Beachclub Degreez; de unieke eventlocatie van Midden-Limburg. Je kunt hier terecht voor een personeelsfeest, bruiloft, bedrijfsfestival, kerstmarkt, huwelijksjubileum, jubileum en nog veel meer.
VIjf JAAR OP RIJ DE BESTE
EVENTLOCATIE VAN NEDERLAND

Huwelijksjubileum

De ideale locatie voor uw huwelijksjubileum in Limburg

Een bijzonder moment

De mogelijkheden voor uw huwelijksjubileum zijn groots. Brons, zilver, goud of diamant, bij dit moment hoort een memorabel feest. Dit organiseren wij graag met en voor u. Een heerlijke dag doorbrengen met familie en vrienden. Samen de liefde vieren die u jaren geleden gevonden heeft, en deze in de spotlight zetten. Ongeacht het aantal gasten: de setting bij Beachclub Degreez voelt altijd intiem aan.

Uw gasten worden ontvangen met een lekker drankje en kunnen daarna de sterren van de hemel dansen in een van onze mooie ruimtes. Ondertussen wordt buiten een heerlijk diner bereid om zo uw feest compleet te maken.

Astrid Schoonbrood
We hebben een geweldig feestje gehad afgelopen zaterdag met prachtig weer! Stan heeft ons goed verzorgd en het eten (luxe BBQ, kaasplank en kleine zoetigheden) was heerlijk. Ook de spellenbegeleider deed het leuk. Super attent dat we nog een kado van jullie mee naar huis kregen. Nogmaals dank voor de fijne organisatie!
bron: Meetingreview
Wendy & Roy Verkooijen
Van begin tot eind was het helemaal geweldig, we zijn heel goed geholpen en steeds weer goed geïnformeerd en geadviseerd. Steeds weer goed te woord gestaan en op de dag zelf echt top service gehad, complimenten vanuit elke gast die er die dag was. Live cooking was heel erg lekker. Een extra compliment voor jeroen en team voor de goede extra zorgen voor de opa's en oma's. Wij komen hier zeker terug om ons huwelijksjubileum te vieren, in 1 woord TOP!
bron: Meetingreview
Previous slide
Next slide
Beachclub Degreez; de unieke eventlocatie van Midden-Limburg. Je kunt hier terecht voor een personeelsfeest, bruiloft, bedrijfsfestival, kerstmarkt, huwelijksjubileum, jubileum en nog veel meer.

EEN GESLAAGDE VIERING VAN UW JUBILEUMFEEST

Stel u eens voor hoe een geslaagd jubileumfeest eruit ziet. Bij de grote poort wordt iedereen hartelijk ontvangen door onze hostessen. Binnen worden zij verwelkomd met een glaasje champagne uit de elegante champagnetoren. U arriveert geheel in stijl aan in een klassieke oldtimer en wordt door al uw gasten welkom geheten op uw event.

Tijd voor een toost op uw jubileum! Na het in ontvangst nemen van de felicitaties kunt u uw cadeaus veilig achterlaten op de fraai gedecoreerde cadeautafel. Het zonnetje schijnt, de deuren naar de terrassen staan open en uw gasten kunnen binnen en buiten vertoeven.

GENIETEN VOOR JONG EN OUD

Om uw gasten te vermaken wordt er een wijnproeverij op de pier georganiseerd. De kinderen spelen op het strand, springen op het luchtkussen of vermaken zich in de game room. Beachclub Degreez en haar omgeving bieden prachtige fotomomenten. Diverse foodconcepten passeren de revue. Live cooking op de houtgestookte vuurschaal en een verse pizza uit een authentieke steenoven. Aansluitend op het diner heerlijke walking desserts of een lekkere borrelmand voor in de late uurtjes. De hele dag door geniet u van een kopje koffie bereid door een barista of sterker nog, een cocktail door onze professionele cocktailshaker. Kortom, het team van Beachclub Degreez zet alles op alles om een zeer bijzondere en speciale dag voor u en uw gasten te organiseren.

Waarom beachclub degreez?

Wilt u meer informatie?

De eventmanager maakt uiteraard graag een afspraak met u voor een persoonlijke ontmoeting om de mogelijkheden Beachclub Degreez aan u te presenteren. Zo ervaart u de unieke idyllische locatie van Beachclub Degreez met eigen ogen.