2023-zwart
VIER JAAR OP RIJ DE BESTE
EVENTLOCATIE VAN NEDERLAND

Huwelijksjubileum

De ideale locatie voor uw huwelijksjubileum in Limburg

INTIEME SETTING BIJ BEACHCLUB DEGREEZ

De mogelijkheden voor uw huwelijksjubileum zijn groots. Ongeacht het aantal gasten: de setting bij Beachclub Degreez voelt altijd intiem aan. Onze eventmanager adviseert u graag over de invulling van uw event. Uiteraard is het altijd mogelijk het zeer ervaren in-house eventbureau van Beachclub Degreez hierbij te betrekken. Onze medewerkers bespreken de meest unieke concepten met u.

Brons, zilver, goud of diamant, dit speciale moment mag gevierd worden. Een heerlijke dag doorbrengen met familie en vrienden. Beachclub Degreez organiseert deze dag graag voor u.

Astrid Schoonbrood
We hebben een geweldig feestje gehad afgelopen zaterdag met prachtig weer! Stan heeft ons goed verzorgd en het eten (luxe BBQ, kaasplank en kleine zoetigheden) was heerlijk. Ook de spellenbegeleider deed het leuk. Super attent dat we nog een kado van jullie mee naar huis kregen. Nogmaals dank voor de fijne organisatie!
bron: Meetingreview
Wendy & Roy Verkooijen
Van begin tot eind was het helemaal geweldig, we zijn heel goed geholpen en steeds weer goed geïnformeerd en geadviseerd. Steeds weer goed te woord gestaan en op de dag zelf echt top service gehad, complimenten vanuit elke gast die er die dag was. Live cooking was heel erg lekker. Een extra compliment voor jeroen en team voor de goede extra zorgen voor de opa's en oma's. Wij komen hier zeker terug om ons huwelijksjubileum te vieren, in 1 woord TOP!
bron: Meetingreview
Previous slide
Next slide

EEN GESLAAGDE VIERING VAN UW JUBILEUMFEEST

Stel u eens voor hoe een geslaagd jubileumfeest eruit ziet. Uw gasten worden hartelijk ontvangen met een glaasje champagne
uit de elegante champagnetoren. Onze hostessen begeleiden uw gasten naar de hoofdentree van Beachclub Degreez. Hier komt u geheel in stijl aan in een klassieke oldtimer en wordt u welkom geheten op uw event. Tijd voor een toost op uw jubileum in
Degreez Main Room. Na het in ontvangst nemen van de felicitaties kunt u uw cadeaus veilig achterlaten op de fraai gedecoreerde cadeautafel. Het zonnetje schijnt, de deuren naar de terrassen staan open en uw gasten kunnen binnen en buiten vertoeven.

GENIETEN VOOR JONG EN OUD

Om uw gasten te vermaken wordt er een wijnproeverij op de pier georganiseerd. De kinderen spelen op het strand, springen op het luchtkussen of vermaken zich in de game room. Beachclub Degreez en haar omgeving bieden prachtige fotomomenten. Diverse foodconcepten passeren de revue. Live cooking op de houtgestookte vuurschaal en een beachbarbecue met de meest heerlijke vis op de veranda. Aansluitend op het diner arriveert de lokale kaasboer en biedt uw gasten een selectie van de fijnste kazen. Na afgelood geniet u van een kopje koffie bereid door een barista of sterker nog, een cocktail door onze professionele cocktailshaker. Kortom, het team van Beachclub Degreez zet alles op alles om een zeer bijzondere en speciale dag voor u en uw gasten te organiseren.

Waarom beachclub degreez?

Wilt u meer informatie?

De eventmanager maakt uiteraard graag een afspraak met u voor een persoonlijke ontmoeting om de mogelijkheden Beachclub Degreez aan u te presenteren. Zo ervaart u de unieke idyllische locatie van Beachclub Degreez met eigen ogen.