte seminar.

Waarom beachclub degreez?

Wilt u meer informatie?

De eventmanager maakt uiteraard graag een afspraak met u voor een persoonlijke ontmoeting om de mogelijkheden Beachclub Degreez aan u te presenteren. Zo ervaart u de unieke idyllische locatie van Beachclub Degreez met eigen ogen.